Δηλητηρίαση από τα υγρά αναπλήρωσης ή υγρό στο στόμα

Δηλητηρίαση από τα υγρά αναπλήρωσης ή υγρό στο στόμα, θα σας αναλύσω από που προκύπτει και ποιες κοινωνικές ομάδες έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να έχουν δυσάρεστες συνέπειες από το συγκεκριμένο γεγονός.

Εξ αρχής να τονίσουμε πως οι ατμιστές που εισέρχεται στο στόμα τους υγρό από τον ατμοποιητή, λόγω βίαιης εισπνοής, οι ποσότητες που λαμβάνουν είναι απειροελάχιστες και λόγω του εθισμού στην νικοτίνη που είναι δηλητήριο, έχει αποκτήσει μία άμυνα αντιμετώπισης του γεγονότος και έχει υποστεί ο οργανισμός μία ανοσία στις απειροελάχιστες ποσότητες και συνήθως δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι κοινωνικές ομάδες που διατρέχουν εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο, είναι όσοι δεν είναι εθισμένοι στην νικοτίνη, όπως μικρά παιδιά ή μη καπνιστές ή μη ατμιστές, αυτοί σε αντίθεση με τους υπόλοιπους και κυρίως τα μικρά παιδιά είναι τελείως ευάλωτα, ακόμη και μικρές ποσότητες είναι ικανές να προκαλέσουν και θάνατο.

Η πρώτη αντιμετώπιση μόλις εισέλθει στο στόμα μας υγρό  αναπλήρωσης είναι, να βάλουμε τα δάχτυλα στο στόμα και να κάνουμε εμετό και αμέσως να καλέσουμε το κέντρο δηλητηριάσεων για να μας υποδείξουν τις επόμενες κινήσεις.