Ubertoot UTA2 rebuildable atomiser ο παρών ατμοποιητής

Ubertoot UTA2 rebuildable atomiser

Ubertoot UTA2 rebuildable atomiser, ο παρών επισκευάσιμος ατμοποιητής προορίζεται για απαιτητικούς vapers ανά την υφήλιο που δεν συμβιβάζονται με απλοϊκά πράγματα. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη έκδοση που λανσάρει η εταιρεία στα πλαίσια αναβάθμισης της επωνυμίας της, προσφέροντας ένα εκπληκτικό και συνάμα δυναμικό προϊόν για μεγάλες συγκινήσεις.

Ένα γεγονός που δεν μπορεί να παρακαμφθεί ,είναι η σπανιότητα του, δια του λόγου του αληθές, αρκετός κόσμος παραπονιέται πώς για μεγάλη τους ατυχία πέσανε σε κλώνό, σε τούτο το φαινόμενο υπεύθυνοι είναι οι κινέζοι πού δεν χάνουν την ευκαιρία να αναμειχθούν εκεί που δεν τους  περιμένεις..Η κατασκευή του παραπέμπει σε υψηλές προδιαγραφές βάσει της εκλεπτυσμένης ποιότητας. Είχε σχεδιαστεί για να είναι συμβατό με το οργανικό βαμβάκι, διοξείδιο του πυριτίου ή  φυτίλια rayon και προσφέρουν ανώτερες επιδόσεις ύγρανσης παράλληλα με μια δεξαμενή πλήρες μέγεθος  5 ml χωρητικότητας  για μεγάλη αφθονία και αυτονομία.

Ubertoot UTA2 rebuildable atomiser πανοραμική άποψη

Αυτές τις μέρες, είναι σχεδόν αδύνατο για να πάρετε στα χέρια σας σε ένα γνήσιο UTA, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε υπέρογκα ποσά χρημάτων ή  επειδή το εμπόριο αδυνατεί να προσφέρει εξίσου σπάνια αντικείμενα. Η παρτίδα κυκλοφορίας από τον επίσημο παραγωγό ομολογουμένως εξηγεί πως η ποσότητα που διανεμήθηκε στο εμπόριο ήταν ελάχιστη οπότε οι τυχεροί που έχουν στα χέρια τους ένα τέτοιο κομμάτι θα πρέπει να αισθάνονται υπέροχα. Στην ουσία για να προμηθευτείτε ένα αυθεντικό Ubertoot UTA2 θα υποχρεωθείτε να απευθυνθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, διαφορετικά οι πιθανότητες απόκτησης ενός κλώνου είναι αρκετά τεράστιες από ένα οποιοδήποτε κατάστημα.

 

 

Ubertoot UTA2 rebuildable atomiser πλάγια θέση

Προδιαγραφές και κατασκευή.

Η συμβατότητα του επάνω σε διάφορα mods ήταν ικανοποιητική, είναι κατασκευασμένο από πλήρες 316 ανοξείδωτο χάλυβα και ένα τμήμα της δεξαμενής  είναι polycarbonate , το ρυθμιζόμενο 510 pin είναι  ορειχάλκνο (χωρίς μόλυβδο), έχει ένα μαύρο επιστόμιο εγκεκριμένο από την  FDA (δίχως άνθρακα). Το drip tip, δεν απευθύνεται για όλα τα γούστα, ωστόσο αυτό μπορεί να αντικατασταθεί από έναν της επιλογής σας. Το Threading στο δικό  μου UTA2 είναι ομαλό, ωστόσο χρειάζεται να φροντίσετε να μην σφίγγετε τυχόν τμήματα του UTA2, καθώς υπήρξαν αναφορές κωλύματος τμημάτων της δεξαμενής.

Μέσα στη δεξαμενή έχει ένα αφαιρούμενο κομμάτι καμινάδας και ο θάλαμος είναι σε δύο μέρη που περιλαμβάνει ένα εσωτερικό και εξωτερικό θάλαμο, ο εξωτερικός θάλαμος λειτουργεί επίσης ως ένα σύστημα ελέγχου ροής του υγρού αναπλήρωσης. Ο UTA2 μπορεί να αποσυναρμολογηθεί πλήρως ώστε να καθαρίσετε όλα τα τμήματα και σχεδόν όλα τα μέρη  μπορούν να αγοραστούν ως ανταλλακτικά από την επίσημη ιστοσελίδα όπως αναφέρθηκε στην παραπάνω ενότητα, αρκεί να είναι διαθέσιμα.

Η διαδικασία πλήρωσης της θαλάμης χαρακτηρίζεται από ευκολία, χρειάζεται απλά να ξεβιδώσετε την επάνω βάση ώστε να προβείτε με επιτυχία στη διαδικασία. ΗΡοή αέρα στο UTA2 ελέγχεται μέσω ρύθμισης ενός οδοντωτού δακτύλιου.

Συμπέρασμα.

Έχοντας πιάσει εκατοντάδες ατμοποιητες στα χέρια μου, οφείλω να ομολογήσω πως αυτό σίγουρα ανήκει στα καλύτερα 20, μερικά θετικά στοιχεία είναι η καλή παραγωγή ατμού στα 0.5 ohm, ακόμη και με 50/50 eliquids, δίχως να αλλοιώνεται στο ελάχιστο η γεύση του. Υπάρχει άφθονος χοντρός ατμός που παράγεται, το οποία σίγουρα δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Είναι φιλικό προς το χρήστη με ιδιαίτερη ευκολία στην μεταχείριση.

 

Λεπτομέρειες.

  • Επιστόμιο ΡΟΜ (δεν ειναι ένα τυπικό 510 )
  • Δεξαμενή PC
  • Ικανότητα υγρού αναπλήρωσης 5ml
  • Ροή του αέρα: ρυθμιζόμενη
  • Eλέγχος ροής του eliquid
  • Δύο εκδόσεις σχεδιασμού
  • 22 χιλιοστά συνολική διάμετρος
  • Κατασκευή: ανοξείδωτο χάλυβα
  • Υλικό κατασκευής θαλάμης: Γυαλί