Αν η εκστρατεία τεθεί σε εφαρμογή από τον οργανισμό με πρόσχημα

Αν η εκστρατεία τεθεί σε εφαρμογή από τον οργανισμό με πρόσχημα

Αν η εκστρατεία τεθεί σε εφαρμογή από τον οργανισμό με πρόσχημα τη δήθεν καταπολέμηση του καπνού, θα πάρει ο χάρος και το vape.

Ένας εκπρόσωπος της Nix 56 δήλωσε: οι ασθένειες και οι θάνατοι που σχετίζονται με το κάπνισμα κοστίζουν δισεκατομμύρια δολάρια στην Καλιφόρνιας , αλλά η τροπολογία Prop 56 σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει μόνο το 13% των χρημάτων που δημιουργεί για τα προγράμματα πρόληψης και του ελέγχου του καπνού.

Το υπόλοιπο θα πηγαίνει κατευθείαν σε ασφαλιστικές εταιρίες καιστις πλούσιες ομάδες ειδικών συμφερόντων που καπηλεύονται το σύστημα. Έτσι, φυσικά, οι εταιρείες ασφάλισης της υγείας υποστηρίζουν τον Prop 56, επειδή που τους πληρώνει περισσότερο από $ 1 δις τον χρόνο, χωρίς να δέχονται επιπλέον ασθενείς για θεραπεία ή έστω να δέχονται περισσότερους ασθενείς για προληπτικές εξετάσεις, αυτή η μικρή λεπτομέρεια κατεβάζει το κατώτατο όριο κόστους επιτρέποντας να ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα οι διευθύνοντες σύμβουλοι και τα στελέχη τους.

Ενώ η βιομηχανία ατμίσματος μπορεί να αισθάνεται κάποιο εφησυχασμό προς το παρόν, διότι τους καθησυχάζει το γεγονός ότι ψηφοφόροι της Καλιφόρνιας δεν έχουν υποστηρίξει ακόμα την ιδέα αυξημένου φόρου κατά του καπνού, ο οποίος ισχύει από το 1998. Ο οργανισμός California Smoke Free Organization (CSFO), και η  ένωση ατμιστικής τεχνολογίας  Vapor Technology Association, (VTA), έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για την καταπολέμηση της εφαρμογής της παρούσας πρότασης.