Ehpro Bachelor RBTA πλήρως επισκευάσιμος ατμοποιητής

Ehpro Bachelor RBTA

Ehpro Bachelor RBTA πλήρως επισκευάσιμος ατμοποιητής  έφτασε στα χέρια μας για να σας αναλύσουμε και να αναπτύξουμε κάθε πτυχή πού κρύβεται μέσα σε αυτόν τον atomizer.

Οι εντυπώσεις μου.

Από το παρόν προϊόν θα μπορούσα να πω ότι είναι ικανοποιητικές χωρίς όμως να το κατατάσσω στα καλύτερα, αυτά που προσφέρει η συγκεκριμένη κατασκευή μπορείς κάλλιστα να το συναντήσεις σε οποιοδήποτε άλλο της κατηγορίας του, δηλαδή εν ολίγοις θέλω να σας εξηγήσω πως δεν πρωτοτυπεί σε κάποιο σημείο ώστε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Όμως σαν μονάδα μπορείς να το χαρακτηρίσεις αξιόπιστο δίχως κανένα ίχνος υπερβολής, ο κυριότερος παράγοντας σε τούτα τα προϊόντα είναι να μη σου δημιουργούν προβλήματα με διαρροές των υγρών αναπλήρωσης, να συμπεριφέρεται εξίσου καλά σε όλα τα μοντάκια, κτλ.

Μην αγνοείτε το γεγονός πως η τιμή του δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε να να έχουμε αξιώσεις  αναζητώντας το κάτι παραπάνω, διότι σε εκείνη την περίπτωση τα συμπεράσματα θα ήταν εξ ολοκλήρου διαφορετικά και θα είχαμε να κάνουμε με διαφορετικές παραμέτρους, βάζοντας σαν κριτήριο το στοιχείο αν είναι value for money.

Ehpro Bachelor RBTA επάνω τμήμα

 

Λειτουργικότητα.

Οι δοκιμές που έκανα ήταν οι εξής: χρησιμοποίησα τυπικές αντιστάσεις στα 0,5Ω στα 0,2Ω με δύο τύπους υγρού αναπλήρωσης το πρώτο ήταν 80 τα εκατό φυτική γλυκερίνη και 20% προπυλενογλυκόλη και το δεύτερο 60VG – 40PG, και σε τρία διαφορετικά box mod, η παραγωγή ατμού βρισκόταν σε επίπεδα αξιοπρεπής βάσει της περιεκτικότητας εννοείται και δίχως να αλλοιώνεται ούτε στο ελάχιστο η γεύση και το άρωμα.

 

Ehpro Bachelor RBTA πλάγια θέση

 

Στοιχεία που το διακρίνουν.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείς  είναι η στιβαρή κατασκευή, το ανοξείδωτο ατσάλι είναι εξαιρετικά κατεργασμένο, δίχως αιχμηρές άκρες . Η γυάλινη θάλαμη έχει καλούτσικο πάχος, όμως ακόμη και σε ένα ατύχημα αν σπάσει δεν χρειάζεται να ανησυχείτε διότι υπάρχει ένα έξτρα εφεδρικό στο κουτί ώστε να το αντικαταστήσετε άμεσα.

Αν σας αρέσουν οι συμπαγείς ατμοποιητές  τότε το Bachelor είναι για σας, επειδή είναι σχεδόν τόσο ψηλό όσο το Freemax Scylla. Παρ ‘όλα αυτά η δεξαμενή είναι διαμέτρου 22 χιλιοστών με ωραίο και να εκσυγχρονισμένο styling και φαίνεται πώς στέκεται αντάξια στα περισσότερα mods. Η EHPRO δηλώνει ό,τι έχει χωρητικότητα 4 ml, κάτι το οποίο θεωρείται ως θετικό διότι σας γλιτώνει από την αναγόμωση που είναι αρκετά κουραστικό.

Χρησιμοποίησαν ένα έξυπνα σχεδιασμένο τρόπο στην κορυφή του μηχανισμού πλήρωσης που θυμίζει λιγάκι τις δεξαμενές TFV Smok, το καπάκι απλά το γυρίζεις αριστερόστροφα ούτως ώστε να εμφανιστούν οι οπές πλήρωσης. Επιπλέον, η δεξαμενή σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις τον έλεγχο της ροής των υγρών, το οποίο μπορεί να γίνει με μία περιστροφή του κυρίου τμήματος ή κλείνοντας τις τρύπες. Η κύρια αίθουσα έχει τέσσερις μεγάλες τρύπες οι οποίες έχουν αρκετό φάρδος έτσι ώστε η VG δεν θα παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.

Χαρακτηριστικά.

  • Τύπος ατμοποιητή: RTA
  • Διαθέσιμα χρώματα: Ασημί
  • Υλικό κατασκευής: Ανοξείδωτο ατσάλι
  • Υλικό θαλάμης: Γυαλί
  • Υποδοχή: 510
  • Συνολική Διάμετρος: 23 χιλιοστά
  • Χωρητικότητα Δεξαμενής: 4.0ml
  • Ποσότητα αντιστάσεων: Μονή
  • Βάρος προϊόντος: 0.060 kg
  • Βάρος πακέτου: 0.200 kg