Τα ηλεκτρικά ποδήλατα (ebikes) είναι το επόμενο βήμα

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα (ebikes) είναι το επόμενο βήμα στην ατομική μεταφορά, διανύεις άπειρα χιλιομετρά χωρίς να επιβαρύνεις με οικονομική ζημία την τσέπη σου.

Τα ταπεινά ποδήλατα είναι και παραμένουν ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα προσωπικής μεταφοράς σε μικρές αποστάσεις (ας πούμε, εντός ορίων της πόλης). Αλλά το επόμενο εξελικτικό βήμα στην αναζήτηση για να κάνουν τα ποδήλατα ακόμα καλύτερα είναι να τα αναβαθμίσετε σε τεχνικό επίπεδο.

Τα Ebikes είναι τα ηλεκτρικά ποδήλατα. Χρησιμοποιώντας ένα ελαφρώς τροποποιημένο σύστημα μετάδοσης περιλαμβάνει έναν κινητήρα πλήμνη ποδηλάτων και μια μπαταρία, το ebike είναι ένας εύκολος και από τους καλύτερους τρόπους για να μετακινηθείτε σε μια πόλη. Είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο κομμάτι μηχανής που κάνει το ποδήλατό πανεύκολο στις βόλτες με εξαιρετικά ενδιαφέροντα τρόπο απ’ ότι είχατε συνηθίσει. Το ebike είναι πραγματικά μια επαναστατική τεχνολογία που είναι έτοιμη να αλλάξει ολόκληρο το σενάριο στην αστική προσωπική μεταφορά.

Τα Κιτ είναι εύκολα διαθέσιμα στην αγορά.

Χρησιμοποιούνται για τη μετατροπή του τακτικού ποδήλατου σε ebikes. Αυτά με την ενοποίηση των  κομματιών του βασικού εξοπλισμού αποτελούνται από έναν κινητήρα κόμβο ποδήλατου και συνδέονται τεχνολογικά με την μπαταρία. Επίσης μπορούν εύκολα να συναρμολογηθούν στο σύστημα μετάδοσης και κάθονται εντελώς ανεξάρτητα του αρχικού μηχανισμού. Αυτό σημαίνει ότι το ποδήλατο παραμένει απόλυτα λειτουργικό μέσο, μέσω των πεντάλ και σας αφήνει περιθώρια ξεκούρασης. Το ποδήλατο μπορεί να οδηγείται σαν μια μοτοσικλέτα, καθώς το μοτέρ κάνει όλη τη σκληρή δουλειά,  όμως  είναι αρκετά δύσκολο για την μπαταρία, η οποία προφανώς δεν θα διαρκέσει για πολύ σε αυτή την κατάσταση.

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι εξοικονόμησης.

Το σύστημα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να είναι σε κατάσταση λειτουργίας όπου ο κινητήρας συνδράμει και λειτουργεί πραγματικά ταυτόχρονα με τα πετάλια του αναβάτη. Ο κινητήρας λειτουργεί για να μειώσει το φορτίο στο αναβάτη. Η ρύθμιση αυτή είναι εξαιρετικά μοναδική, το πετάλι γίνεται ευκολότερο όταν ο κινητήρας είναι σε λειτουργία. Αυτό μπορεί να μην είναι και το πιο άνετο ή βολικό μέσω, όπως μια μοτοσικλέτα, αυτό σας δίνει σίγουρα την εμπειρία της ιππασίας ενός ποδήλατου, ενώ ταυτόχρονα μειώνετε τις προσπάθειές σας.

Μηδαμινό κόστος συντήρησης.

Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να κατανοούν τα διάφορα πλεονεκτήματα από την ιδιοκτησία ηλεκτρικών ποδηλάτων. Απαιτούν πολύ λίγα χρήματα για να  επαναφορτίσετε τις μπαταρίες στο τέλος της ημέρας, με χαμηλό κόστος και σχεδόν ανύπαρκτη συντήρηση. Σε σύγκριση με τα συμβατικά μεταφοράς που κινούνται με ορυκτά καύσιμα όπως το πετρέλαιο, τη βενζίνη και το υγραέριο.

Ενισχύουν την οικολογική νοοτροπία.

Ηλεκτρικοί κινητήρες είναι κατάλληλοι για εφαρμογές μεταφοράς και είναι πολύ πιο αποτελεσματικοί και ήσυχοι σε σύγκριση με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Δεν παράγουν κανένα καυσαέριο, Σε αντίθεση με τις  μηχανές εσωτερικής καύσης που παράγουν επιβλαβή αέρια και επηρεάζουν τη γήινη ατμόσφαιρα και το περιβάλλον. Έτσι, πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι είναι δική τους ευθύνη να κάνουν το καθήκον τους,  αφήνοντας πίσω τους έναν καλύτερο πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές.