Κύριε ελέησον ο παππούς πίνει καρνέισον

Κύριε ελέησον ο πάπους πίνει καρνέισον

Κύριε ελέησον ο παππούς πίνει καρνέισον, γιατί μου καίγονται οι αντιστάσεις και οι κεφαλές τόσο συχνά ενώ τα έχω όλα κομπλέ;


Αρκετοί με ρωτούν διαρκώς γι’ αυτό το συχνό φαινόμενο που μαστίζει τους ατμιστές, μου λένε επίμονα πως δεν δικαιολογείται να έχω τόσο μεγάλο ποσοστό αποτυχίας σε αντιστοιχία, βάσει συνθηκών να μου βγαίνει αρνητικό αποτέλεσμα, αφού έχω προνοήσει να μην πάει τίποτα στραβά, τι μπορεί να φταιει; σίγουρα όχι ο bruce lee.

Θα εξετασουμε μία παράμετρο που δεν την δίνουμε μεγάλη σημασία αλλά είναι βασικός ισοσταθμιστής των καταστάσεων, προτού περάσουμε στο κομμάτι της ανάλυσης, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για τον φόβο των Ιουδαίων.

Ότι όλα είναι σωστά από την πλευρά μας είναι τελείως θεωρητικό, το αναφέρω αυτό επειδή ακόμη και εγώ που είμαι στο vaping από το 2009 με τόση εμπειρία αμελώ άθελα μου μερικά ασήμαντα πράγματα που όμως αποδεικνύονται σημαντικά και διογκώνονται με τελικό αποτέλεσμα να δυσανασχετώ, άδικα βέβαια, γιατί ενώ γνωρίζω τα μελλούμενα, λόγω βαρεμάρας επιτρέπω να καταλήγω σε μειονεκτική θέση.

Όσοι πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα, καλό είναι να μην συνεχίσουν να διαβάζουν αυτό το άρθρο, διότι δεν τους χρειάζεται, γηράσκω αεί διδασκόμενος είχε πει ο Σόλωνας, όσο γερνώ μαθαίνω πάντα πολλά, δυστυχώς εκείνη την εποχή δεν είχε προβλέψει τους σημερινούς ξερόλες, κατά σύμπτωση τους πηγαίνουν ορισμένα πράγματα στραβά και πιστεύουν ότι φταίει η τύχη, θα διαφωνήσω εν μέρει γιατί η ριμάδα παίζει τον ρόλο της, μην το αρνούμαστε, αλλά για όλα τα υπόλοιπα έχουμε βάλει το χεράκι μας.

Ας μπούμε στο ψητό για το μεγάλο κόλπο. ρίξε τα ζάρια και αν έρθουν ντόρτια ας τα χάσω όλα, ψιτ εσένα λέω, που με κοιτάς όλο παράξενα και κρυφό χαμογελάς, έχει ψάξει να δεις πέρα από τα συνηθισμένα μήπως φταίει και το υγρό αναπλήρωσης; μάλλον όχι, αλλά τι δουλειά μπορεί να έχει το σκασμένο σε τούτη την υπόθεση, θα σας εξηγήσω αμέσως.

Αν έχουμε ένα υγρό με αναλογία 50/50 pg/vg, τότε λόγω της ιδιότητας της προπυλενογλυκόλης να μην είναι παχύρρευστο και να μην κάθεται με αποτελεσματικότητα στην αντίσταση να το καίει, αυτό συμβαίνει σπάνια μεν αλλά είναι ένα υπαρκτό δεδομένο δε, αν προσθέσουμε και την ποιότητα συνολικά στην περίπτωση, ίσως να διαπιστώσουμε πως τα μαντάτα δεν συμβαινουν χωρις αιτια, τουναντίον δεν είναι αβάσιμη η λογική μας.

Αν φροντίζεις τον εξοπλισμό σου να βρίσκετε στην καλύτερη κατάσταση, θα απολαμβάνεις, διαφορετικά θα υποκύψεις στην ταλαιπώρια και θα απαρνηθείς για πάντα το ηλεκτρονικό τσιγάρο, απ’ εδώ πήγαν κι άλλοι.