Προσοχή με τα διάφορα tips and tricks

Προσοχή με τα διάφορα tips and tricks

Προσοχή με τα διάφορα tips and tricks που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, διότι πολύ πιθανό να μην έχουν τη δυνατότητα ορισμένοι να ανταπεξέλθουν με σωστό τρόπο.

Στο ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι διαδεδομένες άπειρες μεθόδους, που παροτρύνουν ανίδεους χρήστες για κάποιες θεάσεις στο youtube, να εισέλθουν σε τακτικές που χαρακτηρίζονται με πολυπλοκότητα και ιδιαίτερη εμπειρία.

Όπως γίνεται αντιληπτό μερικά κόλπα βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπους, πόσο μάλλον όταν αυτός είναι αρχάριος δίχως να έχει την απαιτούμενη κατάρτιση ή γνωσιακή βάση, δεν είναι καθόλου απλά τα πράγματα, όσοι νομίζουν πως πρόκειται να τα εφαρμόζουν ελαφρά την καρδία, αυταπατώνται.

Κατασκευή αντιστάσεων.

Υπάρχουν πάνω από δέκα διαφορετικές ειδικές κατασκευές αντιστάσεων για τον ατμοποιητή μας, στις οποίες το 70% είμαι βέβαιος πώς ακόμη και έμπειροι χρήστες ατμίσματος θα παιδευτούν, με τις αρχικές προσπάθειες να πηγαίνουν στράφι έως ότου τα καταφέρουν.

Θα σας δώσω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, στο microcoil όλες οι σπείρες του είναι ενωμένες, για να επιτύχουμε συγκεκριμένη τιμή ohm (ποτέ στα τυφλά) πρέπει να έχουμε κάποιο πλάνο, έτσι ώστε πριν την τοποθετήσουμε τον ατμοποιητή μας να είμαστε σίγουροι για το νούμερο. Το πάχος, διάμετρος, μήκος, αριθμός τυλιγμάτων, τύπος σύρματος π.χ kanthlal a1, ποσότητα οργανικού βαμβακιού, κτλ, εμπλέκονται στην επίτευξη του, περιπλέκεται περισσότερο η κατάσταση εάν χρειαζόμαστε διπλή αντίσταση, διότι εάν σε κάθε αντίσταση έχουμε από 1,5Ω αν τα προσθέσουμε δεν βγαίνει 3Ω αλλά 0,75Ω.

Ο ρόλος μας είναι να ενημερώνουμε με έγκυρες πληροφορίες το αναγνωστικό μας κοινό,
με το παράδειγμα που σας έδωσα για να κατανοήσετε όλους τους παραμέτρους, γίνεται αντιληπτό ότι θα προκαλέσει σύγχυση σε άτομα που επιχειρούν για πρώτη φορά να δημιουργήσουν τη δική τους dual microcoil αντίσταση, εάν είσαστε παρορμητική και ακούτε τον καθε ένα επιπόλαιο να εκσφενδονίζει την οποία κουταμάρα του έρχεται στο μυαλό, δυστυχώς ριψοκινδυνεύετε άσκοπα.

Αρχικά απαιτείται απαραιτήτως ειδικός εξοπλισμός, με εργαλεία ακριβείας, προτού προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε διαδικασία γα την αρτιότητα του εγχειρήματος, μην διανοηθείτε να το εκλάβετε σαν διασκέδαση, η αποτυχία είναι μαθηματικά επιβεβαιωμένη. Στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις στο περίπου, κάποιοι έμπειροι έχουν αφιερώσει πολύτιμο χρόνο από τη ζωή τους ώστε να καταφέρουν μετά από πολλές προσπάθειες να έχουν θετικά αποτελέσματα.

Η θέληση δεν αρκεί.

Η θέληση δεν αρκεί για να επιτύχουμε αυτά που επιδιώκουμε στην πρώτη μέρα, επειδή συνομιλώ με αρκετούς  συνατμιστές, οι προσγειωμένοι μου αναφέρουν τον προβληματισμό τους για συζήτηση, κανείς δεν είναι παντογνώστης, απλά μερικοί θεωρούν επιβεβλημένο να προσεγγίσουν το θέμα σκαλίζοντας όλες τις πτυχές του, αυτοί γλιτώνουν από κόπο, χρόνο, και χρήμα.

Θα πειραματιστούμε στα σημεία που μας έχουν τονίσει πολύπειροι χρήστες για να αποκτήσουμε εξοικείωση, αν είναι εφικτό ζητάμε από εκείνους να μας αναπαραστήσουν τα ευαίσθητα σημεία, μην το βλέπετε μειονεκτικά αφήστε τους εγωισμούς, δεν είναι ντροπή να ζητάμε βοήθεια για τη μελλοντική εξέλιξη, μην αγνοείτε ότι η πληροφορία είναι για να μοιράζεται και να προσφέρεται δωρεάν εφόσον δεν εμπίπτουν πνευματικά δικαιώματα.

Πλούσιος ατμός.

Η πλούσια παραγωγή ατμού με αθέμιτο τρόπο είναι η χείριστη πράξη προς τον εαυτό σας, με ενδεχομένως ολέθρια αποτελέσματα, μιλάω εκ πείρας, επειδή έχω δει βίντεο να δουλεύει κάποιος το μοντάκι του στα 150 βατ ώστε να κάνει επίδειξη εντυπωσιασμού με απώτερο σκοπό να προσελκύσει άτομα να εγγραφούν στο κανάλι του.

Ακολούθησε την πεπατημένη με ασφάλεια στο συγκεκριμένο θέμα, αν επιθυμείτε σύννεφα ατμού, χρησιμοποιήστε μέγιστη φυτική γλυκερίνη VG στα υγρά αναπλήρωσης και ανώτατη ισχύ 20watt το πολύ, με ατμοποιητή που να ενδείκνυται, θα δουλέψει μία χαρά και θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Ότι βλέπετε κατά την κρίση σας, κάνοντας σας αναρωτιέστε με καχυποψία πως πρόκειται για ανοησία, δεν μπαίνουμε στο δίλημμα δοκιμής σε καμία των περιπτώσεων, είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι ως επί το πλείστον.