Η χώρα του Ομάν απαγόρευσε πλήρως

Η χώρα του Ομάν απαγόρευσε πλήρως

Η χώρα του Ομάν απαγόρευσε πλήρως την πώληση, χρήση και διανομή e-cigarette στους πολίτες που διαμένουν στο κράτος.


Σπάνια κανείς μπορεί να συναντήσει μία τέτοια είδηση, ότι ένα έθνος έχει απαγορεύσει συνολικά το ecig,

Ενώ η είδηση καθ’ αυτό μπορεί να προκαλεί έκπληξη στην επιφάνεια, όμως ίσως να μην είμαι πάρα πολύ σοκαρισμένος που ακούω ότι το Ομάν το έπραξε αυτό. Η χώρα κυβερνάται από τον Σουλτάνο Καμπούς μπιν σαΐντ. καλά ακούσατε, θυμίζει χίλιες και μία νύχτες.

Το περιέργο είναι ότι το κάπνισμα επιτρέπεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απαγόρευση ασκήθηκε από την δημόσια αρχή για την προστασία των καταναλωτών. Αυτό είναι κάπως ειρωνικό, δεδομένου ότι τα τσιγάρα και τα πούρα είναι διαθέσιμα και απολύτως νόμιμα να αγοραστούν.

Ο λόγος τους για την απαγόρευση των ηλεκτρονικών τσιγάρων ανέρχεται σε αυτό: ” δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι ο εθισμός e-τσιγάρα βοηθάει την θεραπεία απεξάρτησης της νικοτίνης ή είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση ”

Και όμως επιτρέπουν ελεύθερα την πώληση τσιγάρων, τα οποία όλοι γνωρίζουμε πως είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για την υγεία. Έτσι, αυτό δεν μπορεί να είναι απλώς ένα ζήτημα θέσπισης ενός κανόνα για τα συμφέροντα του λαού, δυστυχώς, εκείνοι που επιθυμούν να σταματήσουν το κάπνισμα θα πρέπει να προχωρήσουν μόνοι τους στην προσπάθειά.

Για όσους από εμάς ζουν σε δυτικές χώρες, ένας νόμος όπως αυτός φαίνεται παράξενος. φυσικά, η ζωή είναι πολύ διαφορετική στο Ομάν. Το θέλημα του τελικά πραγματοποιήθηκε από τον Σουλτάνο, και αυτό σημαίνει οι επιθυμίες του πρέπει να ακολουθούνται.

Έτσι, αν έχετε ξεκινήσει το έτος 2016 χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό τσιγάρο για να σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα, πρέπει να είσαστε ευγνώμονες που ζείτε στη δύση, όπου μπορείτε να το κάνετε αυτό.