Κιθαρίστας με προσόντα, 4 μυστικά, η ενεργητική

Κιθαρίστας με προσόντα, 4 μυστικά, η ενεργητική διάθεση ενισχύσει τον καλοπροαίρετο εγωισμό σας για να πετύχετε.

Μετά την ολοκλήρωση των αρχικών μαθημάτων κιθάρας, οι κιθαρίστες γενικά αναμένουν ότι θα έχουν εύκολη πρόοδο σε επίπεδο εμπειρογνώμονα. Παρ ‘όλα αυτά, οι περισσότεροι από αυτούς αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες με την επίτευξη των στόχων τους.

Σε πολλές περιπτώσεις, έχουμε παρατηρήσει στους κιθαρίστες πως φαίνεται να έχουν κολλήσει σε στατικό επίπεδό δίχως επάρκεια στο παίξιμο της κιθάρας. Επιθυμείτε να γρατσουνίζετε πιο καινοτόμα ή να παίξετε πιο γρήγορα τις χορδές, ή να μάθετε διάφορα στυλ παιξίματος.

Εδώ είναι μερικές οδηγίες που θα βοηθήσει τους παίκτες κιθάρας

να προχωρήσουν πιο γρήγορα και να ξεκολλήσουν από τη στάσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκονται.
  • Προπονείστε τον εαυτό σας, δίχως σταματημό, ποτέ μην διακόψετε τις σπουδές, αν θέλετε να αποκτήσετε απίστευτες δεξιοτεχνίες. Τα μαθήματα αρχάριων θα σας διδάξουν μόνο τα βασικά και υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να ανακαλύψετε, αν ο σκοπός σας είναι λάμψετε και να αναδειχτείτε ως επαγγελματίας. Να είστε βέβαιος ότι η επιτυχία συνεπάγεται με σκληρή δουλειά, προτιμήστε να αποκτήσετε ένα μουσικό πρόγραμμα στον υπολογιστή σας που θα σας διδάξει τις πιο εξελιγμένες τεχνικές και τις τελευταίες εξελίξεις που κυκλοφορούν χωρίς να είναι διαδεδομένες.

 

  • Μια άλλη επιλογή είναι να μελετήσει μόνοι σας, δηλαδή αυτοδίδακτοι. Αυτό θα ήταν πιο οικονομικό, αλλά πιθανόν να μην μάθετε σωστά την πρακτική και τι μεθόδους για να μελετήσετε δραστικά. Ο ειδικός σύμβουλος μουσικής που έχει εμπειρία στην επαγγελματική απόδοση, ο οποίος έχει να σας προσφέρει εμπεριστατωμένα σενάρια μουσικής και αν τα ακολουθήσετε για μερικά χρόνια θα ήταν η τέλεια λύση. Μπορούν να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους  και  ολοκληρώσετε το πρόγραμμα σε συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

 

  • Για να γίνετε καλύτερος μουσικός προϋποθέτει την ανάπτυξη όχι μόνο των δεξιοτήτων της  όμως και άλλα μουσικά ταλέντα. Όντας ένας πολύ καλός κιθαρίστας δεν είναι μόνο γνωρίζει τις  κλίμακες θεωρίας ή τις τεχνικές χορδής, αλλά να καταρτίσει το αυτί του στο άκουσμα του ήχου, να ακούει τις σημειώσεις και να προχωρά με την διαίσθηση, αυτό συμβαίνει μετά από χρόνια εργασίας. Σκεφτείτε αυτοσχεδιάζοντας, μην κολλάτε στη μουσική θεωρία, παρακολουθήστε  τραγούδια παρατηρώντας συναυλίες και δημόσιες εμφανίσεις τραγουδιστών, θα ενισχύσει τις δυνάμεις σας, αλλά μην ξεχάσετε να δουλέψετε τις αδυναμίες σας.

 

  • Επιλέξτε να συναναστρέφεστε με άλλους guitar players θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, δηλαδή, θα συντονιστείτε στον συγχρονισμό, αρπάξτε κάθε διαθέσιμη ευκαιρία να παίξετε με άλλους κιθαρίστες μαζί τους συχνά που είναι πιο έμπειροι και καλύτεροι απ’ ότι εσείς, αναζητήστε ενεργούς και όχι όσους έμειναν στο ράφι με ξεθωριασμένες γνώσεις, μελετούν τις μεθόδους τους. Συζητήστε τις τάσεις της μουσικής και τα τελευταία μοντέλα της κιθάρας. Ρωτήστε για μυστικά και συμβουλές για τις επιτυχίες του, δεν έχει σημασία πόσο καλός μπορεί να καταστείτε, μαθαίνετε πάντα φρέσκα πράγματα συσχετίζοντας με άλλους λάτρεις της κιθάρας.