Η εξάπλωση της φήμης στο διαδίκτυο με θεμιτές

Η εξάπλωση της φήμης στο διαδίκτυο με θεμιτές ή αθέμιτες πρακτικές, είναι η φαιά ουσία για τους περισσότερους ανθρώπους και πληρώνουν αδρά για να συμβεί.
Ενώ κάποιος μπορεί γρήγορα να γίνει διάσημος στο διαδίκτυο, έχοντας ένα καλό βίντεο για μια καλή πράξη και να επικροτηθεί δεόντως από το κοινό, αλλά τόσο εύκολα μπορεί να λοιδορηθεί και να τιμωρηθεί χλευαστικά στο διαδίκτυο από ένα κομμάτι κακών ανθρώπων.

Άτομα υψηλής οικονομικής αξίας, καλλιτεχνικές προσωπικότητες, μεγιστάνες του επιχειρηματικού χώρου,  βιομήχανοι, διασημότητες και γνωστοί άνθρωποι – όλοι θεωρούν ότι είναι σημαντικό και απαραίτητο να διατηρήσουν την εικόνα τους καθαρή και στον ψηφιακό εικονικό και αληθινό κόσμο.

Τι είναι η online φήμη και γιατί είναι σημαντικό.

Ουσιαστικά σημαίνει η συζήτηση που συμβαίνει στο διαδίκτυο για ένα προϊόν ή μία προσωπικότητα ή μία τηλεπερσόνα, υπηρεσία, ένα εμπορικό σήμα ή για άτομα των επιχειρήσεων που περιλαμβάνονται σε αυτή την κατηγορία. Το κόλπο βρίσκεται στην εξάπλωση της φήμης μέσω μηνυμάτων στο Facebook, LinkedIn ή άλλων κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης κανάλια, ειδήσεις που εμφανίζονται στον τύπο, τα σχόλια των χρηστών για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στο ίντερνετ, φόρουμ, κοινότητες και ομάδες, με συνεντεύξεις ή έναρξη μιας υπηρεσίας,  είναι όλα πηγές ανατροφοδότησης. Έπειτα σκόπιμες ενέργειες που δήθεν πιάνουν να κάνουν κάτι σε ένα βίντεο ή ακίνητες εικόνες ή τσίμπημα, είναι άλλες πηγές σχολιασμού και ευνοούν στην διάδοση του ονόματος του, θετικά ή αρνητικά.

Επειδή μέσω αυτού του σκοπού διακυβεύονται εκατομμύρια δολάρια από τους διαφημιστές, μάνατζερ, έχοντας περάσει αυτήν την νοοτροπία σε όλους μας, επιχειρούν να κερδοσκοπήσουν τελείως νόμιμα, με το γράμμα του νόμου, εξηγώντας πως θα χτίσουνε αργά ή γρήγορα την φήμη με θεμιτό αλλά και αθέμιτο τρόπο, αρκεί να επιτευχθεί ο στόχος.

Βέβαια σε αυτό υποκύπτουν οι πάντες, σκεπτόμενοι πως πρέπει να είναι προσεκτικοί στη διασφάλιση ότι η φήμη τους στο διαδίκτυο παραμένει άθικτη και άψογη. Πιστεύουν δε, ότι η δόξα αξίζει περισσότερο από τα χρήματα και συγκρίνεται ακόμη και με τον πλούτος.

Πως επιτυγχάνετε η διαδικασία διαχείρισης.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι πολύ απλός. η online εταιρίες διαχείρισης φήμης, ενοποιούν τις θετικές ειδήσεις και πληροφορίες για τους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτούς με διάφορες πτυχές, κατά τις οποίες συνδέουν όλα τα στοιχεία, καθιστώντας τα διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή στο διαδίκτυο, έτσι ώστε όταν κάποιος χρήστης ψάχνει για πληροφορίες, σχετικά με το αντικείμενο που το ενδιαφέρει να είναι σε θέση να τα βρει γρήγορα.