Ατμοποιητής 10 σημεία απαιτούν προσοχή πριν αγοράσουμε

Ατμοποιητής 10 σημεία απαιτούν προσοχή πριν αγοράσουμε

Ατμοποιητής 10 σημεία απαιτούν προσοχή πριν αγοράσουμε για να διασφαλίσουμε μία ομαλή πορεία στο vaping και να αποκτήσουμε τη μέγιστη δυνατή εμπειρία με βέλτιστο τρόπο.

Η πραγματικότητα είναι ότι αρκετοί χρήστες δεν γνωρίζουν τι ακριβώς θέλουν από έναν Atomizer και με ποια αυστηρά κριτήρια πρέπει να γίνεται η επιλογή, ούτως ώστε να μην βρεθούν εξαπίνης. Είναι κοινό μυστικό πως τα καταστήματα στην πλειοψηφία τους συμβατικά ή διαδικτυακά ο κυριότερος τομέας που δίνουν βαρύτητα είναι απλά η πώλησή τους με συνοπτικές διαδικασίες, το πρόβλημα εντοπίζεται ότι ο καταναλωτής δεν ζητάει πληροφορίες από τον καταστηματάρχη πριν την αγορά, αλλά εφόσον τον αποκτήσει και γεννηθούν αμέτρητες απορίες μέσα στο μυαλό του, που τελικά θα δημιουργήσει μία σύγχυση μέσα στο μυαλό του, που συνάμα θα συνοδεύεται από μία τεράστια απογοήτευση. Ας δούμε λοιπόν τα κυριότερα χαρακτηριστικά.

1. Χωρητικότητα.

Απαράβατος κανόνας είναι η τεράστια αυτονομία σε e-liquids, η ποσότητα που μπορεί να χωρέσει να ξεκινά τουλάχιστον από τα 4 ml και άνω, σε διαφορετική περίπτωση θα είσαστε αναγκασμένοι να συμπληρώνετε τη δεξαμενή ανά τακτά χρονικά διαστήματα και σε τελική ανάλυση η διαδικασία τούτη θα σας εξαντλήσει ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να είσαστε  ανικανοποίητοι καθόλη τη διάρκεια με αρνητικό πρόσημο.

Μία από τις ιδανικότερες λύσεις φαντάζει η προσέγγιση κάποιου Squonk Mods – BottomFeeder, τι είναι αυτό; Είναι το δοχείο στο οποίο γεμίζουμε  υγρό αναπλήρωσης, αλλά βρίσκεται εντός της συσκευής του mod και όχι στον ατμοποιητή. Η ικανότητα χωρητικότητας σε ml ξεκινάει από τα 6 και μερικές φορές φτάνει  τα 12 ml, εξαρτάται καθαρά από την μάρκα μοντέλου που έχουμε στη κατοχή μας.  Ίσως ορισμένους να τους προξενεί εντύπωση ο συγκεκριμένος τύπος, αλλά πρωτό – κυκλοφόρησε στο εμπόριο στις αρχές του 2009, δίχως ιδιαίτερη επευφημία ή αποδοχή απ’ το κοινό.  Στα τωρινά χρόνια έχει αυξηθεί η δημοτικότητα του, τείνει να γίνει όλο και περισσότερο δημοφιλές, διότι ουσιαστικά διευκολύνει αφάνταστα οποιοδήποτε vaper ανά την υφήλιο, προσωπικά εγώ θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως δεν δίνεται η  δυνατότητα να βάλουμε  οποιοδήποτε rda επάνω, απαιτεί συγκεκριμένο τύπο ο οποίος θα είναι προσαρμόσιμος στα δεδομένα της συγκεκριμένης μάρκας, οπότε φροντίστε να πάρετε πληροφορίες εκ των προτέρων.

2. Επισκευάσιμος ή όχι.

Είναι ένα μεγάλο θέμα που βρίσκει συχνά αντικρουόμενες απόψεις, όμως ένας κατασταλαγμένος ατμιστής είναι βέβαιος πώς ο επισκευασιμος του προσφέρει μεγάλη ευελιξία κινήσεων, ο κυριότερος λόγος που κάποιος στρέφεται στο συγκεκριμένο τομέα είναι επειδή δεν έχει όρια περιορισμού στα περισσότερα είδη, αξίζει να σημειωθεί πως ελάχιστα είναι εκείνα που έχουν φραγμούς στις δυνατότητες.

Στα προτερήματα του συγκαταλέγεται η ευκαιρία να δημιουργήσεις δικές σου αντιστάσεις σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές ανάγκες κάθε ανθρώπου, μην ξεχνάμε τη διαφορετικότητα που μας διέπει, έπειτα η ευχέρεια της ιδιότητάς να μας επιτρέπει να τον λύσουμε ολοσχερώς αποσυναρμολογώντας σε πολύ μικρά κομμάτια, είτε για να αντικαταστήσουμε ένα εξ αυτών αν δεν λειτουργεί σωστά, είτε για να τον καθαρίσουμε εις βάθος με εξονυχιστική λεπτομέρεια, σε κάθε περίπτωση είναι η προτεινόμενη και αδιαφιλονίκητη λύση.

