Disrupter TC 75W από Innokin η σοφιστικέ εμφάνιση

Disrupter TC 75W από Innokin

Disrupter TC 75W  από Innokin η σοφιστικέ εμφάνιση μας παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές που τα πράγματα τότε ήταν περιτριγυρισμένα με απλότητα.

Λειτουργικότητα.

Είναι ένα δυναμικό box mod 75 βατ που ουσιαστικά χωρίζεται σε δύο κομμάτια, δηλαδή αποτελείται από την μονάδα και την μπαταρία, φέροντας το έξυπνο σύστημα InnokinCell LiPo Battery.
Το κουμπί λειτουργίας βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, ενώ τα κουμπιά συν και πλην στην πλαϊνή πλευρά μαζί με μία ευκρινής οθόνη OLED  που εμφανίζει αντίσταση, τάση, διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ρεύματος, καθώς και το όριο θερμοκρασίας στη λειτουργία TC. Το εμπρόσθιο τμήμα  είναι σε σχήμα καμπύλης, με το κουμπί λειτουργίας στο πάνω μέρος το οποίο έχει μια ένδειξη μπαταρίας LED, καθιστώντας πολύ πιο εργονομικό.

Disrupter TC 75W από Innokin πανοραμική άποψη

Το δεύτερο μέρος της μονάδας είναι η InnokinCell, η οποία είναι μια αποσπώμενη μπαταρία LiPo η οποία έχει  χωρητικότητα 2000mah με συνεχή ροή20Α max και είναι σε θέση να θερμάνει αντιστάσεις κάτω από 0.2ohms, αλλά δεν θα σας το συνιστούσα να το κάνετε. Η InnokinCell προορίζεται για περίπου 300 πλήρεις κύκλους φόρτισης και το μεγαλύτερο όφελος της υπόθεσης εντοπίζεται στο σημείο πως όταν η InnokinCell έχει φτάσει στο τέλος της ζωής της, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα καινούργιο ολόκληρο mod, απλά μπορείτε να αντικαταστήσετε το νεκρό InnokinCell με ένα νέο.

Διατίθεται πλέον σε διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων, δίνοντας σας την ευκαιρία να προσαρμοστείτε εσείς την εμφάνιση της συσκευής σας.Η  μπαταρία μπορεί να φορτιστεί μέσω της θύρας microUSB έχοντας το έξυπνο σύστημα ταχείας φόρτισης 2Α, σας προτείνουμε να έχετε στην κατοχή τουλάχιστον 2 InnokinCells διότι σε σκληρή χρήση ατμίσματος δεν θα κρατάει πολύ.

InnokinCell

Η φωτεινή λυχνία LED δείχνει τη στάθμη της μπαταρίας, το κόκκινο σημαίνει ότι υπάρχει λιγότερο από 3.6V, το κίτρινο είναι η μέση που έχει περίπου 3.74V και το πράσινο ότι υπάρχει υπόλοιπο 3.75-4.2V . Λαβετε υπόψη σας ότι εκτός από την 2000mAh, διατίθεται στο εμπόριοκαι και 3300mAh, τα άκρα του νέου InnokinCell έχουν στρογγυλοποιηθεί για να ταιριάζει με την καμπυλωτή μεριά της μονάδας. Η αφαίρεση της μπαταρίας γίνεται με τρόπο ολίσθησης, δηλαδή, σύρετε τραβώντας προς τα κάτω για να βγει.

Firmware.

Έχει ενσωματωμένο το Aethon chipset λογισμικό δίνοντας σας την δυνατότητα να το αναβαθμίσετε μέσω της θύρας micro usb, σε γενικές γραμμές το firmware ανταποκρίνεται τάχιστα, λαμβάνοντας τα δεδομένα σε πολύ γρήγορο ρυθμό. Η ανάγνωση της οθόνης είναι ξεκούραστη προς τα μάτια, η οποία είναι ευκρινές ακόμη και όταν βρίσκεται απέναντι στον ήλιο, επειδή συνήθως οι ηλιαχτίδες εμποδίζουν τον χρήστη να διαβάσει τις ενδείξεις.

Disrupter TC 75W από Innokin πλάγια θέση

Έλεγχος θερμοκρασίας.

Η λειτουργία σε έλεγχο θερμοκρασίας χαρακτηρίζεται αντικειμενικά άψογη και ανεμπόδιστη, η αντίσταση διαβάζεται μέχρι 5 δεκαδικά ψηφία που επιτρέπει την ακριβή μέτρησh, ο κατώτερος αριθμός που μπορεί να φτάσει σε λειτουργία η αντίσταση είναι 0.07ohm, μέχρι εκείνο το σημείο το υποστηρίζει σωστά,οπότε μην επιχειρήσετε να κατέβετε παρακάτω, Η χρήση συρμάτων Ni200, τιτάνιο, Stainless Steel  ήταν εντελώς συμβατές χωρίς να παρατηρηθεί κάποιο μικροπρόβλημα. Η δυνατότητα προθέρμανσης των αντιστάσεων σας επιτρέπει να προσαρμόσετε στα μέτρα πόσο γρήγορα ή αργά επιθυμείτε να γίνει η διαδικασία.

Συμπέρασμα.

Το αρνητικό κομμάτι της υπόθεσης είναι η μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, εγώ προσωπικά είχα στα χέρια μου 2000 mah, αν δηλαδή ατμίζετε σε αρκετά μεγάλο βαθμό και πάνω από 35W τότε υπολογίστε οι επαναφορτίσεις μέσα στο 24 ωρο ότι θα είναι αρκετές, βέβαια όπως σας προανέφερα παραπάνω ότι μπορείτε να προμηθευτείτε από κάποιο κατάστημα την μπαταρία 3300mAh, αλλά σίγουρα σε καμία περίπτωση μην ελπίζετε σε καμία τεράστια διαφορά,

Όμως αν εξαιρέσουμε τη μικρή διάρκεια μπαταρίας, σε γενικές γραμμές αποδείχθηκε άξιο box mod, στα απαιτούμενα τα οποία κλήθηκε ανταποκριθεί λειτούργησε ανενόχλητα και χωρίς κανένα κόπο. Από πλευράς εμφανίσεως δεν υπάρχουν περιορισμοί, αφού υπάρχει πληθώρα χρωμάτων στην InnokinCell. Το Innokin Disrupter TC75 το βαθμολογώ με άριστα το 10 ένα 6,5.

Χαρακτηριστικά.

  • 510 σπείρωμα.
  • Τάση εξόδου: 6-75W.
  • Ο έλεγχος της θερμοκρασίας υποστηρίζεται με Ni200, τιτάνιο και SS σύρματα.
  • Εύρος ελέγχου θερμοκρασίας:  50-315C και 300-600F.
  • Ανταπόκριση του κουμπιού πυροδότησης είναι στα 0,2 δευτερόλεπτα από το κλικ μέχρι την τροφοδοσία για να άτμισμα.
  • Ακριβής ανάγνωση ατνιστάσεων (0.00000).
  • Ομοιόμορφη θέρμανση σπείρας εξαλείφοντας τα hotspots.
  • Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ρεύματος σε κατάσταση αναμονής.
  • Ολοκληρωμένη προστασία ασφάλειας.
  • 2 amp γρήγορη φόρτιση μέσω micro USB.