4 συχνότεροι τύποι ατμιστών που συναντά κάποιος

4 συχνότεροι τύποι ατμιστών που συναντά κάποιος

4 συχνότεροι τύποι ατμιστών που συναντά κάποιος, δυστυχώς δεν μπόρεσα να τους συμπεριλάβω όλους σε μία λίστα, θα ήταν ανέφικτο επειδή ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.

Όμως πάρχουν εκατομμύρια vapers ανά τον κόσμο, όλοι έχουμε μερικά κοινά  σημεία, όπως η καλή γεύση, η αίσθηση της δικαιοσύνης για την περιφρόνηση του καπνίσματος και μια ακόρεστη ανάγκη για νέα υγρά αναπλήρωσης και άφθονα gadgets κάνοντας περισσότερο ενδιαφέρον την συνήθεια μας. Από εκεί και πέρα, είμαστε όλοι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά μοιραζόμαστε μια συλλογική αίσθηση του χιούμορ. Είναι ένα είδος συλλογικής σάτιρας, έχω κάνει τον ακόλουθο κατάλογο των πέντε ειδών ατμιστών που συναντάτε συχνά. Ίσως εδώ μέσα να δείτε κάποιον που γνωρίζετε ή ίσως πιθανόν να δείτε ακόμη και τον εαυτό σας.

Παλιάς σχολής.

Αυτός ο τύπος ατμιστή έχει παραμείνει στην παλαιολιθική εποχή, αρέσκεται να χρησιμοποιήσει  εξαρτήματα και συσκευές πολλών ετών, η συλλογή του, ανάμεσα στα ενδιαφέροντα καλούδια, περιέχει και ιστούς αράχνης διότι δεν λέει καν να ξεψαχνίσει οτιδήποτε νεότερο κυκλοφορεί, ίσως αυτό να θεωρηθεί και ψυχολογικό τραύμα που κουβαλάει από τα νεανικά του χρόνια, χρησιμοποιεί eGO και δεν σκοπεύει να αλλάξει νοοτροπία μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός του, αν του συστήσεις να δοκιμάσει box mod, ίσως και να σε χλευάσει. αν ακούσετε να μιλάει έχει πολλές απίθανες ιστορίες να σας διηγηθεί που συνέβησαν πριν αρκετά χρόνια, μην τολμήσεις να του αναφέρεις για τον εκσυγχρονισμό της τεχνολογίας, απλά τον αφήνει παγερά αδιάφορο.

Τα δικά μου σύννεφα ατμού είναι μεγαλύτερα από τα δικά σου.

Είναι γνωστό αυτό το είδος vaper, όταν τον βλέπεις ή μάλλον όταν δεν μπορείς να τον δεις, επειδή συχνά βρίσκετε μέσα σε ένα πέπλο ατμού και ένα σύννεφο ομίχλης τόσο πυκνό που η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία οφείλει να εκδώσει μια βαριά προειδοποίηση ομίχλης. Όσο υψηλότερη είναι η VG τόσο το καλύτερο, εύστοχα θα τον χαρακτήριζες  σαν κυνηγό σύννεφων. Όταν ξεφυσάει το ατμό μπροστά σε κόσμο βγαίνει μόνο απ’ τα δύο του ρουθούνια που μπορεί κάλλιστα να ανταγωνιστεί ένα δράκο, φοράει συνήθως δαχτυλίδια και τα επιδεικνύει με τις περιχαρείς κινήσεις των χεριών του.

Ο συλλέκτης mod.

Έχει ένα δωμάτιο μέσα στο σπίτι για να χωρέσει την μεγάλη και τεράστια συλλογή από μοντάκια, στην περίπτωση που τον ρωτήσετε τον αριθμό συσκευών που κατέχει, δεν θα σας αποκαλύψει γιατί κι ίδιος δεν γνωρίζει. Το δωμάτιο μπορεί να προσεγγιστεί μόνο με το δακτυλικό αποτύπωμα του  ή θα πρέπει να σας οδηγήσει εκεί με δεμένα μάτια, αλλά μόλις μπείτε θα παρατηρήσετε τα ράφια με τα καλύτερα mods, σε διαφορετικά μεγέθη, σχήματα και χρώματα (τρελό σεβασμό!). Απλά μόνο από τη μυρωδιά μπορεί να βρει το μοντάκι που ψάχνει ή με την αφή, εύκολα μπαίνει στη διαδικασία να σας εξηγήσει από που προήλθε το mod, την μέγιστη ισχύς του και ποιο coil είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί με αυτό. Είναι ανέφικτο να εντυπωσιάσεις τον συλλέκτη με κάτι ολοκαίνουργιο διότι πιθανώς έχει ήδη πέντε.

Τα φτιάχνω μόνος μου.

Λοιπόν ετούτος ο ατμιστής δεν αγοράζει ποτέ e-juice από τα καταστήματα. Απ’ τα χέρια του μπορεί να κατασκευαστούν τα πάντα, αυτό δεν οφείλετε απλά στην οικονομία αλλά τον εξιτάρει η ίντριγκα του επιτεύγματος. Η κουζίνα του μοιάζει με χημικό εργαστήριο, έχοντας μια ολόκληρη σειρά από ντουλάπια γεμάτα με κανάτες 5 λίτρα PG, VG, και γεύσεις.