Conqueror RTA Atomizer από Wotofo η καλλωπισμένη

Conqueror RTA Atomizer από Wotofo

Conqueror RTA Atomizer από Wotofo η καλλωπισμένη εικόνα του παραπέμπει σε ένα ευχάριστο ατμοποιητή που δεν έχει σκοπό να σας απογοητεύσει.

Έρχεται με το προσωνύμιο κατακτητής, όντας δυναμικός έχει διπλή θέση αντιστάσεων (dual coil), όμως ο rebuildable Tank Atomizer διαθέτει περιορισμένο χώρο στο κατάστρωμα. Επιπλέον, φέρει διπλό ρυθμιζόμενο έλεγχο ροής του αέρα και η πλήρωση της θαλάμης γίνεται στο επάνω μέρος. Η αυτονομία σε υγρά αναπλήρωσης ανέρχεται στα 4 ml.

Λειτουργικότητα.

Όσον αφορά στον τομέα εμφάνισης έχει κάποιες ομοιότητες με την σειρά Serpent της Wotofo . Ο σχεδιασμός είναι καθαρός, με εξαίρετη αεροδυναμική και το κύριο τμήμα της δεξαμενής έχει δύο παραθυράκια ώστε να παρατηρείται την ποσότητα eliquid εντός των τειχών. Ένα παράθυρο βρίσκεται κοντά στον πυθμένα και το άλλο στην κορυφή. Το γυαλί είναι αρκετά παχύ και η εσωτερική τοποθέτηση το προστατεύει από πιθανές πτώσεις που θα το έσπαγε. Το άνω μέρος του παραθύρου σας βοηθά να δείτε το επίπεδο χυμού και το κάτω μέρος  εξυπηρετεί στο να βλέπετε τον ο έλεγχος ροής του χυμού.

Conqueror RTA Atomizer από Wotofo μπρος και πίσω όψη

Το  σαγρέ (βουρτσισμένο) φινίρισμα του ανοξείδωτου ατσαλιού φαίνεται ωραιότατο και ευτυχώς ανοίγοντας για πρώτη φορά το κουτί διαπίστωσα πως ήταν εντελώς απαλλαγμένο από κάθε υπόλειμμα μηχανικού λαδιού, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το πλύνετε καλά πριν τη χρήση και έπειτα να προβείτε στη λειτουργία. Το σπείρωμα στο σύνολό του ήταν εξαιρετικό, αλλά η βάση μπορεί αρχικά να είναι λίγο σκληρή στο ξεβίδωμα του καπακιού.

Το 510 pin είναι επίχρυσο, οπότε μπορείτε εύλογα να περιμένετε μία άριστη αγωγιμότητα. Το συμπεριλαμβανόμενο επίστόμιο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι τούτος ο παράγοντας έχει μία αρνητική επίπτωση, θα ζεσταίνεται πανεύκολα όταν χρησιμοποιείται υψηλότερη ισχύ σε watt. Μπορεί, φυσικά, να αφαιρεθεί και να ανταλλαχθεί με οποιοδήποτε άλλο της αρεσκείας σας, δεδομένου ότι έχει 510 κονέκτορα και δεν θα σας δυσκολέψει να βρείτε αυτό που σας αρέσει. Ο δακτύλιος ελέγχου ροής αέρα μου φάνηκε ανεξήγητα σκληρός στην περιστροφή, κάτι που σημαίνει στα αρχικά στάδια χρήσεως θα σας ταλαιπωρήσει, μην επιδιώξετε  να λαδώσετε το συγκεκριμένο τμήμα διότι πιθανόν να εξέλθει και να γίνετε χάλια.

Conqueror RTA Atomizer από Wotofo εσωτερικό τμήμα

Ο Wotofo Conqueror έχει χωρητικότητα 4 ml χυμού και διαθέτει σύστημα πλήρωσης top filling,  μαζί με έλεγχο ροής υγρών. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο κατάστρωμα μπορείτε απλά ξεβιδώστε τη βάση και να την αφαιρέστε. Σύμφωνα με την εταιρεία ο σχεδιασμός σας δίνει πρόσβαση στο κατάστρωμα, ακόμη και όταν η δεξαμενή είναι γεμάτη. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η πτυχή είναι δίκοπο μαχαίρι, διότι αν ο κατασκευαστής δεν το δημιουργήσει σωστά θα επιφέρει αναπάντεχες διαρροές, οπότε μην τρώτε το κουτόχορτο όταν κάποιος σας λέει μηδέν διαρροές. Το κατάστρωμα διαθέτει δύο αρκετά μεγάλες οπές αέρα και δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να το χρησιμοποιήσει και με μόνη αντίσταση, σαν το Rose3 RTA.