3. Μάρκα.

Μέσα από συνομιλίες με συνατμιστές που γίνονται συχνά πυκνά, τυγχάνει να παρατηρώ πως λανθασμένα πιστεύουν πως μόνο ένα μοντέλο έχει το καλύτερο είδος, κάτι που δεν ισχύει και θα σας εξηγήσω αμέσως γιατί, η τεχνολογία στις μέρες μας γνωρίζει μία ραγδαία εξέλιξη, που ένα καινούργιο προϊόν εντός ολίγων εικοσιτετραώρων να θεωρείται ξεπερασμένο διότι έχει βγει ένα καινούργιο υπερσύγχρονο με απίστευτες δυνατότητες και να εκτοπίσει άμεσα το προηγούμενο σε μία μόνο στιγμή.

Οπότε καταρρίπτεται το επιχείρημα ότι για πάντα μία συγκεκριμένή μάρκα θα βρίσκεται εξολοκλήρου για πάντα στην κορυφή, ένα δεδομένο στοιχείο που συνήθως περνά στην αφάνεια, είναι οι συνεργασίες μεταξύ μεγάλων εταιριών με σκοπό να τελειοποιήσουν έναν atomizer, έχοντας οι 2  τους κοινό όφελος το οποίο μεταφράζεται σε χρήματα διαφήμιση και κύρος, βέβαια υπάρχουν και οι αποτυχημένες προσπάθειες που στέφθηκαν με ιλιγγιώδης κατακραυγή.

4. Προσαρμογή.

Θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στο συγκεκριμένο μέρος, ίσως επειδή είναι λιγότερο τονισμένο γενικώς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις ιστοσελίδες ή οποιαδήποτε άλλο κέντρο πληροφόρησης. Ένας σοβαρός ατμοποιητής υποχρεούται η τοποθέτηση του να εφαρμόζει κατάλληλα και ορθά επάνω σε οποιαδήποτε συσκευή, δίχως να γίνεται αισθητή η παρουσία του πως εξέχει ή δεν κουμπώνει σωστά επάνω σε ένα Box mod με συνέπεια να δυσλειτουργεί ή ή να μην του επιτρέπει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων που έχει στην φαρέτρα του ως πολεμοφόδια.

Είναι ένα ζήτημα το οποίο τείνει να γίνει μάστιγα, η κάθε εταιρεία την απασχόληση να εφαρμόζει πάνω στο δικό της μοντέλο, συστήνοντας να αγοράσει ο ατμιστής μόνο το δικό της μοντάκι, κατ’ αυτό τον τρόπο δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος οδηγώντας στον κόσμο σε αδιέξοδο με παράπλευρες απώλειες  και στο τέλος ο αδικημένος είναι ο χρήστης. Οπότε απορρίπτουμε τα μοντέλα που μας επιβάλλουν να κινούμαστε σε συγκεκριμένα πεδία.

5. Ροή αέρα.

Εδώ θα προσπαθήσω να εξηγήσω τα ανεξήγητα, μερικοί στενόμυαλοι αγνοούν το ενδεχόμενο πως η ροή αέρα παίζει σημαντικότατο ρόλο στην απόδοση και πως όσο μεγαλύτερες οπές  διαθέτει τόσο αυξάνεται η αποτελεσματικότητά του, είτε αρέσκεται στον πολύ ατμό, είτε δεν σας αρέσει, βέβαια εμπλέκεται και ο παράγοντας ρύθμισης σε όλη τη διαδικασία, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη, όλα αυτά είναι ο συνδυασμός ενός επιτυχημένου RBA / RTA.

6. Πνευμονικές εισπνοές.

Το κύριο χαρακτηριστικό της υποθέσεις είναι το εκάστοτε μοντέλο να προορίζεται αποκλειστικά για αυτό τον τύπο εισπνοών, διότι η μεγαλύτερη μερίδα ατμιστών λειτουργεί έτσι, το οποίο γεγονός δεν χωρά αμφιβολία. Να εξηγήσω σε όσους δεν γνωρίζουν είναι η διαδικασία στην οποία απορροφούμε τον ατμό άμεσα κατευθείαν στα πνευμόνια και όχι όπως είθισται να γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο του καπνίσματος που αρχικά μπαίνει στο στόμα και μετά από λίγο τον ρουφάμε μέσα μας.

7. Τιμή.

