Halcyon DNA200 από Lost Vape Squonk Box

Halcyon DNA200 από Lost Vape

Halcyon DNA200 από Lost Vape Squonk Box έφτασε η στιγμή να να κάνουμε μία διεξοδική ανάλυση της παρούσας συσκευής με αντικειμενική ματιά από την πλευρά μας όπως είθισται να γίνεται πάντα.

Το μοντέλο Halcyon DNA200 είναι ένα Squonk mod, το οποίο γεγονός έχει μία ιδιαιτερότητα που με προβληματίζει, το είδος αυτό στην ουσία είναι ένα αρχικό πακέτο, αλλά η μετεξέλιξη με τα μέχρι τώρα δεδομένα περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο στοχευμένο κοινό που έχει ελάχιστες απαιτήσεις στο vaping. ας δούμε λοιπόν τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη κατασκευή. Φέρει λογισμικό (firmware) Escribe, κάτι που σημαίνει πως είναι θετικό στοιχείο και δεν κρύβω πως είμαι λάτρης.

Όσοι είναι ερωτευμένοι με το Squonking μάλλον θα τους χαροποιεί τούτο το είδος, περιέχει ένα  αφαιρούμενο μπουκάλι που το γεμίζετε με υγρό αναπλήρωσης απλά και περιστασιακά λόγω της μεγάλης αυτονομίας που έχει, να εξηγήσω σε όσους δεν γνωρίζουν ό,τι η πλήρωση με eliquids  δεν γίνεται στον ατμοποιητή, αλλά απευθείας στο δοχείο που περιέχεται μέσα στο μοντάκι.  Συνήθως οι φιάλες τείνουν να είναι κάτοχοι ικανότητας 8-10 ml, κατά μέσο όρο, που σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε όλα τα οφέλη  χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε το καπάκι του dripper σας.

Halcyon DNA200 από Lost Vape ασημί χρώμα

Προδιαγραφές και εμφάνιση.

Με την πρώτη ματιά σε παραπέμπει στο Efusion, είναι σχεδόν ταυτόσημα μεταξύ τους, ακόμη και οι διαστάσεις είναι ίδιες με το Efusion. Ωστόσο, γυρίζοντας το Halcyon προς τα πλάγια θα σας αποκαλύψει ότι το καπάκι έχει συρόμενη πόρτα και σας επιτρέπει να το πιέσετε προς τα κάτω ώστε να εμφανιστεί το squonking μπουκάλι 8ml που βρίσκεται στο εσωτερικό της μονάδας. Το συρόμενο κάλυμμα χαρακτηρίζεται από ευκολία και σας επιτρέπει να αφαιρέσετε το μπουκάλι και επίσης, την μπαταρία, αν θέλετε να την  αντικαταστήσετε μόνοι σας.

Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από 6063 T6 αλουμίνιο που είναι γυαλισμένο, φωτεινό, ανοδιωμένο, έχει κουμπιά από ανοξείδωτο χάλυβα ακρίβεια που έχουν στρογγυλοποιηθεί και προεξέχουν ελαφρώς από τη μονάδα για να εξασφαλιστεί η χρηστικότητα της αφής. Στην πλευρά του πάνελ είναι σωστά τοποθετημένες οι ίνες ανθρακονήματος και το φινίρισμα στο σύνολό του είναι άψογο, μέχρι τώρα φαίνεται αρκετά ανθεκτικό στις γρατσουνιές και είναι σε θέση να σταθεί επάξια στην καθημερινή χρήση. Διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, μαύρο, ασημί, μπλε και κόκκινο.

Halcyon DNA200 από Lost Vape σε τέσσερα χρώματα

 

Χαρακτηριστικά

  • Γνήσιο τσιπ DNA200 Evolv
  • Escribe λογισμικό
  • Διαστάσεις 85 χιλιοστά x 60 χιλιοστά x 25mm
  • φόρτιση με θύρα USB
  • 8 ml xωρητικότητας μπουκάλι squonk
  • Ελατήριο συνδέσμου (pin) 510
  • Πάνελ από ίνες ανθρακονήματα
  • Κουμπιά από ανοξείδωτο χάλυβα
  • 4 χρώματα διαθέσιμα: Μαύρο, Ασημί, Μπλε, Κόκκινο

Εντυπώσεις και συμπεράσματα.

Σε γενικές γραμμές, παρόλο που το κακομεταχειρίστηκα για να διαπιστώσω πώς συμπεριφέρεται, παρατήρησα μία αξιοπρεπής στάση, είναι άνετο στο κράτημα και πολύ εύκολο στη χρήση, η κατασκευή του παραπέμπει σε ένα υψηλής ποιότητας δημιούργημα το οποίο είναι προσεγμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια,  η παροχή ισχύος είναι εξαιρετική και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σχετικά ικανοποιητική, το οποίο σε κανονική χρήση μπορεί να σας κρατήσει έως και μία μέρα, Με άριστα το 10 θα το βαθμολογούσα 6.5.