Οι ιδιοτροπίες των υγρών αναπλήρωσης έχουν

Οι ιδιοτροπίες των υγρών αναπλήρωσης έχουν

Οι ιδιοτροπίες των υγρών αναπλήρωσης έχουν καταστεί μεγάλος πονοκέφαλος για τους ατμιστές.


Οι vapers πρέπει να έχουν συνεχώς τα μάτια τους δεκατέσσερα για να μην τους δημιουργεί απρόσμενα προβλήματα στα καλά καθούμενα, στο συγκεκριμένο θέμα η έκταση που του αναλογεί, εξαρτάται καθαρά από την εμπειρία του χρήστη, για να περάσουμε κατευθείαν στο ζουμί της υπόθεσης, θα σας εξηγήσω παρακάτω μερικά σημεία στα οποία εντοπίζουμαι όλοι δυσλειτουργίες, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο.

Ένα κακό eliquid μπορεί να καταστρέψει την αντίσταση μέσα σε μία ημερολογιακή ημέρα, με αποτέλεσμα να μην αποδίδει ορθά σχεδόν καθόλου και να απαιτείται η άμεση αντικατάστασή του.

Πώς επεμβαίνει ο παράγοντας κακών ποιοτικά υγρών αναπλήρωσης στον εξοπλισμό μας, όταν αγοράζουμε έτοιμα φιαλίδια από ένα κατάστημα, θα παρατηρήσουμε πως δεν αναγράφουν λεπτομερώς όλα τα συστατικά τους, παρά μόνο τα τρία κύρια βασικά  (τα τρία είιναι vg – pg – nicotine) και σπάνια το τέταρτο που είναι το άρωμα.

Tο κόλπο που παίζεται, είναι ότι υπάρχουν συστατικά σε μικροποσότητες που κατά την άποψή τους δεν χρήζουν αναφοράς, ποιος όμως μας διασφαλίζει το γεγονός ότι οι απειροελάχιστες ποσότητες δεν προκαλούν πρόβλημα στην υγεία μας ή την μικρότερη περίπτωση μία ωραιότατη φλεγμονή, δεν αναφέρω τα χειρότερα για να μην φανεί ότι κινδυνολογώ.

Τώρα όσοι έχουν την εντύπωση πως τα υγρά αναπλήρωσης φτιάχνονται ατόφια και μόνο από τις τέσσερις ουσίες, μάλλον θα τους χαρακτήριζα ονειροπόλους, τότε η μόνη διαφορά που θα υπήρχε ανάμεσα σε διάφορες μάρκες, θα ήταν η περιεκτικότητα σε νικοτίνη, η γεύση, η αναλογία, καιι θα παρομοίαζε εκπληκτικά το ένα με το άλλο εφόσον είχαν τις ίδιες αντιστοιχίες, είναι σαν να πουλάνε όλοι φυσικό χυμό πορτοκάλι αλλά να διαφέρει αποκλειστικά η γεύση, ίσως να απευθύνονται σε άτομα με καταγωγή από το φεγγάρι.

Η φυτική γλυκερίνη και η προπυλενογλυκόλη προσθέτονται από τους κατασκευαστές τροφίμων στα προϊόντα τους, για πολλούς και διάφορους λόγους, που δεν είναι της στιγμής να το αναλύσουμε.

Επειδή φτιάχνω τα δικά μου eliquids, φροντίζω να μειώνω τις πιθανότητες να είναι εξαιρετικά βλαβερά, τι κάνω, δεν βάζω ποτέ άρωμα, αγοράζω από φαρμακείο της εμπιστοσύνης μου βιολογική vegetable glycerin και propylene glycol σε άριστη ποιότητα, θα μου πείτε τα ακριβοπληρώνω, και εγώ συμπληρώνω τα γούστα πληρώνονται, ότι γλιτώσεις από χρήμα το πληρώνεις με υγεία.