Αγοράζοντας ένα φλάουτο ως αρχάριος

Αγοράζοντας ένα φλάουτο ως αρχάριος μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο έργο. Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα φλάουτο πριν, καθίσταται ακόμη πιο δύσκολη. Αν έχετε κάποιες  συστάσεις από το δάσκαλο του φλάουτο σας, αυτό θα είναι υπέροχο! Αν όχι, θα βρείτε μερικές συμβουλές εδώ για να αγοράσετε πριν από την έναρξη των βασικών μαθημάτων.

Το πρώτο βήμα είναι να μάθετε να διακρίνετε το φλάουτο των αρχαρίων  από του ημιεπαγγελματικού οργάνου ή το επαγγελματικό φλάουτο. Μπορούν πραγματικά να υπάρχουν άπειρα διαφορετικά φλάουτα για αρχάριους, όμως το κύριο συστατικό είναι να βρείτε χρόνο να εξασκηθείτε  για να μάθετε πώς να φυσήξετε μέσα στο όργανο σωστά για να αποκτήσουν δεξιοτεχνία. Προκειμένου να καταστεί ευκολότερο για τους νέους, τα φοιτητικά μοντέλα φλάουτο έχουν κλείσει τις τρύπες στα πλήκτρα. Αυτό επηρεάζει τον ήχο, αλλά από τη στιγμή που θα μάθετε πώς να παίξετε, μπορείτε (και πρέπει!) να μεταβείτε σε μια καλύτερη έκδοση. Αλλά μέχρι τότε επιβάλετε να αφιερωθείτε αποκλείστηκα στην μελέτη των τεχνικών.

Επιλογή γνωστού εμπορικού σήματος.

Δεν είναι σημαντικό να έχετε αγοράσετε το πιο ακριβό και καλύτερο φλάουτο που διατίθενται στην αγορά, δεδομένου ότι θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ικανότητες σας μέχρι ενός σημείου ούτως και έπειτα θα το αντικαταστήσετε. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να επιλέξετε κάτι αρκετά καλό για να κρατήσει το στάδιο μάθησης σε  ενδιαφέρον για να συνεχίσετε τις μουσικές σας σπουδές. Κάντε εκτεταμένη έρευνα σχετικά με τα διάφορα εμπορικά σήματα που είναι διαθέσιμα στο εμπόριο, το ιδανικό είναι να έχει μια αξιοπρεπή και λογική τιμή, ενώ επίσης είναι καλό να  αποφύγετε τα μη επώνυμα και φθηνά φλάουτα καθώς αυτά δεν θα μπορούσαν να παράγουν καλό ήχο.

Υλικό κατασκευής.

Τα περισσότερα φλάουτα σήμερα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο με διαφορετική επιμετάλλωση. Η πιο κοινή επιμετάλλωση που χρησιμοποιείται είναι άργυρος, αν και νικέλιο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις. Προφανώς, το επάργυρο φλάουτο είναι πιο ακριβό Οι  αυλακώσεις συχνά είναι από κράματα ορείχαλκου, νικελίου ή ασήμι. επίσης χρησιμοποιούνται ο χρυσός και η πλατίνα , αλλά σχεδόν ποτέ δεν θα βρείτε ένα φλάουτο από αυτά τα υλικά για αρχάριους. Εάν έχετε αλλεργία σε ένα από τα συγκεκριμένο μέταλλα, επιλέξτε τον κατάλληλο τύπο. Σε περίπτωση αμφιβολίας, μπορείτε να προμηθευτείτε ακόμη και ξύλινο ή μπαμπού, η οποία παράγει ένα διαφορετικό, αλλά όμορφο ήχο.

Από που να αγοράσω.

Είναι καλύτερα να αγοράσετε το όργανο από  φημισμένους εμπόρους καταστημάτων, αν και τα φλάουτα είναι διαθέσιμα και σε άλλες πηγές. Η άλλη κύρια πηγή είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Εάν έχετε ήδη καλές συστάσεις από κάποιον που εμπιστεύεστε, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές προσφορές. Διαφορετικά, ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε παίζοντας φλάουτο σε ένα φυσικό κατάστημα πριν από την αγορά. Είτε αποκτήσετε από e-shop ή από ένα φυσικό κατάστημα, η προτίμηση επώνυμης μάρκας είναι το ιδανικό και θα σας διαρκέσει μακράν περισσότερο.