Συζήτηση για συσκευές ατμίσματος

Συζήτηση για συσκευές ατμίσματος

Θα συζητήσουμε για τις συσκευές ατμίσματος, στις οποίες οι χρήστες επενδύουν αρκετά χρήματα από τον οικονομικό προϋπολογισμό τους.

Ο λόγος ο οποίος με έκανε να ανοίξω αυτό το θέμα, έγκειται στην αλόγιστη σπατάλη στην οποία προβαίνουν οι ατμιστές, επειδή απλά επιθυμούν να έχουν πληθώρα mods, ατμοποιητών και οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ σχετίζεται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Η πραγματικότητα είναι πως, δεν είναι αρνητικό να έχουμε εφεδρικές συσκευές, τουναντίον συγκαταλέγεται στα πλεονεκτήματα, διότι επιδεικνύει την προνοητικότητα από μεριάς ανθρώπων τη στιγμή που θα τους εγκαταλείψουν στα κρύα του λουτρού, θα βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για κάθε παν ενδεχόμενο αντιμετώπισης καταστάσεων.

Αν συνυπολογίσουμε πως έχουμε ξεμείνει από μόντάκι χώρις να διαθέτουμε δεύτερο, με το στερητικό σύνδρομο του εθισμού νικοτίνης να χτυπάει κόκκινο, ίσως να είναι η αιτία να καπνίσουμε ένα τσιγάρο, έπειτα με τη σειρά του θα ρθει και πάκετο έως ότου αντικαταστήσουμε το χαλασμένο προϊόν.

Μην ξεχνάμε ότι δεν έχουν όλοι πρόσβαση σε κατάστημα της γειτονιά μας σε ατμιστικά είδη, όπως θα συνέβαινε με τον καπνό στα περίπτερα που υπάρχουν ανά πεντακόσια μέτρα. Η αλήθεια είναι πως πολλοί για να κάνουν αγορά, αναγκάζονται αποκλειστικά να παραγγέλνουν από το διαδίκτυο, που στην καλύτερη περίπτωση ίσως να κάνει και δύο μέρες μέχρι να το παραλάβουν.

Εξοικονόμηση χρημάτων.

Οι αριθμοί λένε πώς το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι φθηνότερο κατά 40-50% από το κάπνισμα, εφόσον πράτταμε αντίστοιχα την ιδία χρήση σε αναλογία. Το παραδοσιακό τσιγάρο λόγω των αυξανόμενων φόρων που προστίθενται ανά χρόνο περίπου, έχει γίνει απλησίαστο σπορ, και χόμπι μόνον των ευκατάστατων (δεν είναι ο κανόνας).

Επίσης ο λόγος που αυξήθηκε το λαθρεμπόριο τσιγάρων είναι το μεγάλο κόστος, που δεν δικαιολογεί την τιμή τους, σε αντίθεση με άλλες χώρες ίδιας οικονομικής κατηγορίας με την Ελλάδα (δεν εννοούμε Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία) έχουν το μισό κόστος, οι απατεώνες εκμεταλλευόμενοι την αναλγησία του ελληνικού κράτους, στήνουν κομπίνες εκατομμυρίων ευρώ φοροδιαφυγής και παράνομου εγχειρήματος, με το πλέον αρνητικό στοιχείο να είναι η εξαιρετική επικινδυνότητα που μπαίνουν οι χρήστες καπνίσματος από τους κατασκευαστές αυτών των λαθραίων προϊόντων.

Το άτμισμα εξοικονομεί χρήματα εάν κρατάμε χαμηλό προφίλ σε ημερήσια βάση, παράδειγμα ατμίζουμαι ανά μία ώρα για 5-6 λεπτά σε χαμηλά βατ και έχοντας τον έλεγχο, εννοείται πως δεν προτρέπουμε κανέναν που δεν καπνίζει να εισέλθει στο χώρο μας, θα πρόκειται για την βλακεία του αιώνα (με όλο το σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας),