Θα σας αφηγηθούμε ένα αληθινό γεγονός

Θα σας αφηγηθούμε ένα αληθινό γεγονός

Θα σας αφηγηθούμε ένα αληθινό γεγονός που μας μετέφερε ένας φίλος του ιστότοπου μας, για να το δημοσιεύσουμε.


Η εξιστόρηση του συμβάντος μου προκάλεσε κατά κάποιο τρόπο γέλιο, γιατί δεν μπορέσα να συγκρατηθώ στο άκουσμα του, το γεγονός συνέβη πριν 4 μήνες “τέλη σεπτεμβρίου περίπου” , διαβάστε λοιπόν τι μας είπε, το οποίο έχρηζε αναφοράς.

Στο σπίτι που κατοικώ έχω μία υπαίθρια αυλή, η οποία περικλείεται από τρεις τοίχους και η μόνη πλευρά που είναι αφύλακτη οδηγεί προς την μεριά των γειτόνων, που τυγχάνει να είναι καπνιστές και ολίγον ιδιότροποι, επειδή είμαι φιλήσυχος άνθρωπος αποφεύγω τις φασαρίες γιατί δεν ωφελούν σε τίποτα θετικό.

Τον τελευταίο καιρό τα πνεύματα οξύνθηκαν, από την αναίτια συμπεριφορά τους (κάτε με), ένω για αυτούς έχρηζε άμεσης προειδοποίησης για να με επαναφέρουν στην τάξη. λοιπόν στον υπαίθριο χώρο καθόμουνα για να ατμίσω και να πιω τον καφέ μου, στις ώρες χαλάρωσης που ήθελα να ξεκουραστώ, εκεί που εξασκούσα το αγαπημένο μου χόμπι “vaping” ο ατμός που έβγαζε η συσκευή μου (ομολογουμένως ήταν τεράστιος) κατευθυνόταν προς τα πάνω τους, λόγω της φοράς του ανέμου,.

Αυτοί οι κύριοι εν τω μεταξύ δεν σηκώναν μύγα στο σπαθί τους και κατά σύμπτωση εκείνη τη στιγμή κάπνιζαν στον προαύλιο χώρο του σπιτιού τους, η αφορμή ήταν το μεγάλο ντουμάνι που σήκωσε το μοντάκι μου, εγώ φυσούσα τον ατμό προς τα κάτω αλλά πηγε σε αυτούς και έσπευσαν ταχέως να διαμαρτυρηθούν σε μένα για την απρόκλητη σύννεφο – θύελλα που μπορούσε να τους προκαλέσει πρόβλημα στην υγεία.

Εγώ για να κατευνάσω τα πνεύματα, επιδίωξα να τους εξηγήσω ότι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό, αυτοί άρχισαν να λένε πως είναι καρκινογόνο και βρωμάει απαίσια, με έντονο ύφος και συνάμα επιβλητικό, μου σύστησαν να φύγω από την αυλή μου και να πάω κάπου αλλού, διαφορετικά σε άλλη περίπτωση θα με χτυπούσαν. τελικά για να τελειώσει χωρίς φασαρία η κατάσταση, φώναξα την αστυνομία για την επίλυση του προβλήματος και έληξε αισίως εκεί το θέμα

Τώρα εγώ, θέλω να επισημάνω κάποια στοιχεία τα οποία ίσως να αγνοείται ή μπορεί να μη γνωρίζετε, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ενοχλούμε οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας, με τους δυνατούς ατμοποιητές που βγάζουν θύελλες, ο φίλος μας εν μέρει είχε ένα μικρό άδικο, πρέπει να σεβόμαστε τους υπόλοιπους και η συνήθειά μας ας είναι ακίνδυνη, δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να το ξέρουν εκ των προτέρων.