Πώς φτιάχνεται η αντίσταση Dragon coil build

Πώς φτιάχνεται η αντίσταση Dragon coil build

Πώς φτιάχνεται η αντίσταση Dragon coil build, θα σας εξηγήσουμε με αποσπάσματα φωτογραφιών μαζί με μερικές εξηγήσεις

 

Προειδοποίηση: αν είσαστε αρχάριος δεν συνιστούμε να προβείτε σε αυτή την κίνηση, ούτε καν για δοκιμή, η κατασκευή του ενδείκνυται μόνο για πολύπειρους και εφόσον διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, αυτή η διαδικασία ενέχει κινδύνους για την ασφάλειά σας.

Μην αυταπατάστε ότι διαθέτετε ικανότητες, προσωπικά έχω εμπειρία 6-7 ετών και ακόμη επιφυλάσσομαι να διεισδύσω σε τεχνικές που κατά την άποψή μου θεωρούνται ανώφελες, γιατί κάλλιστα μπορεί να εξυπηρετήσει το σκοπό μας και μία απλή συμβατική αντίσταση που θα κάνει μία χαρά τη δουλειά της και σε οποιοδήποτε εύρος τιμής ohm (Ω), αρκεί να έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Η παρουσίαση της συγκεκριμένης κατασκευής γίνεται καθαρά για θέμα επίδειξης, δεν προτρέπουμε τους αδαείς χρήστες, πιθανών όσοι υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητές τους, να βρεθούν προ εκπλήξεως, σε αρνητική μορφή βέβαια.

επάνω όψη Dragon coil build

Η παρών φωτογραφία επιδεικνύει το χτίσιμο της, το σύρμα είναι τιτάνιου και έχοντας 0,5 χιλιοστά διάμετρο πάχους, έχει 9 – 10 περιτυλίγματα (στροφές), είναι τυλιγμένο επάνω σε ράβδο 3 mm. Πραγματικά δεν χρειάζεται να είναι πιο στενή η αντίσταση. Απαιτείται να απέχουν ελαφρώς μεταξύ τους οι επαφές των συρμάτων, θα λειτουργήσει άψογα και θα οδηγήσει σε καλύτερη τροφοδοσία του υγρού εμποτίζοντας βαθύτερα το οργανικό βαμβάκι. Η αντίσταση είναι περίπου 0,45 Ω.

πλάγια όψη Dragon coil build
γενική άποψη του Dragon coil build
από ψηλά Dragon coil build
πάνω στο ωμόμετρο
πάνω στο Ωμόμετρο

Κόψτε ένα κομμάτι organic cotton ελαφρώς μεγαλύτερο από το ύψος της σπείρας, που θέλετε να καλύψετε από το εξωτερική πλευρά, αν παρατηρήσετε για οποιονδήποτε λόγο να πυρώνει το wire κάνοντας hotspots, σταματάτε αμέσως και είναι για πέταμα, μην τη χρησιμοποιήσετε ούτε για αστείο.

αρχή τυλίγματος
αρχή τυλίγματος

 

στην μέση του τυλίγματος

 

το τελείωμα

Η πλήρης δημιουργία του Dragon coil build στο άτμισμα στέκεται πολύ καλά. Το κρίσιμο ζήτημα είναι για τη ροή του υγρού, βεβαιωθείτε ότι το φυτίλι ή το οργανικό βαμβάκι που πηγαίνει μεταξύ των θέσεων και δεν είναι πολύ σφιχτό, εάν είναι αφαιρέστε ένα κομμάτι βαμβάκι από εκείνο το σημείο επαφή, το ιδανικό τύλιγμα του βαμβακιού είναι μεταξύ χαλαρού και σφιχτό.