Υποτιθέμενης τέταρτης γενιάς e-cigarettes

Τα Electronic cigarettes, διατίθενται σε πολλά σχήματα και μορφές, υπάρχουν εδώ και μια δεκαετία ήδη. Χάρη στις διάφορες τεχνολογικές καινοτομίες και την ατέλειωτη κούρσα για το τέλειο vape, αυτή η βιομηχανία με την σχετικά σύντομη ιστορία της, έχει περάσει από πολλές αλλαγές. Ως εκ τούτου, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορούν πλέον να ταξινομηθούν σε πολλές γενιές.Αν και οι έμπειροι ατμιατές είναι ήδη εξοικειωμένοι με όλες τις γενιές των ηλεκτρονικών τσιγάρων, υπάρχουν πολλά νέοι vapers που δεν μπορούν να καταλάβουν, για παράδειγμα, ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας μπαταρίας eGo και μιας APV. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά σε τέσσερις διαφορετικές γενιές, κάνοντας πιο κατανοητή για όλους εσάς τους νεοεισερχόμενους την vaping σκηνή.

Αν και συνήθως τα e-cigarettes κατηγοριοποιούνται μόνο σε τρεις κύριες γενιές, θα θέλαμε να προσθέσουμε την τέταρτη γενιά στη λίστα – διακρίνοντας βάσει τις πιο πρόσφατες , που ισχυρότερες, πιο δυναμικές, πιο προηγμένες και πιο καινοτόμες συσκευές στην αγορά.

Mods με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας και την ικανότητα να χειριστούν πολύ χαμηλά ohm αντιστάσεων, καθώς και sub-ohm clearomizers ή rebuildable atomizers, έπειτα οι ατμοποιητές με διπλό αέρα εισαγωγής που διαθέτουν  ρυθμιζόμενές ροές – θα θέλαμε να συμπεριλάβουμε όλες αυτές τις συσκευές στην τέταρτη γενιά.