Snow Wolf Mini 75W TC από Asmodus είναι γεγονός

Snow Wolf Mini 75W TC από Asmodus πανοραμική άποψη
Snow Wolf Mini 75W TC από Asmodus είναι γεγονός και κυκλοφορεί πλέον ανάμεσά μας, με τη αίγλη ενός πανάξιου ονόματος που έχει τιμηθείι δεόντως απ’ το καταναλωτικό κοινό στο παρελθόν.
Σε γενικές γραμμές με προβληματίζει το γεγονός ότι η παρούσα συσκευή παίρνει μία μπαταρία μόνο, το οποίο σημαίνει κατ’ επέκταση πως η αυτονομία ενέργειας είναι περιορισμένη, κάτι το οποίο θεωρείται μειονέκτημα έναντι των αντιπάλων του στην ανταγωνιστική κατηγορία που βρίσκεται, αλλά ίσως ταυτόχρονα μπορεί να θεωρηθεί πλεονέκτημα λόγω της μικρότερης επιφάνειας που καταλαμβάνει σε χώρο, είναι καθαρά θέμα προσδοκιών του καθενός ατμιστή και προτού προβεί σε αγορά του προϊόντος θα πρέπει να συνυπολογίσει σοβαρά όλους τους παράγοντες για να μην πιαστεί εξ απήνης.

Επρόκειτο για μία συμπαγής λεπτεπίλεπτη μονάδα που έχει ισχύ εξόδου 75W με έλεγχο θερμοκρασίας, υποστηρίζει σύρματα νικελίου και τιτανίου. Έχει καλόγουστη εμφάνιση και είναι εφοδιασμένο με ένα νέο chipset, γνωστό ως GX75, το οποίο επιτρέπει επίσης στην Snow Wolf Mini 75W TC θέρμανση αντιστάσεων έως 0.05ohm. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με διαθεσιμότητα διαφορετικών χρωματών και έχει σχεδιαστεί για να είναι μια εργονομική συσκευή ικανή να τροφοδοτεί σχεδόν κάθε ατμοποιητή που μπορείτε να τοποθετήσετε επάνω του.
Snow Wolf Mini 75W TC από Asmodus

Εξωτερική εμφάνιση και πληροφορίες.

Έχει σπορ εμφάνιση η οποία είναι φινιρισμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, έχοντας στο πλάι χαραγμένο με laser το οικόσημο της επωνυμίας με ένα έξυπνο τρόπο ούτως ώστε να μην τονίζεται έντονα δημιουργώντας μία λανθασμένη αρμονία. Η μεγάλη οθόνη OLED εμφανίζει την ισχύ εξόδου, το επίπεδο κατάστασης της μπαταρίας, την αντίσταση, την τάση εξόδου και αν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία τροφοδοσίας , την λειτουργία Νικελίου ή τη λειτουργία του τιτανίου. Όταν χρησιμοποιείται είτε Νικέλιο ή  τιτανίο η ισχύς εξόδου θα στραφεί αυτόματα σε τemperature control. Τα κουμπιά στο εξωτερικό έχουν ένα αξιοπρεπές μέγεθος, αν και είναι μάλλον Clicky, αλλά ωστόσο δεν είχα κανένα πρόβλημα με την απόκριση των πλήκτρων.
Υπάρχει ένα ελατήριο (pin)  στην υποδοχή 510 στο πάνω μέρος που δεν αντιμετώπισα οποιοδήποτε προβλήμα με τυχόν ατμοποιητές που δοκίμασα, χρησιμοποίησα ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών atomizers και όλα ήρθαν και εφάρμοσαν με τέλεια  ορθότητα που βρισκόντουσαν στο ίδιο επίπεδο χωρίς κενά, στη βάση της μονάδας υπάρχουν πολλές τρύπες εξαερισμού της μπαταρίας καθώς και μια θύρα USB για τη φόρτιση.
Τα πλαϊνά πάνελ καταλαμβάνουν και τη μεγαλύτερη επιφάνεια, έρχονται σε μια ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων, κρατιέται το πορτάκι με μαγνήτες,  το οποίο ανοιγοκλείνει με ιδιαίτερη ευκολία επιτρέποντας σας την πρόσβαση στο διαμέρισμα της μπαταρίας. Το Snow Wolf 75W TC παίρνει μία μονή 18650 μπαταρία, η οποία χωράει άνετα στο εσωτερικό του διαμερίσματος, οπότε φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το συμπεριλαμβανόμενη κορδέλα για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αφαιρέσετε την μπαταρία άνετα.
Snow Wolf Mini 75W TC από Asmodus γαλάζιο χρώμα

Λειτουργικότητα.

Το Snow Wolf Mini 75W TC είναι μια απλή μονάδα στη χρήση και υπάρχει ένα κλασικό σύστημα μενού ώστε να αναγνώσετε τις πληροφορίες . Τα πάντα ρυθμίζονται μέσω απλών συνδυασμών πατώντας τα κουμπιά. Το κουμπί πυροδότησης και τα πάνω και κάτω πλήκτρα σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το επιλέξιμο όριο ισχύος / θερμοκρασίας. Κρατώντας πατημένο το power και up θα κλειδώσει την ισχύ, γι ‘αυτό δεν πρέπει να ρυθμιστεί κατά λάθος, το power και down θα κλειδώσει την αντίσταση, και κρατώντας πατημένο τόσο το πάνω και κάτω πλήκτρα θα σας επιτρέψει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ αντίστασεων Ni (για Ni200 coils) Ti (για Titanium)  και ισχύς (για κλασικά Kanthal σύρματα / Nichrome / SS).
Όταν χρησιμοποιείτε Ni ή Ti σε temp control είναι επιτακτική ανάγκη να κλειδώσετε την αντίσταση του coil ώστε να σας επιτρέψει την ακρίβεια και σταθερή εμπειρία ελέγχου της θερμοκρασίας. Περιμένετε μέχρι η συσκευή και ο ατμοποιητής σας είναι σε θερμοκρασία δωματίου, στη συνέχεια κρατήστε το power και down για να κλειδώσετε την αντίσταση. Στη συνέχεια, θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε το προτιμώμενο όριο θερμοκρασίας σας.

Συμπέρασμα.

Το Snow Wolf Mini 75W TC είναι μία στέρεη μικρή μονάδα που εξάγει τόση ενέργεια όσο θα θέλατε κι όλα αυτά άνετα από μία και μόνο 18650 μπαταρία, επίσης έχει μια σταθερή και καλή λειτουργία έλεγχου θερμοκρασίας καθώς και σε watts. Είναι φιλική προς τον χρήστη συσκευή, χωρίς σύγχυση μενού, μικρό και εργονομικό.

Χαρακτηριστικά.

  • Μεταβλητή ισχύς: 5-75W
  • Εύρος ελέγχου θερμοκρασίας: 100-350’C (212-662’F)
  • 510 σπείρωμα σύνδεσης
  • Μονή 18650 μπαταρία (η μπαταρία πωλείται ξεχωριστά)
  • Οι οπές εξαερισμού στο κάτω μέρος
  • θύρα φόρτισης micro-USB