Τα Media έχει αποδειχθεί ότι ήταν πάντα μια σημαντική

Τα Media έχει αποδειχθεί ότι ήταν πάντα μια σημαντική και έντονη πηγή μεταφοράς μηνυμάτων προς το έθνος, έτσι ώστε να επιδρούν άμεσα προς τον τηλεθεατή κάνοντας τον αιχμάλωτο νοητικά και να αξίζει να τα παρακολούθηση.

Ο κύριος στόχος τους θα πρέπει να είναι σχετικά με τα θέματα όπως η εκπαίδευση και η ευαισθητοποίηση για τους όρους της οικογένειας. Τα διαφορετικά κανάλια συμβάλλουν στην ποιότητα εργασίας, αλλά το βουητό και ο απόηχος της τηλεόρασης έχει ένα προβάδισμα στις μέρες μας για την παραγωγή των καλύτερων υπόγειων καταστάσεων.

Οι ιστορίες προκαλούν τον θεατή να αδρανοποιηθεί τελείως με ένα μικρό προβάδισμα των γυναικών που λατρεύουν το κουτσομπολιό περισσότερο από τους άνδρες, το νόημα που μεταδίδεται είναι χωρίς εκπαίδευση απλά είναι συναρπαστικό και τους κάνει να εκτιμηθεί δεόντως, η σημασία του ασθενές φύλου  στην κοινωνία δεν μπορεί να αγνοηθεί καθόλου, μάλιστα ίσως να συμβαίνει το αντίθετο, να κυριαρχούν εφ’ όλης της ύλης σε αρκετούς τομείς που δεν απαιτεί χειρωνακτική εργασία.

Το δράμα έχει όμορφη απήχηση και εκφράζει τις εισφορές και τη σκληρή δουλειά των αθρώπων σε μια κοινωνία, όπως την Ελλάδα, το ζόρικο της υπόθεσης είναι σε αυτούς τους τύπους των δραμάτων ότι παραπλανούν ορισμένες φορές λόγω συναισθηματισμού. όχι απαραίτητα σκοπίμως, αλλά επηρεάζει τους νέους και συμμετέχουν άθελα τους με ενεργό ρόλο.