Τέσσερις έξυπνοι τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων

Τέσσερις έξυπνοι τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων

Τέσσερις έξυπνοι τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων, oι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι η μετάβαση από τα τσιγάρο στο άτμισμα θα τους σώσει χρήματα. Αλλά μερικοί αρχάριοι δοκιμάζοντας αυτήν τη τακτική ανακάλυψαν ότι ξοδεύουν περισσότερα χρήματα στο vaping απ’ ό, τι έκαναν στο κάπνισμα. Αλλά υπάρχουν έξυπνες διόδους που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μειώσετε το κόστος.

Αν σκέφτεστε σοβαρά να εξακολουθήσετε να διενεργείτε την παρούσα συνήθεια περιορίζοντας τις δαπάνες δίχως να επιβαρύνετε την τσέπη σας,  τότε σας έχουμε κάλα νεα, σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε  μερικούς από τους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Έτσι, δώστε βαρύτητα στα παρακάτω αναφερόμενα σημεία για να αρχισετε να κινήστε  φθηνά.

Κατασκευάζοντας τα δικά σας υγρά αναπλήρωσης

Ένα από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για λιγότερα έξοδα είναι η ιδιοπαρασκευή δικών σας e-liquid, δηλαδή φτιάχνοντας μόνοι σας. Ενώ ξεκινώντας με  αυτό τον τρόπο, μπορεί να σας κοστίσει ακριβά στην αρχή, αλλά σε μακροπρόθεσμη βάση θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περίπου τα 2/3. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γνωρίζετε την διαδικασία παράγωγης, αν έχετε άγνοια ζητήστε πληροφορίες οδηγίας από το κατάστημα στο οποίο θα προμηθευτείτε τα υλικά για να σας περιγράψουν  τη διαδικασία με λεπτομέρειες. Αλλά σε περίπτωση που δεν θέλετε να αναλάβετε όλο αυτό το γιγάντιο project επειδή δεν έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, υπάρχει μία άλλη μέθοδος που μπορείτε να κάνετε εξίσου έξυπνη, δηλαδή να τα αγοράζετε χύμα. Πολλοί προμηθευτές προσφέρουν γενικά χαμηλότερες τιμές, όταν οι πελάτες αγοράζουν μεγάλες ποσότητες υγρών.

Ψάξτε για προσφορές πριν την αγορά.

Πάντα να διατηρείτε το νου σας σε εγρήγορση, ρίχνοντας περιστασιακές ματιές στα eshop ή να γραφείτε στα newsletter των επιχειρήσεων για τις τελευταίες προσφορές και εκπτώσεις. Ο πιο βολικός τρόπος επίτευξης είναι μπαίνοντας στη λίστα των προμηθευτών μέσω e-mail ή των social media feeds. Είναι πάντα καλό να ακολουθείτε πιστά έναν ή δύο από τους αγαπημένους πωλητές στο facebook ή twitter, επίσης να συμμετάσχετε στις λίστες e-mail τους, θα σας κρατά σίγουρα σε μία διαρκή ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες προσφορές τους. Μερικές φορές κάποια ενημερωτικά δελτία διαθέτουν διαθέσιμες προσφορές

Διατηρώντας έναν αυστηρό προϋπολογισμό καταγράφοντας τα έξοδα.

Η τήρηση αρχείων εξόδων ατμίσματος σίγουρα θα σας αναγκάσει να υπολογίζετε σωστά πριν προβείτε σε κάθε αγορά. Οριοθετείστε ένα μηνιαίο ποσό που είσαστε διατεθειμένοι να σπαταλήσετε χωρίς να υπερβαίνετε τα εσκαμμένα, η καταγραφή θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε για το ακριβές ποσό που θα ξοδέψετε με ασφάλεια των οικονομιών σας. Αν και είναι κατανοητό ότι η προσκόλληση σε ένα προϋπολογισμό είναι αρκετά δύσκολο, αλλά τούτη η περίπτωση διατηρεί των ψυχολογικό τομέα σε αποφυγή διακυμάνσεων.

Κρατήστε μια σταθερή επικοινωνία με τους προμηθευτές.

Όλες οι επιχειρήσεις λατρεύουν το ενδεχόμενο να βρίσκεστε σε συνεχή επαφή μαζί τους, ακόμα κι αν δεν αγοράζετε τίποτα, είναι αρκετά βαθύ νόημα, ιδίως αν γράψετε την προσωπική πολύτιμη μαρτυρία  ικανοποίησης και να εμφανίζετε στις ιστοσελίδες της εταιρείας τους. Έτσι, πιθανόν θα εκτιμήσουν την συγκεκριμένη κίνηση και να σας επιβραβεύσουν κάποια στιγμή με ξεχωριστό μπόνους, απλά ζητήστε τους. Μπορείτε να γράψετε μια ωραία κριτική σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία τους και να το στείλετε, έπειτα ρωτήστε ευγενικά αν μπορούν να σας διαθέσουν κωδικούς κουπονιών αν είναι εφικτό Είναι βέβαιο ότι θα απαντήσουν στο mail σας και θα σας ενημερώσουν για τις τρέχουσες προσφορές,  ίσως να σας δώσουν επί τόπου ένα προσωπικό κωδικό κουπονιού, αν είστε τυχεροί.