Σύρμα kanthal A1 wire

Σύρμα kanthal A1 wire

Σύρμα kanthal A1 wire, Γίνεται αρκετός ντόρος από όλες τις κατηγορίες των ατμιστών για τα είδη που κυκλοφορούν.

Σας αναφέρω προκαταβολικά, πως μετά από πολλά χρόνια χρήσης διαφόρων συρμάτων, έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ σαν πρωτεύον υλικό κατασκευής αντιστάσεων το kanthal a1 wire, δεν εννοώ αποκλειστικά, αλλά με κέρδισε η συμπεριφορά που αποδίδει απέναντι στις ανάγκες μου.

Μην εκλαμβάνεται πως είναι το καλύτερο, σίγουρα όχι, υπάρχουν μεγάλες ποικιλίες που απευθύνονται ξεχωριστά σε ανθρώπους που αναζητούν εξειδικευμένα πράγματα ώστε να καλύψει και τι πιο περίεργη πτυχή που κρύβει κάθε προσωπικότητα μέσα της.

Γιατί με κέρδισε αυτός ο τύπος wire.

Θα σας εκμυστηρευτώ πως δεν είμαι λάτρης τις τεράστιας ισχύς που αποδίδουν τα καινούργια μοντέλα mod, με αστρονομικά νούμερα της τάξεως 150watt, ο λόγος είναι απλός, επειδή όταν ξέρεις τι θέλεις στη ζωή σου, γνωρίζεις εκ των προτέρων πού βαδίζεις και ποιες συνιστώσες επηρεάζουν την σωστή λειτουργία.

Το σύρμα αυτό δουλεύει μία χαρά στα 15-18 βατ με διάμετρο 0.40 χιλιοστά, σε συνδυασμό με έναν καλό επισκευάσιμο ατμοποιητή κάνει θαύματα, Δεν προτεινώ σε κανέναν να δουλεύει  την συσκευή του ανώ των 20watt, κρύβει κινδύνους απελευθέρωσης χημικών ουσιών από τα μέταλλα που πυρώνονται. Όσοι δεν λένε να βάλουν μυαλό από κακή κατάχρηση της όλης κατάστασης, θα το πληρώσουν ακριβά κάποια μέρα με την υγεία τους (το απεύχομαι ειλικρινά).

Συνιστάται μόνο σε λειτουργία βατ, η χρήση του με οργανικό βαμβάκι έρχεται και δένει τελεία, στέκοντας αγέρωχα με ύφος που σε ικανοποιεί.

Ελεγχος θερμοκρασίας και προφυλάξεις.

Μη διανοηθείτε ούτε κατά διάνοια να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο σύρμα σε λειτουργία έλεγχο θερμοκρασίας, είναι σαν να βάζετε το μάρμαρο στην ταφόπλακα σας, εξηγώ πως είμαι γνώστης των κινδύνων. Επικοινώνησα πρόσφατα με εκπροσώπους από εργοστάσιο που κατασκευάζεται ο συγκεκριμένος τύπος wire και οι άνθρωποι ήταν κατηγορηματικοί, μου είπαν ποτέ (never used to τemperature control).

Κίνδυνοι.

Όσοι λοιπόν πράττετε σε λειτουργία έλεγχο θερμοκρασίας και δεν συνετιστείτε απλώς διαβάστε μερικές πληροφορίες, κίνδυνος από  καύση μέταλλου και μαζική ποσότητα απελευθέρωσης βαρέων μετάλλων, η ελαφρύτερη μορφή που μπορεί να προκληθεί είναι δηλητηρίαση, με συμπτώματα κούρασης, κατάθλιψης, αλλαγή συμπεριφοράς, υπερένταση, κτλ. Στη χειρότερη περίπτωση προκαλεί θάνατο ή καρκίνο έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα. Κάποιες ουσίες που το περιλαμβάνουν είναι αρσενικό, υδράργυρος, μόλυβδος, αργίλιο, χαλκός.

Η τοξικότητα μετά από κατάχρηση είναι δεδομένη, εφόσον όμως βρίσκεστε στα νούμερα που σας προανέφερα χωρίς υπερβολές, τότε είναι ασφαλής.