Triade DNA 200W από Lost Vape εξέταση

Triade DNA 200W Lost Vape

Triade DNA 200W από Lost Vape Θα εξετάσουμε με πλήρη αντικειμενική ματιά όπως είθισται να γίνεται από πλευράς μας, για να καταλήξουμε σε ένα τελικό συμπέρασμα, ούτως ώστε οι Έλληνες ατμιστές να πληροφορηθούν άρτια για το τι μέλλει γενέσθαι με την παρούσα συσκευή.

Πληροφορίες.

Το προϊόν κατασκευάζεται από την εταιρεία Lost Vape το οποίο φέρει τσιπάκι Evolv DNA200 , είναι αρκετά ακριβό, η φθηνότερη τιμή που συνάντησα μέχρι στιγμής είναι περίπου 115 δολάρια από διαδικτυακό κατάστημα του εξωτερικού, αλλά πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι στην Ελλάδα θα είναι ολίγον τσιμπημένη η τιμή του με τους κραυγαλέος φόρους επί των φόρων που προσθέτει το κράτος ανά τακτά χρονικά διαστήματα και δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.

Προσωπικά η εμφάνισή του δεν με ξετρέλανε, αλλά είμαι υποχρεωμένος να ομολογήσω πως η κατασκευή του είναι υψηλής ποιότητας κατασκευασμένο με φιλοσοφία ώστε να αναρριχηθεί στις κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία του κλέβοντας εντυπώσεις, όποιος το αγόρασε έχει κάνει μία πολύ καλή επένδυση για το απώτερο, μέλλον γιατί δύσκολα θα ξεμείνει από συσκευή.

Triade DNA 200W Lost Vape πλάγια θέση

 

Μεταχείριση και συμπεριφορά

Οι πρώτες εντυπώσεις που αποκόμισα δουλεύοντας στα άκρα αυτό το μοντάκι μετά από λίγες μέρες βαριάς χρήσεως, διαπίστωσα με απόλυτη ειλικρίνεια πως επρόκειτο για ένα μεγαθήριο που δεν θα δυσκολευθεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση κι αν βρεθεί.

Το  firmware DNA200 Evolv με ιδιαίτερη ακρίβεια και ευκολία ανιχνεύει τους αριθμούς στον έλεγχο θερμοκρασίας για τις αντιστάσεις των (Ni200).  Το θετικό της υπόθεσης έγκειται στο ό,τι  διευκολύνει τον χρήστη, διότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρει την τελευταία έκδοση που παρέχει η μαμά εταιρεία για αναβάθμιση τoυ λογισμικού, αρκεί να μπει στο ίντερνετ συνδέοντας το μοντ με τον υπολογιστή και κατεβάζοντας την πιο πρόσφατη ενημέρωση.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο που μπορεί να σας κάνει εντύπωση είναι το εξής γεγονός: η τροφοδοσία που παίρνει από τις μπαταρίες  γίνεται με τέτοιο έξυπνο τρόπο ώστε να επιτύχει τη μέγιστη διάρκεια ζωής της, με το ελάχιστο δυνατό ξόδεμα ενέργειας. Ήθελα να τονίσω το συγκεκριμένο σημείο επειδή αρκετές συσκευές κάνουν κακό διαχείριση της μπαταρίας και σπαταλάτε πολύτιμη ενέργεια.

Προστασία.

Έχει την ευχέρεια να ελέγχει με απόλυτη ασφάλεια τον βαθμό θερμοκρασίας ενώ ο χρήστης ατμίζει, κατά αυτό τον τρόπο αποφεύγονται η αποσταθεροποιήσεις με το να δίνει λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο ρεύμα, με αποτέλεσμα η βέλτιστη συμπεριφορά των αντιστάσεων και κατ’ επέκταση η εμπειρία του vaper να είναι εξαιρετική. Το φαινόμενο τούτο από πολλά μοντάκια  που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, έχει το μειονέκτημα να αλλοιώνει τη γεύση των υγρών αναπλήρωσης.

Τελική εντύπωση.

Δεν θα δίσταζα ούτε μία στιγμή να το προτείνω να το αποκτήσουν οι φίλοι συνατμιστές, εάν και εφόσον μπορούν να το αγοράσουν, διαθέτοντας το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο, άλλωστε δεν το κρύβω πως είναι μία ακριβή επιλογή και απευθύνεται σε εκείνους που έχουν την οικονομική άνεση. Είναι είδος πολυτελείας,  αλλά έχω την εντύπωση πως θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Χαρακτηριστικά.

  • Υλικό: Δέρμα εξωτερικά, κράμα ψευδάργυρου
  • Λειτουργία: VV / VW Mod
  • Ισχύς: 200W
  • Τύπος μπαταρίας: 18650
  • Ποσότητα μπαταρίας: 3
  • Τύπος καλύμματος μπαταρίας: Μαγνητικός
  • 510 Τύπος υποδοχής: Spring Loaded
  • Σύνδεση διαμέτρου ατμοποιητή: 40mm
  • Βάρος προϊόντος: 0,181 kg
  • βάρος Συσκευασίας: 0,298 kg