Axiom Tank από Innokin το θράσος του περισσεύει

Axiom Tank από Innokin

Axiom Tank από Innokin το θράσος του περισσεύει και μάλιστα είναι μπόλικο για έναν sub ohm clearomiser. Έρχεται με μία προεγκατεστημένη κεφαλή και διαθέτει RBA κατάστρωμα (deck), έχει συμπαγές δομή με 22 χιλιοστά πλάτος και ικανότητα αυτονομίας 3.5ml υγρού αναπλήρωσης.

Λειτουργικότητα.

Είναι μικρού μεγέθους σε αντίθεση με άλλους ατμοποιητές της εταιρείας, είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ το τμήμα της δεξαμενής περικλείεται από πυρέξ γυαλί. Κυκλοφορεί σε διαθέσιμα χρώματα μαύρο και ασημί προς το παρόν, εκ πρώτης όψεως φαίνεται καλοφτιαγμένο χωρίς αιχμηρές άκρες.

Axiom Tank από Innokin κεφαλή

Η σύνδεση του επιστομίου είναι 510 και σας επιτρέπει να βάλετε το δικό σας σας εάν το επιθυμείτε, ωστόσο αντιμετώπισα δυσκολία στην προσθαφαίρεση του drip tip και να σκεφτείτε τα χέρια μου λόγω των χειρωνακτικών εργασιών που μου αρέσει να κάνω, έχουν κάποια σοβαρή δύναμη, ουσιαστικά μοιάζει να είναι κολλημένο, η μόνη γρήγορη λύση για αφαίρεση είναι η χρήση μιας τανάλιας.

Axiom Tank από Innokin εξαρτήματα

 

Ροή αέρα.

Ο Innokin Axiom είναι πλήρως ρυθμιζόμενος, παρέχοντας ικανοποιητική αφθονία ποσότητα αέρα, ακόμη και με μισάνοιχτες οπές οι πνευμονικές εισπνοές ήταν χάρμα, αντικειμενικά θα τον χαρακτήριζα ως ευάερο, έχει τρεις σχισμές οι οποίες είναι στυλ cyclops. Στην κάτω ενότητα, η περιστροφή του δακτυλίου αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ομαλή, χωρίς να είναι πολύ χαλαρό ή σφικτό.

Axiom RBA deck.

Είναι η πρώτη φορά που προβαίνει σε αυτή την κίνηση η Innokin, το κατάστρωμα τοποθέτησης αντιστάσεων είναι ένα  πλήρως λειτουργικό RBA και  έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια εύκολη εμπειρία ανοικοδόμησης coils.

Σε κάθε πλευρά του καταστρώματος βρίσκεται μια μεγάλη τρύπα ροής αέρα με δύο μεγάλα αυλάκια για το φυτίλι σας. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δεν υπάρχει  τεράστιος χώρος και υστερεί αρκετά στον συγκεκριμένο τομέα εν συγκρίσει με άλλους atomizers στο είδος του, Στα σύρματα με πάχος 0,4 / 0,5 χιλιοστά συνεργάστηκε άψογα, ακόμη και στην υποδοχή ορισμένων μικρότερων διαμέτρου Clapton πηνία. Φροντίστε η περιτύλιξη συρμάτων να γίνεται το πολύ στα  2,5 χιλιοστά εσωτερική διάμετρο, πάνω από αυτό το όριο αρχίζει και κάνει τσιριμόνιες χωρίς να υπακούει στις εντολές σας, οπότε να είστε προσεκτικοί και να μην ξεπερνάτε το όριο που σας υπέδειξα.

Axiom Tank από Innokin αυσκευασία

 

Απόδοση.

Η προεγκατεστημένη κεφαλή ενδείκνυται σε εύρος ισχύος μεταξύ 20-40 βατ, κάτι που σημαίνει πως θα διαθέτετε το απαραίτητο mod για να ανταπεξέλθει, όταν θα προχωρήσετε στη φάση δημιουργίας δικό σας αντιστάσεων θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην επιχειρήσετε υπερβολές, διότι όπως σας προανέφερα ο χώρος είναι περιορισμένος στο deck. Εάν επιθυμείτε να βάλετε διπλά coils, νομίζω θα ικανοποιηθείτε από τη συμπεριφορά του.

Σύνοψη.

Προσωπικά, πιστεύω ότι ο Axiom είναι ατμοποιητής που λειτουργεί πολύ καλύτερα ως RTA χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη RBA κεφαλή, παρά ως sub ohm με δικές σας δημιουργημένες αντιστάσεις. Μου έδωσε την εντύπωση η εταιρεία πως έχασε σε κάποια στιγμή την μπάλα με δαύτον, μάλλον άλλο πράγμα ήθελε να κάνει και αλλού κατέληξε, όμως η  τελική αίσθηση που μου έδωσε ήταν κάκιστη και δεν δικαιολογείται από έναν κατασκευαστή με τόσο βαριά φανέλα να πέφτει σε τόσο σοβαρά ατοπήματα.

Είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός αν θα πρέπει να το συστήσω σε κάποιον ατμιστή για να το αγοράσει, στα ίδια χρήματα υπάρχουν άλλες καλύτερες και αξιοπρεπέστατες λύσεις. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 5.

Χαρακτηριστικά.

  • Διαμέτρος 22 χιλιοστών.
  • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Εξαιρετικά συμπαγής κατασκευή.
  • 510 σπείρωμα.
  • Χωρητικότητα 3.5ml
  • Πλήρωση θαλάμης: Top filling .
  • Τμήμα δεξαμενής: πυρέξ γυαλί.
  • Τρεις σχισμές για τον έλεγχο ροής του αέρα.