Ροή αέρα.

Ο μηχανισμός του air flow control είναι λίγο δύσκολο στην προσαρμογή για το γεγονός που σας προανέφερα παραπάνω, όμως αξίζει να σημειωθεί ότι έχει πολλές επιλογές και διαθέτει δύο υποδοχές που το καθένα έχει έξι τρύπες διαμέτρου 2mm. Θεωρητικά συγκλίνει περισσότερο προς τις πνευμονικές εισπνοές, παραδίδοντας σας τεράστια παραγωγή ατμού και αδικείται λιγουλάκι στην γεύση, η οποία χάνεται σε κάποιο σημείο όταν ανεβαίνουν τα νούμερα. Πιστεύω ότι ο δακτύλιος προσαρμογής θα μπορούσε να βελτιωθεί, έτσι αποδεικνύεται περίτρανα πως έχει ακόμα περιθώρια για να αριστεύσει , αλλά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω, λόγω της σωστής ποικιλίας επιλογών ροής αέρα.

Conqueror RTA Atomizer από Wotofo deck

 

Ευκολία στη χρήση.

Όπως είπα και προηγουμένως το κατάστρωμα δεν ενδείκνυται για μεγάλες αποδόσεις. Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει είναι λιγάκι περίεργος, λόγο του περιορισμένου χώρου. Στο  μόνο πράγμα που πρέπει να να είσαστε προσεκτικοί, είναι να βεβαιωθείτε ότι οι άκρες των coils κατά την τοποθέτηση δεν είναι πολύ μεγάλες, ώστε οι σπείρες να μην ανεβαίνουν ψηλά, διότι σίγουρα θα καταλήξετε με ένα μεγαλοχαρές βραχυκύκλωμα.

Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι οι άκρες  δεν είναι πάρα πολύ μικρές, επειδή οι οπές ροής αέρα θα παρουσιάσουν ένα κόλλημα που θα οδηγήσει εκ νέου σε ένα ακόμη βραχυκύκλωμα. Με τις βίδες δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεδομένου ότι ήταν αξιοπρεπής και και εξασφάλισε τη συγκράτηση του σύρματος με ιδιαίτερη ορθότητα. Ύγρανση είναι επίσης πολύ καλή, αρκεί οι ουρές των φιτιλιών να μην εξέχουν ή να μην είναι κοντές. Ο ατμοποιητής προορίζεται καθαρά για χρήση διπλής αντίστασης, οπότε όσοι προτιμούν την μονή, μάλλον θα είναι αναγκασμένοι να εξετάσουν το ενδεχόμενο ενός διαφορετικού προϊόντος.

Conqueror RTA Atomizer από Wotofo περιεχόμενα συσκευασίασς

 

Τελικό συμπέρασμα.

Δεν χωρά καμία αμφισβήτηση πως είναι ιδιαίτερα ισχυρό – δυναμικό και αποδίδει τα μέγιστα σε υψηλή ισχύ όταν γίνεται χρήση των dual coils, θεωρώ βάσει αυτού του γνώμονα οι προχωρημένοι χρήστες θα ικανοποιήσουν αφάνταστα, όταν όμως πρόκειται για απλή χρήση είναι προφανές ότι υστερεί, καταλαβαίνω πως το σκεπτικό της εταιρείας ήταν να δώσει βαρύτητα στον τομέα της αποδοτικότητας, χάνοντας όμως ένα πιστό κοινό που επιθυμεί την απλότητα.

Tα ενοχλητικά σημεία και οι ιδιορρυθμίες του δυστυχώς δεν κρύβονται, οι ατέλειες είναι παρούσες, μόνο ένας προκατειλημμένος δεν θα μπορούσε να τα δει, ελπίζω μελλοντικά να μεριμνήσει η εταιρεία  και να εξασφαλίσει καλύτερη εμπειρία στον ατμιστή. Με άριστα το 10 βαθμολογώ με 5.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

 • Μάρκα: Wotofo
 • Μοντέλο: Conqueror
 • Διαθέσιμο χρώμα: Μαύρο, Ασημί
 • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι
 • Υλικό δεξαμενής: γυαλί
 • Χωρητικότητα δεξαμενής: 4.0ml
 • Ποσότητα αντιστάσεων: δύο
 • Σύνδεση υποδοχής: 510
 • Συνολική Διάμετρος: 22 χιλιοστά
 • Βάρος προϊόντος: 76 γραμμάρια
 • Βάρος συσκευασίας: 220 γραμμάρια