Τραγούδι: μισαλλοδοξία και υπόγειες σκέψεις

Τραγούδι: μισαλλοδοξία και υπόγειες σκέψεις για να εκπληρώσεις το θέλημα μιας σύντομης αναγνώρισης, αρκετές φορές δίχως καν χάρισμα.

Το τραγούδι είναι μία πράξη που παράγει μελωδικούς ήχους με τη φωνή, αυξάνει την τακτική ομιλία μέσω τονικότητας και τον ρυθμό με τη χρήση παρατεταμένου τόνου και μια ποικιλία  φωνητικών τακτικών.

Ένα άτομο που τραγουδάει αναφέρεται πάντα ως τραγουδιστής ή τραγουδίστρια. Σε ζωντανές συναυλίες οι τραγουδιστές συμμετέχουν στη μουσική που μπορεί να τραγουδιέται χωρίς ή με συνοδεία, με τη βοήθεια μουσικών οργάνων και συσκευών. Ένα ολοκληρωμένο τραγούδι γενικά  αποτελείτε συνήθως από μια ομάδα οργανοπαικτών και μια χορωδία βοηθητικών τραγουδιστών με αποκλειστικά στάδια φωνής ή ένα σύνολο παραμέτρων, η συνεργασία για να βγει το τελικό αποτέλεσμα θετικό, είναι η αλληλοβοήθεια. Τραγουδιστές μπορεί επιπλέον να συμμετέχουν ως σολίστ με συνοδεία από πιάνο (όπως στη μουσική τέχνη και σε ορισμένες μορφές της τζαζ) ή με μια συμφωνική ορχήστρα ή σημαντική μπάντα. Υπάρχουν μια σειρά από διακριτικά μοτίβα τραγουδιού, μαζί με τα τεχνικά στυλ, συμπεριλαμβανόμενων την όπερα, θρησκευτική μουσική που αντιστοιχεί στο ευαγγέλιο, συνηθισμένο μοντέρνο ροκ μελωδικό, λαϊκή μουσική (ποπ), τζαζ, μπλουζ και τυπική παραδοσιακά που ισοδυναμούν με τα ήθη και έθιμα κάθε τόπου.

Γίνε ένας διάσημος τραγουδιστής.

Ξέρω ότι φαίνεται τρελό, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η TV και το διαδίκτυο παρουσιάζουν μια εξαιρετικά πραγματική ευκαιρία για τους ταλαντούχους ανθρώπους, ώστε να ανακαλύψουν και να αυξήσουν την δημοτικότητα τους, για να επιτύχουν τον σκοπό της δημοφιλίας, σήμερα είναι εφικτό κάποιος να καταστεί πασίγνωστος σχεδόν εν μία νυκτί. Δείτε παραδείγματα σαν το American Idol και xfactor που δραστηριοποιούνται με αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο, Τα ριάλιτι σόου ψάχνουν για ένα ολοκληρωμένο πακέτο, δηλαδή, εμφάνιση, τρομερή φωνή, και επικοινωνιακό χάρισμα για να ξεκινήσει μια συγκλονιστική καριέρα στο χώρο του θεάματος.

Παλαιότερα τις περισσότερες φορές οι τραγουδιστές δούλευαν σκληρά επενδύοντας στις γνώσεις και την ορθοφωνία για τα επόμενα χρόνια και δεν ποντάραν στην σύντομη ανάδειξη.  Στα ριάλιτι σόου οι διαγωνιζόμενοι δημιουργούν την δική τους μοίρα, απλούστατα με την αίτηση συμμέτοχης και έπειτα περνώντας από κάστινγκ για να λάβουν μέρος σε οντισιόν. Ο Γούντι Άλεν λέει, οι συμμετέχοντες σε αυτά τα προγράμματα εμφανίζουν 80%  ποσοστό επιτυχίας για την περαιτέρω πορεία τους.  Η έκθεση λειτουργεί ως μια απαίσια ισχυρή σύνδεση, που τους βοηθά να πάρουν τη σωστή δημοσιότητα και να επιτύχουν το όνειρό τους.

Μια τακτική που ακολουθούν ορισμένοι είναι, η εξαιρετικά επιθετική και σύντομη αναγνώριση και οι πιθανότητες των κερδοφόρων αυτού του είδους των διαγωνισμών είναι πολύ λεπτή. Στο American Idol για παράδειγμα. σε μια προσπάθεια να έρθει σε επαφή με την παράγωγη για πρώτη φορά έπρεπε να κάνει ένα ταξίδι αρκετών ημερών, συναντώντας εκεί χιλιάδες υποψηφίους , πράγμα που σημαίνει για να ξεχωρίσει ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες άλλα άτομα με τον ίδιο σκοπό έπρεπε να έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Έπειτα καλείτε ο διαγωνιζόμενος να επιδείξει το ταλέντο του μέσα ένα-δύο λεπτά το πολύ και δεν υπάρχει καθόλου άνεση σε live show.