Joyetech Cuboid 150W διερεύνηση των δυνατοτήτων

Joyetech Cuboid 150W

Joyetech Cuboid 150W διερεύνηση των δυνατοτήτων με κριτική ματιά από τους ειδικούς προς το αναγνωστικό κοινό μας.

Λειτουργίες ρύθμισης.

Η πραγματική λειτουργία της συσκευής είναι αρκετά εύκολη , στο οποίο θα χρειαστείτε ελάχιστο χρόνο να εξοικειωθείτε. Ο λόγος είναι επειδή η Cuboid δεν διαθέτει τα τυπικά  κουμπιά συν και πλην. Για να μπει στο μενού θα πρέπει να πατήσετε το fire button τρεις φορές, στη συνέχεια, πατάτε το κουμπί ρύθμισης κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε μια διαφορετική επιλογή.

Joyetech Cuboid 150W μαύρο χρώμα

 

 Ποιότητα κατασκευής.

Το Cuboid έχει μία ωραία και διακριτική εμφάνιση η οποία είναι φιλική προς το χρήστη χωρίς να έχει κάποια ιδιαίτερα εμπόδια δυσκολίας στην μεταχείριση του. Το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειάς του είναι φινίιρισμένο από ματ ασήμι, το οποίο προσδίδει μία μεγαλειώδης παρουσία, συν τοις άλλοις έχει μία μαύρη λωρίδα στην πλάγια πλευρά στην οποία βρίσκεται η οθόνη, τα άκρα σε αυτή τη συσκευή είναι όμορφα στρογγυλοποιημένα καιι έρχεται να εφαρμόσει με απόλυτη καταλληλότητα στο χέρι του χρήστη.

Λειτουργεί με ένα ζεύγος μπαταρίες 18650. Όσον αφορά το βάρος είναι μάλλον βαρύ. Η συσκευή διαθέτει ένα ελατήριο 510 pin που φαινόταν να λειτουργεί καλά με τους ατμοποιητές μου και όλα αυτά κάθονταν στο ίδιο επίπεδο. Θα έλεγα ότι ο πείρος φαίνεται λίγο σκληρός και είχα σίγουρα κάποια αντίσταση κατά την τοποθέτηση του atomizer

Το κύριο κουμπί πυροδότησης είναι σωστά τοποθετημένο χωρίς υπερβολές, στην αντίθετη πλευρά της συσκευής θα βρείτε τη θύρα micro-USB και σας συνιστούμε να την  χρησιμοποιείτε μόνο για αναβαθμίσεις του firmware και λογικά η φόρτιση της μπαταρίας θα πρέπει να γίνεται εκτός mod.

Η βάση της Cuboid διαθέτει τη θήκη της μπαταρίας. Το καπάκι χρησιμοποιεί ένα συρόμενο μηχανισμό κλειδώματος, όπως αυτό που θα βρείτε στο διαμέρισμα της μπαταρίας μιας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Ο σωστός προσανατολισμός της μπαταρίας έχει σαφή σήμανση, έτσι ώστε να είναι απίθανο να βάλετε τις μπαταρίες σας με λάθος τρόπο. Εξαερισμός είναι επαρκής προβλέπεται μέσα από δύο μεγάλες διεξόδους και επιπλέον υπάρχουν οκτώ μικρές τρύπες διαφυγής της θερμότητας και βέλτιστο εξαερισμό.

Joyetech Cuboid 150W πλάγια θέση

 

Εντυπώσεις και τελικό συμπέρασμα

Νομίζω ότι το Cuboid είναι μία αξιοπρεπής συσκευή 150W έχοντας ελκυστική μορφή που τραβάει τα βλέμματα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η συσκευή είναι λίγο βαρύτερη από άλλες, αλλά το πλεονέκτημα που προσφέρει είναι είναι πιο λεπτή σε πάχος από τους ομολόγους του. Η οθόνη είναι εξαιρετική και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που μπορείς να τη δείς συνεχώς κατά την διάρκεια του ατμίσματος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να γυρίσετε το χέρι σας για να ελέγξετε τις ρυθμίσεις.

Ένα πραγματικό θετικό σημείο είναι ότι Joyetech σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του TCR για διάφορους τύπους αντιστάσεων ώστε να πάρετε το κατάλληλο χτύπημα στο λαιμό που επιθυμείτε.

Επίσης, αν τα 150W δεν σας είναι αρκετά μπορείτε κάλλιστα να ενημερώσετε το firmware στην τελευταία έκδοση για έως και 200W ισχύ.  Η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει επίσης τη νέα έξυπνη λειτουργία που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε έως και δέκα ομάδες ρυθμίσεων εξόδου.

Τεχνικές λεπτομέρειες.

 • Μεταβλητή ισχύς: 1W-150W
 • Ελεγχος της θερμοκρασίας: 200’F-600’F / 100’C-315’C
 • 5 φορές κλικ για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε  ON / OFF
 • 3 φορές κλικ για να μπείτε στο μενού
 • Διαθέσιμοι τρόποι λειτουργίας: VW / VT-Ni / VT-Ti / VT-SS316  / TCR
 • Φάσμα αντίστασης: 0.05-1.5ohm (TC mode) / 0.1-3.5ohm (VW mode)
 • 510 σπείρωμα σύνδεσης
 • θύρα φόρτισης micro-USB
 • 2 μπαταρίες 18650 (οι μπαταρίες πωλούνται ξεχωριστά)

 

Περιεχόμενα συσκευασίας.

 • Joyetech Cuboid 150W
 • Εγχειρίδιο χρήστη
 • Καλώδιο Micro-USB
 • Κάρτα εγγύησης