Οι οικολογικές οργανώσεις τάσσονται κατά

Οι οικολογικές οργανώσεις τάσσονται κατά

Οι οικολογικές οργανώσεις τάσσονται κατά του καπνίσματος δεδομένου ότι οι δημόσιες αρχές εθελοτυφλούν εις βάρος των ανθρώπων.

Σε παγκόσμια κλίμακα τα τελευταία 10 χρόνια υπάρχει μία έντονη κινητοποίηση από μεριάς τους, επιδιώκοντας να ενημερώσουν τον κόσμο δραστικά για τις συνέπειες που θα έχουν μελλοντικά εφόσον σκοπεύουν να συνεχίσουν την κακή συνήθεια.

Το κακό της υπόθεσης είναι ότι οι κινητοποιήσεις λαμβάνουν χώρα μόνο στις δυτικές κοινωνίες που υπάρχει άμεση πρόσβαση έστω και μέσω διαδικτύου, κατορθώνοντας να αποτρέψουν μεγάλο αριθμό υποψηφίων χρηστών που είχαν ως σκοπό να εισέλθουν στην καπνιστική καθημερινότητα, που μολύνει τον οργανισμό ασύστολα, δίχως να κάνει διακρίσεις.

Οι άνθρωποι που συντελούν αυτές τις ομάδες έχουν υψηλό μορφωτικό επίπεδο, και ιδιαίτερα σωστές καταρτισμένες περγαμηνές, όντας επάξια πληροφορημένοι, ανακτούν το χαμένο επίπεδο που είχαν απωλέσει οι κυβερνήσεις και οι δημοσιονομικές αρχές της τελευταίες δεκαετίες, το έργο που διαπράττουν χαρακτηρίζεται ως αποτελεσματικό αν μη τι άλλο.

Οι ανατολικές χώρες και συγκεκριμένα οι αραβικές, αρνούνται κατηγορηματικά να επιτρέψουν σε αναρμόδιους ανθρώπους (κατά τη δική τους λογική) να εισβάλουν στα κρατικά τεκταινόμενα που απαρτίζουν το κοινοβούλιο και τις αποφάσεις νομοθετικού περιεχομένου.

Το πρόβλημα με αυτές τις ομάδες είναι ότι έχουν ελάχιστο έμψυχο δυναμικό και δεν ασκούν αυτή την ιδιότητα ως πλήρη απασχόληση, όσο κι αν η θέληση φαντάζει τεράστια, η έλλειψη οικονομικής υποστήριξης βάζει εμπόδιο στο να εξελιχθεί η προσπάθεια, είναι μία γενικευμένη κατανόηση του γεγονότος και όχι ουσιαστική.

Οι πρωτοπόροι σε αυτή την προσπάθεια είναι όπως πάντα οι Αμερικανοί, οι Άγγλοι, και οι Γερμανοί, έχοντας την ευχέρεια να διεισδύσουν σε σημεία που συγκεντρώνεται ο νεανικός πληθυσμό, δίχως να παρενοχλούνται από την αστυνομία εφόσον δεν υποπέσουν σε ποινικές πράξεις.