Ξανά προς τη δόξα τραβά ή μάλλον όχι

CE9ECEB1CEBDCEACCF80CF81CEBFCF82CF84CEB7CEB4CF8CCEBECEB1CF84CF81CEB1CEB2CEAC - Ξανά προς τη δόξα τραβά ή μάλλον όχι

Ξανά προς τη δόξα τραβά ή μάλλον όχι, βρίσκομαι πάλι εδώ μετά από ένα ατυχές περοστατικό που δεν μου επέτρεψε να κάνω τη δουλειά μου.


Ευτυχώς δεν είναι θέμα υγείας, άλλα χάλασε ο υπολογιστής μου και δεν διαθέτω τα μέσα να λειτουργήσω, ούτως ώστε να γράψω κείμενα επάνω στο αντικείμενο που λατρεύω, είναι άγνωστο μέχρι στιγμής πότε θα βρω άλλο desktop με υψηλές απαιτήσεις για να συνεχίσω αυτό που άφησα στην μέση, ξεκίνησα μία δοκιμή από ενός γνωστού μου την συσκευή, αλλά προβλέπω δεν θα μακροημερεύσει η όλη κατάσταση.

Αυτό που με απασχολεί είναι πότε θα ανταπεξέλθω πλήρως στις απαιτούμενες ανάγκες που έμειναν να περιμένουν εμένα για να της διεκπεραιώσω, ελπίζω το πολύ σε ένα μήνα εκτός απροόπτου να ξανά επανέλθω δριμύτερος, αν δεν συμβεί έως τότε, μάλλον παρέδωσα τα όπλα στην θεά τύχη που δεν με ευνόησε.

Δεν έχω μάθει να τα παρατάω ποτέ στη ζωή μου, ακόμη και στις πιο δύσκολες μάχες δεν λιγοψύχησα, τουναντίον παλεύω και όπου με βγάλει, τώρα αν οι συνθήκες εμπλέκουν τον οικονομικό παράγοντα, είναι κάτι που με ξεπερνάει και δεν δύναται να ισορροπήσω χωρίς να στραβοπατήσω, άλλωστε ολόκληρη η Ελλάδα βογγάει τούτη την ώρα και δεν θα μπορούσε να είμαι εγώ η εξαίρεση στον κανόνα.

Ότι θα ορθοποδήσω είναι βέβαιο, απλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να ανέβω στην επιφάνεια, ένας φίλος μου λέει συνεχώς πως και τα σίδερα λυγίζουν, διαφωνώ κάθετα με αυτήν την σκέψη, διότι αναδεικνύει ηττοπάθεια, η αισιοδοξία με αντιπροσωπεύει εξολοκλήρου σαν χαρακτήρα και οτιδήποτε διαφορετικό είναι άγνωστο στο λεξιλόγιό μου.

Ηττημένος δεν σκοπευω να γίνω, αυτό το τονίζω σε όλους εσάς που στεναχωριέστε για μικροπράγματα ή ότι δεν έχετε αρκετά χρήματα, όχι φίλοι μου, μόνον η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό στον κόσμο, εφόσον είσαστε γεροί και δυνατοί μην φοβάστε τίποτα, εάν όμως προκύψει η βελτίωση του οικονομικού, καλώς να ορίσει, ποτέ δεν είχα μεγαλεπήβολα σχέδια, όμως γνώριζα εκ των προτέρων, πως αν αγωνιστείς στην ζωή σου, θα δικαιωθείς.