Η υπομονή είναι το κλειδί της επιτυχίας

Η υπομονή είναι το κλειδί της επιτυχίας

Η υπομονή είναι το κλειδί της επιτυχίας για να εξοικειωθείς με το ευρύτερο αντικείμενο του ατμίσματος που επιδιώκεις.

Αν επιδιώκετε ταχύτατα να φτάσετε στο επίπεδο πεπειραμένων χρηστών ηλεκτρονικού τσιγάρου, η μόνη διαδρομή αναγκαστικά είναι οι τακτικές επαναλαμβανόμενες προσπάθειες στο πεδίο δράσης που σχετιζόμαστε, επιπρόσθετα πρέπει να αντιληφθείτε πως ο χρόνος είναι ο κυριότερος παράγοντας που μεσολαβεί μεταξύ μηδέν και άριστα.

Σημαντικό στοιχείο που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας είναι, ότι στην αρχή θα ξοδευτείτε οικονομικά με την επαναγορά σύρματος, οργανικού βαμβακιού κτλ, συνυπολογίζοντας πως θα καταστρέψατε άπειρο αναλώσιμο υλικό, καταλαβαίνω πως δεν είναι καιρός για σπατάλες, δυστυχώς αν δε σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα.

Κάνοντας μία μικρή παρένθεση για μερικές σημειώσεις, ο στόχος επιτυχίας εμπίπτει αποκλειστικά στη δικαιοδοσία του καθενός, επιτρέποντας στον εαυτό του να συντομεύσει την πορεία δημιουργικότητας, σκεφτόμενος αν επιθυμεί να γλιτώσει έξοδα μελλοντικά οπωσδήποτε αρχικά πρέπει να ρωτάει μαθαίνοντας μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Από την θεωρία στην πράξη.

Κινούμαστε σε ασφαλή πλαίσια μεθοδικά και πρακτικά, όλο το φάσμα ωφέλειας που σκοπεύετε να αποκτήσετε διαφέρει από τη θεωρία στην πράξη, ακόμη και αν πληρώσετε ένα δάσκαλο να σας διδάξει 24 ώρες την ήμερα θεωρητικά μαθήματα, θα λείπει ένα κομμάτι του παζλ που ονομάζεται πρακτική, μην έχετε ψευδαισθήσεις ότι τα γνωρίζετε όλα βλέποντας 40 βιντεάκια στο youtube από κάποιους θεοτρέλους που κάνουν ταχυδακτυλουργικά κόλπα, επιδιώκοντας με τη σειρά σας να τους μιμηθείτε.

Μην παραδειγματίζεστε από λάθος πρότυπα στο διαδίκτυο, είναι μαθηματικά εξακριβωμένο πως θα φάτε τα μούτρα σας στην καλύτερη περίπτωση, δεν θα αναλύσουμε τη χειρότερη για να μη σας τρομάξω. Πρέπει να υπάρχει μία γέφυρα διασυνδέσεις μεταξύ χρονικών διαστημάτων των προσπαθειών σας, ούτως ώστε να μετουσιωθεί σε θετικό πρόσημο το δια ταύτα της υπόθεσης.

Απαιτείται οι αρχάριοι να επιτελέσουν τα απαραίτητα πρώτα βήματα, ώστε να ανταμειφθείτε μελλοντικά με επιτυχία το σπουδαίο αγαθό της γνώσης. Θυμάμαι το δικό μου ξεκίνημα το 2009,  που δεν υπήρχαν τόσες πηγές πληροφοριών ώστε να διεκπεραιώσω τα απαραιτήτως χρήσιμα, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες κινήσεις συνεχώς περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα, όμως το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι.

Επενδύστε στην εμπειρία.

Επενδύστε στην μάθηση περιμένοντας μία ευχάριστη έκπληξη την εμπειρία, διεξοδικότερα από το επιτρεπόμενο όριο που συνήθως βρίσκεστε, χωρίς να παραπονιόσαστε για τις άσκοπες κινήσεις που θα χαθούν, άλλωστε συνεχώς γεννιούνται νέες τεχνικές στης αντιστάσεις που ορισμένες φορές δεν προλαβαίνουμε να τις αντιληφθούμε.

Πρέπει να διαχωρίσουμε το εφικτό από το ανέφικτο, μην σπαταλάτε περίσσεια ενέργεια για πράγματα που δεν είναι δυνατόν να καταφέρει χρήστης με εμπειρία εφτά ετών, μην ακούτε επιπόλαιους να καυχιούνται για εξαιρετικά απίθανες περιπτώσεις, είναι κάτι που δεν μας απασχολεί, το ζουμί βρίσκετε στο υπόβαθρο το οποίο θα μας ωθήσει στην εξερεύνηση ηλεκτρονικού τσιγάρου.