Προβλήματα στα προϊόντα istick

Προβλήματα στα προϊόντα istick

Θέλω να θίξω μερικά σημεία από τα προβλήματα που παρουσίασαν τα προϊόντα istick μετά από χρήση και όχι μόνο.

Επειδή μου αρέσει να λέω πάντα την αλήθεια κι ας είναι κόντρα στα συμφέροντά μου, με όποιο κόστος ή τίμημα πρόκειται να πληρώσω στη διάρκεια της πορείας μου, θα σας ξεδιπλώσω τις πτυχές.

Για να μην γενικολογώ ή μιλώ αόριστα, θα σας μιλήσω επακριβώς πώς έχει η κατάσταση, έχω αγοράσει συγκεκριμένα τρία προϊόντα της εταιρείας και τα έχω στην κατοχή μου περίπου 8 μήνες – 1 χρόνο,.

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω πέντε πράγματα παραπάνω στο άτμισμα, θεωρώ ότι η άποψή μου έχει άλλη βαρύτητα. Ας ξεκινήσουμε και ας τα πάρουμε ένα-ένα αναλύοντας τι προβλήματα διέγνωσα.

istick 40w.

Το παρόν προϊόν, έχει μία τσουχτερή τιμή που δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα. Η κατασκευάστρια εταιρεία αναφέρει στην συσκευασία επάνω πως η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 2600mah, για ένα περίεργο λόγο δεν σου βγάζει ούτε μισή μέρα σε κανονική χρήση.

Τι μπορεί να συμβαίνει:
1) η μπαταρία να είναι κακής ποιότητας,
2) Η διαχείριση του μηχανισμού λειτουργεί με λάθος τρόπο και δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα.
3) Ίσως να είναι εικονικά τα νούμερα.

Lemo 2 επισκευάσιμος ατμοποιητής.

Η απογοήτευση που πήρα από αυτόν τον RBA δεν λέγεται, εδώ όμως το ζήτημα είναι σοβαρό διότι βάζει σε κίνδυνο την υγεία μας, σε δύο μήνες χρήσης ήταν για πέταμα. Σκεφτείτε πως κάνω καλή συντήρηση ώστε να διαρκέσει περισσότερο, πλύσιμο ανά τρεις μέρες και βράσιμο με ζεστό νερό κτλ.

Ελαττώματα: άρχισε και ξεφλουδιζόταν η επικαλυμμένη στρώση της επιφάνειας, κάτω από εκεί που στέκεται η βάση της αντίστασης, ετούτο ευνοεί την απελευθέρωση τοξικών χημικών ουσιών όταν η θερμοκρασία ανέβει σε υψηλά επίπεδα. Διαβάστε εδω πότε ένας επισκευάσιμος ατμοποιητής είναι άχρηστος.

istick 100w.

Πρόκειται περί μπαχατέλας, το κύριά αρνητικά στοιχεία αυτού του box mod είναι:
1) η έλλειψη λειτουργίας ελέγχου θερμοκρασίας, τα υποδεέστερα μοντέλα της εταιρείας έχουν ενώ αυτό που θεωρείται ως η ναυαρχίδα όχι, περίεργο μεν αλλά η προχειρότητα στο μεγαλείο του δε.

2) Τα κουμπιά πυροδότησης και ρυθμίσεων είναι δομημένα από πλαστικό χαμηλής ποιότητας, επαναλαμβάνω πως τα μοντέλα μικρότερης εμβέλειας σε ισχύ είναι από μεταλλικό.

3) Όταν κρατάς πατημένο το fire button για να λειτουργήσει η συσκευή ώστε να παράξει ατμό, το κουμπί κολλάει και συνεχίζει να δίνει ρεύμα ακόμη και αν το αφήσουμε από το δάχτυλό μας.

Τελευταίες σημειώσεις.

Αν το κοστολόγιο τους ήταν σε χαμηλά προσαρμοσμένα επίπεδα βάσει κατασκευής, λειτουργίας και απόδοσης θα μπορούσα κάλλιστα να έλεγα πως ότι πληρώνεις παίρνεις, σε αυτή την περίπτωση όμως δεν ισχύει.

Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, αυτά τα τρία προϊόντα μόνο αγόρασα και χρησιμοποίησα από την εν λόγω εταιρεία, και πιστεύω πως μου δινει το δικαίωμα να εκφέρω μία τεκμηριωμένη άποψη.