Ιδιοκτησία και μεταφορά ενός πολυβόλου όπλου

Ιδιοκτησία και μεταφορά ενός πολυβόλου όπλου είναι δικαίωμά του καθενός στην Αμερική, η τελική ευθύνη για την αξία μιας ζωής χάνετε στον βωμό του χρήματος.

Οι πολίτες των ΗΠΑ έχουν κάθε νόμιμο δικαίωμα να κρατάνε και να φέρουν ακόμη και πολεμικά όπλα στην κατοχή τους, οι ανθρώποι πιθανόν δεν κατάλαβαν τις συνέπειες που προκαλεί αυτή η συμπεριφορά στους λαούς, σε όλη την ιστορία και οι χώρες που το επιτρέπουν παίζουν με την φωτιά και στο τέλος μάλλον θα καούν.

Η δεύτερη τροποποίηση του συντάγματος δίνει στους πολίτες να κατέχουν και να μεταφέρουν ένα πυροβόλο όπλο οπουδήποτε σε αυτή τη χώρα. Γιατί όμως οι άνθρωποι επιδιώκουν να αποκτήσουν ένα φονικό εργαλείο την στιγμή που γίνονται άπειρες δολοφονίες κάθε έτος στης Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής  Η απάντηση παραμένει αναπάντητη κι ας προβαίνουν ορισμένοι να  ερμηνεύσουν το σκεπτικό αυτό. θυμηθείτε, τα δικαιώματα δεν είναι το ίδιο με τα προνόμια, εφόσον η οδήγηση είναι προνόμιο ή το δικαίωμα ψήφου, εκ των υστέρων, η ιδιοκτησία ενός όπλου είναι δικαίωμά τους, όχι προνόμιο. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι που κυβερνούν αυτή την χώρα αναμένουν ο καθένας να τα χρησιμοποιεί. Η εκπαίδευση στη χρήση πυροβόλου όπλου είναι μια φυσιολογική πρακτική μέσω της σκοποβολής . Ωστόσο, η κατάρτιση δεν απαιτείται επειδή οι περισσότερες οικογένειες χρησιμοποιούν ένα όπλο σε καθημερινή βάση.

Ιστορικά, η κατανόηση πώς, γιατί και πότε να χρησιμοποιήσετε ένα πυροβόλο όπλο ήταν απαραίτητο στην οικογενειακή ζωή. Είναι ενδιαφέρον ότι, οι Ηνωμένες Πολιτείες το ανώτατο δικαστήριο αποφάσισε για μια ακόμη φορά το 2010 ήταν η πρώτη και δεύτερη τροπολογία δίνοντας σε όλους τους πολίτες το δικαίωμα να κουβαλάνε ένα λες και είναι κινητό τηλέφωνο. Το δικαστήριο έκρινε το 2010 την νομιμότητα να κουβάλα κάποιος όπλο χωρίς να παραβαίνει τους  νόμους του κράτους. Η απόφαση του Δικαστηρίου είναι άμεσα συνδεδεμένη με το δικαίωμα να προστατεύσει τη ζωή από το κακώς πράττοντες.

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι δεν έχουν κανένα όπλο και ούτε θέλουν να αποκτήσουν κανένα Αυτή η παραδοχή φαίνεται να στηρίζεται στην αίσθηση σχετικά με την ασφάλεια του εαυτού τους, ακόμη και με την κατανόηση, ότι οι τριγύρω τους είναι εφοδιασμένοι. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό το σενάριο παίζει έξω καθημερινά, γιατί δήθεν επιθυμούν να αισθάνονται ασφαλείς, Ίσως αυτό συμβαίνει γιατί ο άοπλος πλυθησμος ειναι μειοψηφία και οι ενεργεί είναι πλειοψηφία, κρατώντας τα ηνία πλήρως, ποιος όμως είναι υπόλογος για την τήρηση των κανόνων υπέρ της ανθρώπινης άξιας.

Το ίδιο σενάριο με νεκρούς επαναλαμβάνετε τακτικά χωρίς να συγκινεί τους αρμόδιους στην πραγματικότητα, ορισμένοι χρήστες όπλων είναι αδίστακτοι και απαράμιλλοι και δεν θα διστάσουν να πυροβολήσουν ακόμη και δίχως αιτία. Το ερώτημα εδώ είναι η δεδομένη αξιοπιστία, τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους. Ιστορικά, οι πολιτισμοί δεν ανέχονται το χάος και αισθάνονται πάντα υποχρεωμένοι να προστατέψουν τους αθώους, ακόμη και πάνω από το φόβο του εισβολέα. Σήμερα δεν είναι διαφορετικό, ο σεβασμός ο ένας προς τον άλλο είναι ελάχιστος και δεν αρκεί ώστε να μην χρησιμοποιήσουν βία για να λύσουν τη διαφωνία, ειδικά όταν το διακύβευμα είναι το χρήμα.

Προσωπικά έχω την πεποίθηση, πως ο κόσμος πιστεύει λανθασμένα ότι ένα τέτοιο γεγονός δεν θα συμβεί ποτέ στη ζωή τους,  προκαλώντας να χρησιμοποιήσουν θανάσιμη βια με την δύναμη του όπλου Ωστόσο, πιστεύω ότι μπορεί να εμπλακούν σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και λόγω της έντασης της στιγμής να ανάψουν τα αίματα, οι οδηγοί δεν έχουν επίγνωση των ευθυνών κατά την ώρα του διαξιφισμού, δίχως ευαισθητοποίηση και  οδηγουνγύρω περιμένοντας να συμμετέχουν σε μια μάχη, επίσης αγνοούν ότι κάποιος άλλος ανυποψίαστα μπορεί να τους επιτεθεί και να είναι αυτοί τα θύματά.

Δυστυχώς, οι επιτήδειοι θα επωφεληθούν από την αθώα συμπεριφορά τον άλλων ποντάροντας στον εκφοβισμό των θυμάτων τους. Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Αυτά τα παράφρονα άτομα είναι δειλοί χρησιμοποιούν πολλούς τύπους των όπλων για να επιτύχουν το σκοπό τους προκαλώντας φόβο και σύγχυση για να καταφέρουν την πράξη Οι ειδικοί λένε μπορεί να σκοτωθεί πανεύκολα άνθρωπος σε μια φιλονικία διότι οι πολίτες δεν είναι εκπαιδευμένοι αρκετά καλά για να ματαιώσουν την σκέψη  Οι ειδικοί στην επιβολή του νόμου λένε ότι, οι πολίτες παίρνουν ανόητα την πρωτοβουλία του αιφνιδιασμού, ωστόσο,  δεν εμφανίζουν στατιστικά στοιχεία για την απόδειξη των ισχυρισμών τους.