Πόσο καλά πληροφορημένοι είναι οι έλληνες

Πόσο καλά πληροφορημένοι είναι οι έλληνες

Πόσο καλά πληροφορημένοι είναι οι έλληνες στο άτμισμα ηλεκτρονικού τσιγάρου σε αντίθεση με άλλες χώρες.

Η ελλάδα σε παγκόσμια κλίμακα βάσει αναλογίας πληθυσμού, συγκαταλέγεται στις 15 πρώτες χώρες χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου, με ευοίωνο αντίκρισμα την εξαιρετική πληροφόρηση της ελληνικής ατμιστικής κοινότητας σε αντίθεση με άλλες προηγμένες χώρες.

Σε αυτό βοήθησε και το διαδίκτυο, που είναι ο άμεσος πομπός μετάδοσης νέων πληροφοριών στο ευρύ κοινό, άλλωστε γνωρίζουν όλοι πως η τηλεόραση κρατάει ουδέτερη στάση, επιφυλασσόμενη τον αντίκτυπο που θα δημιουργήσει ο ντόρος γύρω από το αντικείμενο, βλέπετε η σοβαροφάνεια περισσεύει.

Η δραστική πρωτοβουλία ορισμένων επιστημόνων, ανάλυσης σε βαθύτερο πλαίσιο του ατμίσματος, με γνώμονα να συνετίσει κάποιους καπνιστές εξηγώντας πως υπάρχει και η άλλη πλευρά. Προσωπικά πιστεύω πως λειτουργούν αυτόνομα και όχι με παρακίνηση εταιρειών χρηματοδοτώντας την έρευνα με σκοπό να χειραφετηθούν αποτελέσματα.

Οι δημόσιες αρχές της Ελλάδος.

Το βιολί συνεχίζεται, τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου, γα έναν περίεργο λόγο έχω την εντύπωση πως οι δημόσιες αρχές έχουν πέσει σε βαθύ κώμα, η αποστασιοποίηση εξυπηρετεί το κομφούζιο, αφήνοντας να αιωρούνται λάθος υπονοούμενα στον ορίζοντα και όπως πάντα να δαιμονοποιούμε πράγματα χωρίς να έχουμε τεκμηριωμένες απόψεις.

Σας μιλάω απολύτως ειλικρινά, πως έχω εξερευνήσει το θέμα της βάθος, η τελευταία ανακοίνωση που έχει βγει από τον Ε.Ο.Φ (Ελληνικός οργανισμός φαρμάκων) ήταν πριν λίγα χρόνια, ίσως να με ρωτήσετε αν γίνεται εξεπίτηδες; η απάντησή μου είναι όχι, ποιος φταίει; Άγνωσται αι βουλαί του κυρίου. Η θέση μου δεν είναι να επιρρίπτω ευθύνες κατηγορώντας όποιον άνθρωπο βρω μπροστά μου, θεωρώ πως στο μερίδιο που μου αναλογεί ενημερώνοντας τον κόσμο, ο λόγος μου είναι αιχμηρός και δεν διαπραγματεύομαι ούτε στο ελάχιστο για τις αξίες μου.

Η άποψή μου.

Εκπροσωπώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο σαν ιδέα και όχι κερδοσκοπικά εκπροσωπώντας οποιαδήποτε εταιρεία, δεν έχω μεγαλεπήβολους στόχους, όσο υπάρχουν καταναλωτές στο άτμισμα, θα τους βοηθώ ανιδιοτελώς κι ας είναι κόντρα στα συμφέροντα μου.

Είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός να αντιληφθεί τι συμβαίνει παραδίπλα του, είμαι ενάντια στις εταιρείες που δεν υπολογίζουν τον χρήστη αρκεί οι απολαβές τους να μεγαλώσουν, κατά καιρούς με ρωτάνε διάφοροι συνατμιστές ποια προϊόντα να τους προτείνω, τους εξηγώ συνήθως πως η καλύτερη λύση δεν είναι το ακριβό, το λέω μετά λόγου γνώσεως.

Σταματήστε να πιστεύετε πως ότι πανάκριβο κυκλοφορεί στο εμπόριο τυγχάνει να είναι ποιοτικότερο, δεν είναι ο κανόνας, σε αυτό συμβάλλουν τα καταστήματα που κοστολογούν ένα προϊόν ώστε να αμειφθούν από την πώληση.

Αρκετές φορές επαληθεύονται τα λεγόμενά μου, για την υπερκοστολόγηση προϊόντων από έλληνες πωλητές, πιστεύοντας πως από μία αγορά θα καλύψουν τη ζημιά ενός μήνα, είναι φύση αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο. αντί να επικεντρωθούν κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους, κάνοντας τους τακτικούς πελάτες της επιχειρήσεως που κυβερνούν, κάθονται και κερδοσκοπούν σε βάρος ανίδεων ανθρώπων.