Τι είχα γιάννη, τι είχα πάντα, όπως πάντα σε όλα τα είδη έτσι συμβαίνει και εδώ, μοναδικό κριτήριο παραμένει πάντα για πολλούς η κοστολόγηση, είναι εσφαλμένος τρόπος πέρα για πέρα, δηλαδή αν πάρουμε ένα φθήνο γιατί δεν μας επιτρέπει ο οικονομικός προϋπολογισμός μας, πιθανότητα να μην αρκεστούμε στις ικανότητες που αποδίδει, λοιπόν, για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι ορισμένοι αιμορραγούν οικονομικά δίχως να τους δίνεται διαφορετική επιλογή, αλλά ο αντίλογος εδώ μας ενημερώνει πως ένα προϊόν δεν το αποκτούμε για λίγες μέρες, αλλά τουλάχιστον για ένα χρόνο, δηλαδή θα μας συντροφεύει  για καιρό και θα προορίζεται για τον εαυτό μας.

Οπότε ας μη σκεφτόμαστε τη σπατάλη στο συγκεκριμένο σημείο, ας κόψουμε τα έξοδα μιας νυχτερινής εξόδου που θα έπινες σαν σαπιοκοιλιάς 5 -6 αλκοολούχα ποτά και στη συνέχεια θα πλακωνόσουν στα πιτόγυρα σαν γνήσιος Ελληναράς. Όμως συμπάσχω σε όσους αληθινά βιώνουν ένα γολγοθά που στερούνται ακόμη και τα βασικά αγαθά στιγμή στην καθημερινή ζωή, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να πεινάς και να θες πλεονεξία, είναι δύο πράγματα ασυμβίβαστα.

8. Εμφάνιση.

Η ομορφιά στη ζωή συμβολίζει την αναγέννηση δίνοντας θετική ώθηση στην ψυχολογική ανάταση, έτσι δεν θα μπορούσε να λείψει και από τον ατμιστικό χώρο η καλαισθησία ενός πανέμορφου ατμοποιητή, ο σχεδιασμός αν γίνει με απόλυτη σοβαρότητα απ’ τους ιθύνοντες μπορεί να κατασκευάσουν ένα έργο τέχνης που διακοσμεί την συλλογή ενός vaper, ο οποίος θα καμαρώνει με έπαρση για το δημιούργημα που έχει στην κατοχή του. Οπότε δικαιολογώ εν μέρει κάποιος που κρίνουν αξιακά κριτήρια την εμφάνιση, αλλά μόνο στα πλαίσια εφόσον έχουμε κι άλλους αρκετούς για να κάνουμε τη δουλειά μας.

9. Αλλοίωση γεύσης.

Ένα αρνητικό φαινόμενο που συναντάμε συχνά στην πορεία μας είναι ότι οι κακής ποιότητας atomizers καταστρέφουν ή αλλοιώνουν τη γεύση ή άρωμα ενός υγρού αναπλήρωσης, κι ας έχουμε στα χέρια μας το καλύτερο eliquid που κυκλοφορεί παγκοσμίως, συνήθως παρατηρείται μετά από ένα εύλογο διάστημα μεταχείρισης του προϊόντος, αλλά το παρουσιάζουν από την αρχή. Ένα παραπλήσιο γεγονός έχει να κάνει με το χτύπημα που δίνει στο λαιμό, δηλαδή ο βαθμός χτυπήματος επηρεάζεται άμεσα στην ποιότητα.

Αν έχετε σκοπό να αγοράσετε τον καλύτερο ατμοποιητή χρησιμοποιώντας οτιδήποτε σαβούρα υγρού αναπλήρωσης βρεθεί στο διάβα σας, τότε μάλλον μην αναρωτιέστε αν ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε, ηθελεστα και παθεστα.

10. Διπλά coils.

Θέλω να σχολιάσω τούτη την κατάσταση, με ένα τρόπο ο οποίος θα είναι εποικοδομητικός βάσει των λεγομένων μου. Είναι η μεγαλύτερη παγίδα, διότι οι χρήστες δεν έχουν τη γνώση να χειριστούν υπεύθυνα το συμβάν, θα σας εξηγήσω για να καταλάβετε, αν έχετε μία αντίσταση στα 0.7 ohm και ακριβώς άλλη ένα στον ίδιο αριθμό, η συνολική ποσότητα ohm που θα μας δώσει δεν θα είναι 0.35Ω, αλλά, 1.4Ω, στα πρώτα εικοσιτετράωρα μπορεί λίγο να σας μπερδέψει αλλά μετέπειτα λόγω εξοικείωσης και επαναλήψεων να βρείτε έναν ρυθμό.

Επίλογος.

Αν θεωρείτε πως ξεχάσαμε κάτι,  αφήστε από κάτω ένα σχόλιο, το οποίο θα είναι σχετικό με την θεματολογία και θα συνεισφέρει γνωσιακά στους υπόλοιπους αναγνώστες. Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο αυτό το άρθρο και να σας βοηθήσει στις μελλοντικές αγορές που σκοπεύετε να κάνετε.