Ο σφετερισμός είναι η αιτία του κακού

Ο σφετερισμός είναι η αιτία του κακού

Ο σφετερισμός είναι η αιτία του κακού, ο αθέμιτος τρόπος που επιδιώκουν να καρπωθούν τα οφέλη που αποδίδει ο χώρος μας, είναι ενάντια στο κοινό συμφέρον των ατμιστών.


Τις περισσότερες φορές λειτουργούν ανέντιμα οι γνωστοί άγνωστοι, για να καταποντισθεί από την δημοφιλία που αποκτά χρόνο με το χρόνο, με το έτσι θέλω διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα για να αποδειχθεί δήθεν την μεγάλη συμφορά που θα βρει τους χρήστες εάν εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούν μόνιμα την μέθοδο του ατμίσματος.

Κι όμως αρκετοί υποστηρίζουν πως είναι στάση ζωής το vaping, το λένε αυτοί που δεν έχουν έννομο συμφέρον και δεν είναι άλλοι από τον απλό κόσμο, έχουν τρομοκρατηθεί αφάνταστα, διότι έχουν πάθει τέτοια νίλα (τους είρθε ο ουρανός σφοντύλι) που ότι δεν κατάφεραν οι αυστηρές νομοθετικές απαγορεύσεις τα τελευταία χρόνια, επιτεύχθηκε ο σκοπός από το άτμισμα.

Σιγό ψιθυρίζουν αναμεταξύ τους, πως χάνονται δισεκατομμύρια ευρώ και εμείς στεκόμαστε άπραγοι απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα που δεν έχει σταματημό, το καλύτερο σενάριο που μπορεί να συμβεί με τη διάρκεια των ετών  κατ’ αυτούς, να επιφέρει τις ίδιες απαγορεύσεις, μπαίνοντας στην ίδια κατηγορία με το κάπνισμα, νομίζω πως δειλά δειλά αρχίζει να δημιουργείται αρνητικός σάλος, μήπως βγάζουμε τα μάτια μας, μόνοι μας; κοντός ψαλμός αλληλούια.

Όλο αυτό το διάστημα που ασχολούμαι εντατικά με το άτμισμα, διαπίστωσα πως δεν έχουμε επίσημους εκπροσώπους τουλάχιστον στην ελλάδα, αν υπήρχαν, θα μπορούσε να μετατραπεί η κατάσταση για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, έχοντας δικαίωμα να απαιτήσουμε την φυσιολογική ροή των πραγμάτων χωρίς να παραγκωνιζόμαστε.