Dripbox Kit από Kangertech έχει κεντρίσει τα βλέμματα

Dripbox Kit από Kangertech

Dripbox Kit από Kangertech έχει κεντρίσει τα βλέμματα της δημοσιότητας με την απαράμιλλη φινέτσα και συνάμα έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους στο εμπόριο, κάποιοι έσπευσαν να δηλώσουν πως επρόκειτο για πυροτέχνημα και θα χαθεί στα αζήτητα της ιστορίας, δεν παραμένει παρά να περιμένουμε από την εξέλιξη που θα λάβει η πορεία του.

Ποιότητα κατασκευής και σχεδιασμός.

Είναι μια πολύ ελαφριά συσκευή η οποία είναι φιλική προς τον χρήστη. Έχει ένα διαδραστικό κουμπί τροφοδοσίας από τη μία πλευρά, το οποίο επίσης είναι  υπεύθυνο για την  απενεργοποίηση ή ενεργοποίηση του mod  (on – off), επίσης φέρει μια ενδεικτική λυχνία LED και από την άλλη πλευρά του Dripbox, είναι το δοχείο squonk ικανότητας 7 ml , η οποία τροφοδοτεί με υγρό αναπλήρωσης το SubDrip RDA ή οποιοδήποτε άλλο ατμοποιητή της αρεσκείας σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλους atomisers στον DripMod, ωστόσο θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι έχει εγκατασταθεί και εφαρμοστεί στο pin τροφοδοσίας σωστά, διαφορετικά δεν θα πρέπει να το τοποθετήσετε.

Όπως με τα περισσότερα αρχικά πακέτα Kangertech, είναι πραγματικά ωραίο να αναζητείς κομμάτια της αρεσκείας σου που διατίθενται σε μια σειρά από διαφορετικά χρώματα και η άριστη ποιότητα κατασκευής διαψεύδει τη φτηνή τιμή. Η Kangertech με μία έξυπνη κίνηση   τα ταιριάξε όλα αυτά με μία περίτεχνη κίνηση.

Dripbox Kit από Kangertech κόκκινο χρώμα

 

Αποδοτικότητα και συμπεριφορά.

Χρησιμοποιώντας το Kangertech Dripbox Kit διαπιστώνεις πως η χρήση του δεν θα μπορούσε να ήταν απλούστερη απ την παρούσα. Το DripMod έχει μια σταθερή ισχύ εξόδου 3.7V, οπότε δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε από την αλλαγή ρυθμίσεων της ισχύςκαι είναι ικανό να εκτοξεύσει την αντίσταση τόσο χαμηλά όσο 0.2ohms και να σκαρφαλώσει κατ ‘ανώτατο όριο των 60W.

Το DripMod διαθέτει ένα μπουκάλι (squonking bottle) το οποίο έχει χωρητικότητα 7 ml, μπορείτε απλά να σύρετε το πλαστικό κάλυμμα στη βάση τραβώντας το μπουκάλι προς τα κάτω, ούτως ώστε να αφαιρεθεί, γεμίστε το με eliquids και τοποθετήστε το ξανά στην θέση. Το μπουκάλι είναι εξαιρετικά πρακτικό και ανταποκρίνεται άριστα,  το οποίο με τη σειρά του με μία ελαφρά πίεση στέλνει την απαιτούμενη ποσότητα υγρού στον SubDrip RDA ατμοποιητή.

Dripbox Kit από Kangertech λευκό χρώμα

Εντυπώσεις

Σε γενικές γραμμές δεν είμαι οπαδός του squonking, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως είναι μέρος της αγοράς και μπορείς να το συναντήσεις μπροστά σου στην ατμιστική κοινότητα συχνά πυκνά. Ωστόσο, έχω εκπλαγεί με  τους ατμιστές που έδειξαν την προτίμησή τους εν μία νυκτί στη συγκεκριμένη συσκευή.

Το μόνο μειονέκτημα που έχω βρει είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, είναι αρκετά κακή,  ιδίως όταν χρησιμοποιείτε αντιστάσεις 0.2ohm, αλλά όμως όταν πρόκειται για μία φυσιολογική χρήση που διενεργεί ο μέσος vaper τότε όλα φαντάζουν ιδανικά. Το μπουκάλι squonk  στην πραγματικότητα είναι ένα από τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει.

Η προσιτή τιμή του, με κάνει να είμαι επιεικής μαζί του, διότι ο έλεγχος έχει ξεφύγει από την πραγματικότητα και ορισμένες εταιρείες πουλάνε μέτρια ποιοτικά προϊόντα σε υψηλές τιμές, πλασάροντας σκουπίδια στους καταναλωτές έχοντας την αξίωση ο ατμιστής να αγοράσει τα προϊόντα τους.

Χαρακτηριστικά.

Ατμοποιητής Subdrip

 

  • Ικανότητα χωρητικότητας υγρού αναπλήρωσης 7ml
  • Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Ρυθμιζόμενο έλεγχο ροής του αέρα (2 θέσεις αέρα )
  • 510 σπείρωμα σύνδεσης
  • 22 χιλιοστά συνολική διάμετρος

Mod 

 

  • Μέγιστη ισχύς  60W , έως 0.2ohm αντίσταση με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές προστασίας του mod
  • Ενέργεια 18650 μπαταρία (η μπαταρία πωλείται ξεχωριστά)
  • Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα