Το shopping therapy του e-cig θεραπεύει

Το shopping therapy του e-cig θεραπεύει

Το shopping therapy του e-cig θεραπεύει κάθε ανίατη ψυχολογική ασθένεια και οφείλεται στην αισιοδοξία με την οποία παρατηρούμε τη ζωή.

Λοιπόν αγαπητοί μου φίλοι, τιμής ένεκεν η καταναλωτική μανία που μας καταδιώκει κάθε στιγμή και λεπτό ,για να ξοδέψουμε τα υπέροχα χρήματα μας, σε δωράκια προοριζόμενα σε φίλους, γνωστούς, και πάνω απ’ όλα για τον εαυτό μας, στο ατμιστικό κομμάτι της υπόθεσης, την τιμής τους έχουν οι καινούργιες συσκευές που βγαίνουν συχνά πυκνά για να κολασούν κάθε ενδιαφερόμενο χρήστη.

Τελευταία φορά που ψώνισα για το vaping ήταν πριν λίγες εβδομάδες, διότι χρειαζόμουν να αντικαταστήσω κάποια αναλώσιμα που άρχιζαν να να τελειώνουν και δεν επιθυμώ να τα αφήνω τελευταία στιγμή ώστε να βρεθώ εξαπίνης και να μου περνά από το μυαλό η ιδέα του περιπτέρου, που κατ’εμέ συνεπάγεται με μέγα ολίσθημα προς τα πίσω, καταστρέφοντας ότι έχω χτίσει έως τώρα και δεν είναι λίγα (αποχή 5 ετών).

Χθες ένας φίλος μου ζήτησε να τον συντροφεύσω στην πρωινή του βόλτα για ψώνια, αλλά αυτός περισσότερο ενδιαφερόταν να του πω τη γνώμη μου για μερικά προϊόντα πριν τα αγοράσει, όπως βλέπετε ο έλληνας είναι αναποφάσιστος, ενώ γυρίσαμε διάφορα μαγαζιά, δεν κατέληξε στην τελική του απόφαση και ήδη είχαμε σπαταλήσει τρεις ώρες άσκοπης διαδρομής μέσα στην πόλη, αφού και οι πωλητές έδειξαν έμπρακτα τη δυσανασχέτηση που ένιωθαν από την ταλαιπωρία που βρισκόντουσαν, με διάφορους μορφασμούς στο πρόσωπό τους.

Εν τέλει δεν αγόρασε τίποτα και μου πρότεινε να ρίξουμε μία ματιά στο διαδίκτυο μήπως και βρει κάτι πιο κοντά στα γούστα του, εγώ σκεπτόμενος τις πολλές απαραίτητες υποχρεώσεις να τρέχουνε ήμουν αρχικά διστακτικός αλλά για να μην του χαλάσω χατίρι, του απάντησα καταφατικά ναι, ας όψεται το φιλότιμο.

Την ώρα που κάναμε αναζήτηση προϊόντων σε διαδικτυακά καταστήματα, επειδή γνωρίζω τις προτιμήσεις του, του εξήγησα ποιον τύπο ατμοποιητή πρέπει να διαλέξει, ο όποιος είναι οικονομικά πλησιέστερα προς την τσέπη του και αποδίδει καλύτερα βάσει της χρήσεως που σκοπεύει να κάνει, αγύριστο κεφαλι είσαι βρε αδερφάκι μου αναφώνησα μετά από τόση ταλαιπωρία, χωρίς ακόμη να επιλέξει πιο θα αποκτήσει, επειδή είδα ότι αυτός αγρόν αγοράζει, του είπα λυπάμαι που θα σε δυσαρεστήσω αλλά  πρέπει να φύγω γιατί σκοτείνιασε. και έτσι χάθηκε μία πολύτιμη μέρα από το  ημερολόγιο μου.