Μερικές συμβουλές στα υγρά αναπλήρωσης

Μερικές συμβουλές στα υγρά αναπλήρωσης

Θα σας δώσουμε μερικές ουσιαστικές συμβουλές στα υγρά αναπλήρωσης, ώστε να γίνει πρακτικότερος o τρόπος λειτουργίας.

Ποτέ δεν αγοράζουμε μεγάλες ποσότητες υγρών αναπλήρωσης, όταν αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά σε μία μάρκα που δεν την έχουμε χρησιμοποιήσει έως τώρα και ας είναι πασίγνωστη ή έχει αγοραστεί από γνωστούς συνατμιστές και σας τα συστήνουν ανεπιφύλακτα.

Υπάρχει μία ιδιορρυθμία σε αυτό το γεγονός που αμελούμαι αρκετοί, ακόμη και το πιο πολυδιαφημισμένο υγρό πού θεωρείται κοινός ως καλύτερο δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα ικανοποιήσει τα γούστα μας, αν δεν το δοκιμάσουμε για λίγες ημέρες ούτως ώστε να γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται.

Ένα λάθος κριτήριο που συναντώ συνεχώς είναι βάσει τιμής, δεν κατηγορώ τη σκέψη εφόσον δεν υπάρχει οικονομική άνεση, ίσως και εγώ αν δεν δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στο υπέρογκο κόστος για τα δεδομένα μου, να σκεφτόμουν παρομοίως, θα προτιμούσα να επενδύσω τα χρήματά μου στης πρωτεύον ανάγκες παρά σε σύννεφα ατμού.

Όμως εξαιρώντας καθοριστικούς παράγοντες ποιοτήτας, ικανοποίηση, λογικά λειτουργούμε εις βάρος του εαυτού μας, υπομένοντας την καταπόνηση από τα κάκιστα προϊόντα, η διέξοδος στο φθηνό αντικατοπτρίζει την απελπισία μας σαν λαός, μη έχοντας άλλη επιλογή, έτσι τουλάχιστον συνηθίζεται να λένε ορισμένοι.

Όταν εμπλέκονται συνιστώσες επηρεάζοντας την υγεία μας έμμεσα ή άμεσα, είναι κατακριτέο και δεν συναινώ επουδενί να λειτουργούμε κατ’ αυτό τον τρόπο, θέλοντας να ξεδιαλύνω τις απορίες σας, ομολογώ πως δεν θα επιβάρυνα τον οργανισμό μου γλιτώνοντας ελάχιστα χρήματα και στην πορεία να μετανιώσω για ασθένειες που θα προκύψουν.

Υφίσταται η εξής ιδιαιτερότητα στα υγρά αναπλήρωσης, δεν μπορεί να συνυπάρξουν η πλούσια παραγωγή ατμού με καλή γεύση (ξεχάστε το). Όταν σε ένα μπουκάλι διαβάζουμε 50% πρόσμιξη των δύο ειδών, αυτό δημιουργεί μεν μία ισορροπία αλλά η χρήση του δεν μπορεί να γίνει στα 20 βατ και άνω για εκτεταμένο διάστημα, διότι πολύ απλά θα σας γδάρει τον λαιμό η προπυλενογλυκόλη (PG).

Η propylene glycol έχει την ιδιότητα στο άτμισμα σε μεγαλύτερη συγκέντρωση, να προσφέρει περισσότερο γεύση, κάνοντας εξαιρετικά ελκυστικότερο το μείγμα εφόσον υπάρχει η κατάλληλη ποσόστωση συμπυκνωμένου αρώματος στην απαιτούμενη δοσολογία, δεν πρέπει να ξεπερνάει το 50% σε καμία περίπτωση, άλλωστε είναι αδύνατο να ατμιστεί.

Ένα άλλο αρνητικό κόλπο που παρατηρώ από τους δημιουργούς, είναι η απόκρυψη πληροφοριών αναλογίας στη φιάλη σκοπίμως, το γνωστό τροπάριο δήθεν να μην αποκαλυφθεί η θεσπέσια συνταγή τους, όποτε διαπιστώνεται παρόμοιο συμβάν, θέλουμε να μας ενημερώνετε ώστε να αναδείξουμε το γεγονός, τιμωρώντας με αποκλεισμό αγοράς των προϊόντων από τους φίλους καταναλωτές μήπως και συνετιστούν.  Όσο θα υπάρχουμε εμείς θα ζητάμε απόλυτη διαφάνεια χωρίς ύπουλες μεθόδους.