Ψυχαναγκαστική η διαδικασία καθαρισμού ατμοποιητή

Ψυχαναγκαστική η διαδικασία καθαρισμού ατμοποιητή

Ψυχαναγκαστική η διαδικασία καθαρισμού του ατμοποιητή από τους περισσότερους, διαμαρτυρόμενοι πως είναι αδύνατο να συμβαίνει ανά λίγες μέρες.


Όμως στα ατμιστικά μας είδη, κυρίως το πλύσιμο του ατμοποιητή μετά από λίγες μέρες είναι καθοριστικής σημασίας, εάν δεν προβαίνουμε σε αυτή την κίνηση, το πρώτο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε λόγω δυσλειτουργίας είναι η κακή απόδοση, όσοι τεμπελιάζουν απλά κουκουλώνουν το θέμα κάτω από το χαλί και θα το συναντήσουν μπροστά τους στην μετέπειτα πορεία.

Ύστερα έγκειται το ζήτημα υγιεινής, για παράδειγμα το επιστόμιο που το βάζουμε συνεχώς στο στόμα μας, εάν παραμείνει άπλυτο για καιρό, θα συσσωρευτούν τα μικρόβια και θα εισέλθουν στον οργανισμό μας, μπορεί μερικοί να έχουν πάθει ανοσία από την βρωμιά αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα γλιτώσετε κάποια μέρα από καμία ασθένεια, εκτός και αν είσαστε τόσο τυχεροί.

Η συχνότητα καθαρίσματος του ατμοποιητή, εξαρτάται καθαρά από το πόσα ml υγρό αναπλήρωσης καταναλώνουμε ημερησίως, εάν είναι μόνο ένα ml, ίσως και να χρειαστεί 5 με 7 μέρες έως ότου ξανά επαναλάβουμε την διαδικασία, εάν ατμίζουμαι αρκετά ml, οπωσδήποτε είναι αναγκαίο να γίνεται ανά δύο μέρες.

Έχουμε την ευχέρεια να το καθυστερήσουμε μερικά εικοσιτετράωρα, μόνο αν μεσολαβεί ένα κενό στο οποίο δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τη συσκευή μας, μην εξωθείται τα πράγματα στα άκρα, δεν είμαστε ακόμα βέβαιοι πως αντιδρά ο κάθε οργανισμός σε αρνητικές επιπτώσεις που επιφέρουν οι μυκητιάσεις,

Σας μιλώ με απόλυτη ειλικρίνεια, έχω καταστρέψει rba atomizers μέσα σε λίγους μήνες, από τον σχολαστικό καθαρισμό που διενεργούσα τακτικά, αυτό συνέβαινε κυρίως από τη φθορά με την αποκόλληση της επάνω επιφάνειας επικάλυψης στρώματος, στεναχωρήθηκα λίγο για την ζημιά που προκλήθηκε, αλλά σκεπτόμενος τι γλίτωσα, τελικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. δυστυχώς δεν μπορεί να τα έχουμε όλα δικά μας, και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη.

Όποιος επιθυμεί να παραμένει στα clearomizers και cartomizers επειδή το κόστος είναι πολύ χαμηλό, μπορούμε να τα πετάμε στο κάλαθο των αχρήστων και να αγοράζουμε νέα, δεν είναι καιροί για έξοδα το καταλαβαίνω, αλλά πάνω από όλα η υγεία μας.