Κράνη και είδη ένδυσης μοτοσικλέτας

Κράνη και είδη ένδυσης μοτοσικλέτας είναι απαραίτητα, αλλά οπωσδήποτε μην ξεχάσετε να αγοράσετε αξεσουάρ μοτοσικλετών, επειδή θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!

Είναι σημαντικό να αναλάβετε τη φροντίδα της μοτοσικλέτας σας, ακόμα κι αν μερικές φορές νομίζετε ότι είναι πάντα τόσο νέα, όσο η πρώτη ημέρα που την αποκτήσατε,  έτσι κι αλλιώς, η ικανοποίηση που θα λάβετε από την απόδοση της θα είναι απερίγραπτη, την στιγμή που θα αρχίσετε να αγκαλιάζετε στοργικά την μηχανή σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορεί να είναι το κυριότερο συστατικό μιας καλοδουλεμένης μηχανής.

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό: όπως ένα καθαρά αγωνιστικό κράνος (αυτό το είδος βοηθά το κράνος σας να έχει  τέλεια συμπεριφορά σε ατυχήματα), ένα σετ καθαρισμού δέρματος, με σκοπό την προστασία του δερμάτινου σακακιού ή τα γάντια σας, και για τη διατήρησή τους από την φθορά του ανέμου και του ήλιου.

Το παρμπρίζ είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας: ακόμη και αν κάποιος θεωρούν ότι ο άνεμος είναι μια αναπόφευκτη ευχάριστη πτυχή, κάνοντας πιο αυθεντική την εμπειρία του μοτοσυκλετιστή, ένα στοιχειό που το κάνει εξαιρετικά απαραίτητο είναι η αποφυγή εντόμων στο πρόσωπο του ανάβατη.

Ένα παρμπρίζ μπορεί να συγκρατήσει κατά την διάρκεια ανάβασης στον  δρόμο, συντρίμμια, έντομα, άνεμο, θερμότητα, κρύο, ακόμη και βροχή στο  σώμα σας. Τα παρμπρίζ έρχονται σε μια ποικιλία μεγεθών, χρωμάτων και αποχρώσεων, με διαφορετικές βαθμίδες προστασίας.

Τα συστήματα επικοινωνίας μεταξύ αναβατών: η τεχνολογία εξελίσσεται και αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας. Έτσι, είναι φυσικό να να περιλαμβάνετε στα πολύτιμα αγαθά του αντικειμένου. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε στο κράνος ή ποδήλατο συστήματα ενδοεπικοινωνίας, είναι μια καλή λύση για όσους αναζητούν περισσότερα από το φυσιολογικό.

Τα συστήματα αυτά μπορούν επίσης να ενεργοποιούνται με τη φωνή. Τα ακουστικά Bluetooth χειρίζονται τις λειτουργίες μέσω ενός κινητού τηλεφώνου. Αυτό είναι  χρήσιμο, αν σκεφτεί κανείς ότι, όταν τα χέρια σας είναι απασχολημένα και είσαστε αναγκασμένοι να πραγματοποιήσετε μια κλήση, αυτό το είδος συστήματος σας βοηθά να μην τίθεται σε κίνδυνο η δική σας ασφάλεια ή των συνάνθρωπων σας.

Ας μην ξεχάσουμε τις δυσκολίες που έγκειται σε μια βόλτα μεγάλης απόστασης: στην περίπτωση αυτή, η στήριξη πλάτης είναι ο θεμέλιος λίθος για να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας ξεκούραστα. Η σπονδυλική σας στήλη χρειάζεται μερικά διαλείμματα ανακούφισης εάν δεν τα χρησιμοποιείτε, όμως εφόσον τα κάνετε χρήση, θα εκπλαγείτε από την οδηγική συμπεριφορά του εαυτού σας, δίχως πίεση.