οργανικό βαμβάκι & επισκευάσιμοι ατμοποιητές

Απαντήσεις για οργανικό βαμβάκι και επισκευάσιμους ατμοποιητές, στο πλαίσιο κατανόησης ιδιοτροπιών αυτών των αντικειμένων, καλούμε να ξεδιαλύνω ορισμένες απορίες που αν μη τι άλλο είναι εξαιρετικά σημαντικές και απαιτούν την προσοχή μας, ούτως ώστε να απολαμβάνουμε το electronic cigarette στον μέγιστο βαθμό.

 

οργανικό βαμβάκι

Το οργανικό βαμβάκι είναι ένα ιδιαίτερο ζήτημα διότι η χρήση στην λειτουργία της αντίστασης έχει να κάνει άμεσα με την υγεία μας, αφού οι εισπνοές ατμού εισέρχονται μέσα στον οργανισμό μας, είναι ορισμένα είδη που πρέπει να μην τα χρησιμοποιούμε, για παράδειγμα το organic cotton που προορίζεται και κατασκευάζεται για το make up, είναι το πλέον ακατάλληλο να το βάζουμε στην αντίσταση.

Πριν λίγες μέρες επικοινώνησα με την εταιρεία που παράγει οργανικό βαμβάκι για το make up για να ζητήσω πληροφορίες και αυτοί με τη σειρά τους μου εξήγησαν πως απαγορεύεται η χρήση διά ροπάλου στο άτμισμα ρητά και κατηγορηματικά. Αν ρίξετε μία ενδελεχή ματιά στα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο θα παρατηρήσετε πως υπάρχουν διάφορες παραλλαγές και κυμαίνεται σε μεγάλο εύρος τιμών, αυτό έχει να κάνει ξεκάθαρα με την πηγή προέλευσης, τη χώρα παραγωγής και την εταιρεία που τα δημιουργεί ώστε να τα προμηθεύσει στην αγορά.

Τα δικά μας κριτήρια επιλογής πρέπει να είναι αυστηρά και να αγοράζουμε μόνο αυτά που αναγράφουν επάνω στη συσκευασία ό,τι προορίζονται για έναν και μόνο σκοπό το vaping, οτιδήποτε άλλο βρεθεί στο διάβα μας, όσο ελκυστική κι αν είναι η τιμή του, ακόμη και αν εμπορεύονται αξιόπιστες μάρκες, αν βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία μας για τους παραπάνω λόγους που προανέφερα θα πρόκειται για εγκληματική ενέργεια προς τον εαυτό μας.

Επισκευάσιμοι ατμοποιητές

Εδώ περιπλέκεται λίγο περισσότερο το θέμα, διότι με ρώτησαν οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας ποια είναι η διάρκεια ζωής ενός RBA & RDA ATΟMIZER, επειδή κυκλοφορεί στα λημέρια των vapers μία γενική ασάφεια γύρω από το ζήτημα και υπάρχει μία εσφαλμένη εντύπωση πως ένας επισκευάσιμος ατμοποιητής προορίζεται για χρήση εφόρου ζωής κάτι που είναι λάθος.

Οι λόγοι που δεν ισχύει το παρόν επιχείρημα είναι οι εξής: η φθορά, η επίδοση, η κακομεταχείριση, τα δομικά υλικά στα οποία είναι κατασκευασμένα. Ας τα πάρουμε ένα-ένα για να εξηγήσω τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Η φθορά είναι ο πιο ύπουλος ορατός εχθρός, ευτυχώς γιατί είναι εμφανής τα σημάδια του προβλήματος που προμηνύουν την κακή συμπεριφορά του, δήλαδή, αν παρατηρήσετε ότι ξεφλουδίζονται τα μεταλλικά σημεία στο εσωτερικό του, το παρατάμε και το βάζουμε στην άκρη, γιατί σε διαφορετική περίπτωση από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται εντός του θαλάμου παράγονται τοξικές και χημικές ουσίες που προκαλούν καρκινογένεση.

Απαιτείται να καταστεί απόλυτα σαφές ότι κανένας επισκευάσιμος ατμοποιητής δεν έχει την ίδια επίδοση μετά από ένα ή δύο χρόνια, είναι φύσει αδύνατον, ακόμη και αν είναι ο καλύτερος που κυκλοφορεί στην αγορά, πρέπει να καταρρίψουμε αυτό το μύθο και να κοιτάμε μόνο την πραγματικότητα.

Η κακομεταχείριση έχει πολλά πεδία στα οποία διευρύνεται η δράση της και σχετίζεται άμεσα με τον ανθρώπινο παράγοντα, ο εκάστοτε χρήστης καλείται να προστατεύει σαν κόρη οφθαλμού τον εξοπλισμό του, για να απολαμβάνει τη βέλτιστη εμπειρία, αντίθετα αν πράττει το αντίστροφο θα πετάει άσκοπα τα χρήματά τους στο βρόντο και θα μένει διαρκώς δυσαρεστημένος από τις επιδόσεις του.

Τα δομικά υλικά στα οποία έχει παρασκευασθεί το αντικείμενο είναι βαρύνουσας σημασίας, ας αναλογιστούμε τι μπορεί να κάνει ένα προϊόν φθηνό πέρα από τα εργατικά χέρια, δεν είναι άλλο από τα φθηνά υλικά κατασκευής, κυρίως οι ασιατικές χώρες για να γίνουν εξαιρετικά ανταγωνιστικές δεν διστάζουν να βάζουν οποιαδήποτε σαβούρα βρεθεί στο πέρασμά τους, μόνο και μόνο για να αποκτήσουν παραπάνω χρήματα.

Ο καταναλωτής είναι ο τελικός κριτής για να πάρει τη σωστή απόφαση και πρέπει να έχει κλειστά τα αυτιά του στις σειρήνες που ονομάζονται διαφημίσεις, διότι κάνουν ολική πλύση εγκεφάλου στον άνθρωπο και έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ένα προϊόν που είναι χαμηλής ποιότητας σε ένα θεσπέσιο αριστούργημα.

Μην στεκόμαστε αποκλειστικά στο οικονομικό σκέλος, τα λεφτά που θα καταβάλουμε μελλοντικά ίσως θα είναι διπλά και τριπλά με την επαναγορά, οπότε δεν μας μένει άλλη δίοδος από το αγοράσουμε μεν ακριβότερα αλλά θα μας διαρκέσει πολλαπλάσιο διάστημα από ένα φθηνότερο κακής ποιότητας, εδώ καλούμαστε να δείξουμε την προνοητικότητα που μας διέπει.