213W TC box mod από Sigelei ο ρωμαλέος ευγενής

213W TC box mod από Sigelei

213W TC box mod από Sigelei ο ρωμαλέος ευγενής που δεν διστάζει να αναρριχηθεί στην κορυφή, διότι οι προδιαγραφές του είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές.

Αν αποκτήσετε αυτή τη συσκευή, γρήγορα θα τυγχάνει της πλήρης εύνοια σας, η Sigelei συγκέντρωσε όλες τις δυνάμεις της για να φτιάξει ένα εξαιρετικά αξιόπιστο μοντάκι, ο σχεδιασμός του είναι τελείως αντίθετος με ότι μέχρι τώρα μας έχει συνηθίσει, προσωπικά έμεινα εκστασιασμένος με τη μεγαλειώδη εμφάνιση που με κέρδισε απ’ το πρώτο λεπτό.

Λειτουργικότητα.

Ο 213 φοράει δύο μπαταρίες 18650, κι όμως είναι λιγότερο ογκώδες σε μέγεθος από τα τυπικά της κατηγορίας που συναγωνίζεται.  Έχει πολύ όμορφές στρογγυλεμένες άκρες και το αισθάνεσαι άνετα στο κράτημα. Σε σύγκριση με άλλα mods η Sigelei εξακολουθεί την ίδια τακτική,δηλαδή να έχει κάποια αισθητό βάρος η συσκευή, η οποία είναι κάτι περισσότερο από το κανονικό. Ο κύριος λόγος της παρούσας κατάστασης οφείλεται στην διάταξη κατασκευασιμότητας στην οποία είναι περιτριγυρισμένη από ένα πλαίσιο αλουμινίου και καλύπτεται με κράμα ψευδαργύρου. Το μεγαλύτερο μέρος του ψευδαργύρου είναι επικαλυμμένο με ένα υλικό από ανθρακονήματα,η συσκευή διατίθεται σε γκρι / μαύρο χρώμα.

213W TC box mod από Sigelei σε δύο χρώματα

Η υποδοχή 510 είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ώστε το σπείρωμα να έχει τις απαραίτητες αντοχές ανθεκτικότητας. Το pin 510 είναι φτιαγμένο από ορείχαλκο. Όλοι οι νεφελοποιητές που δοκίμασα κατά την τοποθέτηση επάνω του, κουμπώσαν σωστά δίχως το παραμικρό ίχνος ασυμβατότητας ή προεξοχής.

Η θήκη της μπαταρίας βρίσκεται στη βάση και διαθέτει ένα πρεσσαριστό καπάκι που φαίνεται να τέμνεται σαν ελατήριο. Η μεταλλική θήκη της μπαταρίας ασφαλίζεται με ισχυρούς μαγνήτες. Το καπάκι είναι σίγουρα πολύ ασφαλές, σε βαθμό που θα σας κουράσει ούτως ώστε να τα ανοίξετε με το νύχι σας. Για να το κλείσετε θα πρέπει να πατήσετε το καπάκι προς τα κάτω και έπειτα να το σπρώξτε πίσω στη θέση του. Ο σωστός προσανατολισμός της μπαταρίας έχει σαφή σήμανση. Δεν υπάρχει κορδέλα μπαταρία, αλλά δεν είναι πραγματικά αναγκαία.

 

213W TC box mod από Sigelei πάνω μέρος

 

Κουμπιά.

Τα τρία κουμπιά είναι συμπαγής χωρίς να παρατηρείται κανένα κουδούνισμα. Συνήθως οι Sigelei συσκευές συχνά έχουν και τα τρία κουμπιά στο μπροστινό μέρος, αλλά το 213 έσπασε την παράδοση. Το fire button βρίσκεται στο μπροστινό άνω μέρος μεν , αλλά το συν και μείον  είναι τώρα στην επάνω αριστερή πλευρά . Αν είστε μόνιμος πελάτης της εταιρείας που επιλέγει τα δημιουργήματα της, οφείλω να ομολογήσω ότι θα σας προκαλέσει ένα μικρό κομφούζιο αρχικά έως ότου να το συνηθίσετε τα πλαϊνά κουμπιά, διότι  δεν είναι σε οριζόντια ή κάθετη στάση, αλλά σε διαγώνια που σημαίνει ότι είναι ελαφρώς πιο δύσκολο στη χρήση. Παρ ‘όλα αυτά είναι σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας και έχουν ένα ωραίο μεταλλικό κλικ που προσδίδει σταθερότητα.

Οθόνη.

