Ο Leonardo DiCaprio ατμίζει στα βραβεία SAG

Ο Leonardo DiCaprio ατμίζει στα βραβεία SAG

Ο Leonardo DiCaprio ατμίζει στα βραβεία SAG και το γεγονός έκανε τον γύρο του διαδικτύου σαν σφαίρα.


Λες και είδαν εξωγήινο να πίνει βότκα στην παραλία, αυτοί είναι η  κουλτούρα των βουτυρόπαιδων του χόλιγουντ.

Ορισμένοι δημοσιογράφοι επέστησαν αλλόκοτα συμπεράσματα, επιμένοντας ότι αυτή η ίδια η πράξη θα οδηγούσε τους έφηβους να αρχίσουν το vaping. Η αλήθεια είναι πως αρκετοί ανήληκοι παρακολουθήσαν τα βραβεία SAG,  αλλά ανεξάρτητα από αυτό, δεν ξέρουμε καθόλου αν στην πραγματικότητα τίθεται θέμα λάθους πρότυπου για τα παιδιά.

Για το μόνο που είμαστε βέβαιοι, είναι ότι οι απαγορεύσεις οδηγούν σε παρότρυνση παρά σε αποτροπή στο κάπνισμα, αλλά πάλι αυτό είναι ένα θέμα για μια διαφορετική ημέρα. Αυτό που έχουμε στα χέρια μας σαν στοιχείο, είναι οι γελοίες κατηγορίες που εκτοξεύουν για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και απλά έχουν ένα αγόρι σε αφίσα καρφιτσωμένη στον τοίχο του δωματίου τους, να εμφανίζετε κατ’ αυτόν τον τρόπο, όλα τα άλλα βαίνουν καλώς.

Γιατί οφείλει κάποιος από εμάς να επισημάνει το γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί από τους εφήβους εξακολουθούν να εκτίθενται στον καπνό από δεύτερο χέρι (παθητικά). Ουσιαστικά πρέπει να μιλάμε για τον αντίκτυπο που τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορούν να μεταδώσουν σε  αριθμούς.

Ωστόσο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αγαπούν να ξεσηκώνουν με αντιπαράθεση, δυστυχώς τα ecigs έχουν καταστεί αμφιλεγόμενα για πολύ καιρό τώρα, γι ‘αυτό δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η επίθεση δεν έχει σταματήσει.