Πρέπει να γυρνάς με ένα χαρτομάντιλο συνεχώς

Πρέπει να γυρνάς με ένα χαρτομάντιλο συνεχώς

Πρέπει να γυρνάς με ένα χαρτομάντιλο συνεχώς επισημαίνουν οι καλοθελητές και με κάτι τέτοια ανόητα επιχειρήματα προσπαθούν να διαβάλουν τα κεκτημένα του ατμίσματος.


Η αλήθεια είναι πως απαιτείται να κουβαλάς μία χαρτοπετσέτα μαζί σου, εφόσον έχεις σκοπό να γευματίσεις σε ένα πολυφημισμένο εστιατόριο περιωπής, εκεί δεν χωρούν μπαγαποντιές, αν λερωθείς επιβάλετε να σκουπιστείς αμέσως, διαφορετικά θα είσαι δακτυλοδεικτούμενος και θα γίνεις αυτόματα το μαύρο πρόβατο στην όμορφη παρέα τους, άσε που είναι και μπανάλ, επιτρέπεται την σήμερον ήμερα να είσαι εφοδιασμένος με χαρτιά; μάλλον συμβολίζει την στιγμή πριν την φυσική σου ανάγκη.

Ο κανονισμός λέει, ότι ένας λόρδος και μία λαίδη επιβάλλεται να συμπεριφέρονται με άψογο τρόπο απέναντι στους κακομοίρηδες λαουτζίκους, γιατί υπάρχει πιθανότητα να κακοχαρακτηριστούν από μεγάλη μάζα του ευγενούς πληθυσμού που συντελούν την υψηλή κοινωνία ετούτης της χώρας, συμφορά που τους βρήκε στα καλά καθούμενα τους γαλαζοαίματους, είναι δυνατόν να κακοπέσουν ξαφνικά τόσο χαμηλά; ω μοντιέ δεν θα το αντέξω να ζήσω τούτο το ολίσθημα.

Μπαίνοντας στο ψητό, θα σας πω τα μελλούμενα της υπάρχουσας κατάστασης, οι διαρροές είναι υπεύθυνες για τον όλο χαμό, από που προκύπτουν όμως; όταν κατασκευάζουν ατμοποιητές στο εργοστάσιο γίνεται εύκολα αντιληπτό πως δεν δημιουργούν μονάχα ένα κομμάτι με τρόπο χειροτεχνίας, αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο, το κόστος θα εκτοξευόταν στα ουράνια και δεν θα μπορούσε να το πλησιάσει κανένας οικονομικά, η παραγωγή από τους manufacturer είναι συγκεκριμένη, βάσει χρονοδιαγράμματος, σχεδίου και πλάνου εκ των προτέρων.

Αυτή η τακτική διευκολύνει στο να μην χασομεράνε και να είναι αποτελεσματικοί να παράξουν μαζικά μεγάλες ποσότητες, αν παρεκκλίνουν έστω και στο ήμισυ, θα βάλουν λουκέτο στο μαγαζί και θα πάνε μοιραία στο σπίτι για ξεκούραση. επειδή πλέον έχει προχωρήσει η τεχνολογία, δεν εμπλέκονται ανθρώπινα χέρια στην κατασκευή αλλά μηχανικά ρομπότ για να μειώσουν το περιθώριο σφάλματος, κι όμως τα καταφέραν οι μπαγάσηδες να επιτύχουν και αυτό, μην αγνοούμαι πως η χώρα προελεύσεως του 80% των προϊόντων που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι από την κίνα.

Οπότε κλάφτα Χαράλαμπε, το βοιλί βοιλάκι, δεν αλλάζουν οι σχιστομάτηδες που να χτυπάμε τα οπίσθια μας κάτω στο πάτωμα, οι έμποροι απαιτούν προκαθορισμένη ημερομηνία παράδοσης, αλλιώτικα υπάρχει χρηματική ρήτρα και δεν τους συμφέρει, πιστεύουν πως είναι καλύτερα να βγάζουν ελαττωματικά πράγματα, παρά να πληρώνουν τα κερατιάτικα τους, μην επιχειρήσετε να ερμηνεύσετε την λογική τους. είναι χάσιμο χρόνου.