Η οθόνη είναι επίσης στο πλάι του mod, έχοντας τελείως διαφορετική προσέγγιση από τις πατροπαράδοτες της μαμάς εταιρείας. Ο τεράστιος όγκος πληροφοριών που προσφέρει είναι θεμιτά καλοδεχούμενος κυρίως για τους προχωρημένους ατμιστές, εμφανίζει όλες τις τυπικές ενδείξεις, συμπεριλαμβανομένων ισχύς, αντίσταση, τάση και έλεγχο θερμοκρασίας . Η φόρτισης της μπαταρίας εμφανίζεται σε δύο εκδοχές,η πρώτη είναι ως μπάρα και η δεύτερη σε μορφή ποσοστού.  Πρόσθετα μπορείτε να δείτε την τάση των δύο μπαταριών. Έχω την εντύπωση πως θα μπερδέψουν λιγάκι τους αρχάριους οι τόσες πολλές συσσωρευμένες ενδείξεις, αλλά  το πολύ σε μία εβδομάδα θα έχετε
εξοικειωθεί.

213W TC box mod από Sigelei θήκη μπαταρίας

Micro USB port.

Η θύρα USB Micro βρίσκεται πλευρικά της συσκευής, όμως σημειώστε ότι είναι τοποθετημένη  κάθετα αντί οριζόντια. Η συσκευή μπορεί να φορτιστεί μέσω USB και διαθέτει 2Α γρήγορη φόρτιση. Ένα σημαντικό γεγονός που αξίζει αναφοράς είναι η πρώτη φορά που η  Sigelei επιτέλους πράγματι προσφέρει δυνατότητα αναβάθμισης του firmware, αν και άργησε αρκετά,  γιατί αυτή η δυνατότητα θεωρείται κατά πολλούς εξέχουσα και πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι σε ένα mod.

Χρήση.

 • Πέντε κλικ στο fire button ενεργοποιεί τη συσκευή.
 • Όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη, κάντε κλικ στο κουμπί πυροδότησης πέντε φορές για να ασφαλίσει.

 

 • Τρία κλικ του  fire button σας οδηγεί στο μενού. Το Cycle menu options γίνεται με τα κουμπιά συν και πλην και επιβεβαιώστε την επιλογή σας με το κύριο  πλήκτρο.

 

 • Η Sigelei 213 υποστηρίζει όλα τα σημαντικά είδη σύρματος συμπεριλαμβανομένου του τιτανίου, Ni200 και ανοξείδωτο ατσάλι. Στην πραγματικότητα, η επιλογή από ανοξείδωτο χάλυβα, σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ 304, 316 ή 317. Το μενού σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τις τιμές TCR (συντελεστής θερμοκρασίας της αντίστασης) και τις τιμές ΕΟΑ.

 

 • Κρατώντας πατημένο τα πλήκτρα τόσο το συν και μείον αυτό φέρνει επάνω ένα άλλο μενού που σας επιτρέπει είτε κλείδωμα / ξεκλείδωμα της αντίστασης ή απλά να το διαβάσετε.

 

 • Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο συν και το κουμπί πυροδότησης για να εμφανιστεί το μενού,   ρύθμιση ισχύος για προθέρμανση της αντίστασης. Αυτό σας επιτρέπει να ορίσετε την  την επιθυμητή προθέρμανση και τον αριθμό δευτερολέπτων.

 

 • Αν για οποιοδήποτε λόγο έχετε κάνει κάτι λάθος στις ρυθμίσεις, μπορείτε να πάτε στο μενού και να το επαναφέρετε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Συμπέρασμα.

Είναι από τις λίγες στιγμές που μπορώ να πω κάποια καλά λογάκια για μία συσκευή, βέβαια αν είχε τελειοποιήσει κάποιες ατέλειες η εταιρεία θεωρητικά θα μπορούσε να καταταχθεί στις 5 καλύτερες στο είδος του. Το αρνητικό σημείο που μου προξένησε λίγο προβληματισμό είναι η σκόπιμη μεταφορά των πλήκτρων από το μπροστινό μέρος στο πλάι, ουσιαστικά θα προκαλέσει μία μικρή σύγχυση για τη μεγαλύτερη μερίδα των ατμιστών, τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο έως ότου να το συνηθίσετε. Το βαθμολογώ με άριστα το 10 ένα 8,5.

Χαρακτηριστικά.

 • Μέγιστη ισχύς εξόδου 213W.
 • Δυνατότητα αναβάθμισης υλικολογισμικού.
 • Σύνδεση THREADING: 510.
 • Έλεγχος θερμοκρασίας (TC): Ναί.
 • Μεταβλητή τάση(VV): Όχι.
 • Μεταβλητή ισχύς (VW): Ναί.
 • Τύπος μπαταριών:  18650.(Δεν συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία).
 • Ισχύς Σειρά: 10-213W.
 • Εύρος θερμοκρασίας: 200-570 ° F / 100-300 ° C.
 • Τάση εξόδου: 1.0-7.5V.
 • Εύρος αντίστασης: 0.1-3.0ohm.
 • Γρήγορο υπόλοιπο φόρτισης υποστήριξη μέσω Micro USB): DC5V / 2A.
 • Brass ελατήριο 510 Pin.
 • OLED οθόνη.