Η θεωρία της μάθησης βασίζεται σε 2 πυλώνες

Η θεωρία της μάθησης βασίζεται σε 2 πυλώνες

Η θεωρία της μάθησης βασίζεται σε 2 πυλώνες, την επιμονή και την υπομονή, εάν δεν τηρηθούν ευλαβικά θα αποκλίνει ο σκοπός αρνητικά.

Την πρωτοκαθεδρία κατέχει ο χαρακτήρας του ανθρώπου που καλείται να ανταπεξέλθει ορισμένες φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, διότι ο νους έχει την ιδιότητα να αποσυντονίζεται εάν δεν είναι μαθημένος να λειτουργεί κάτω από μία συγκεκριμένη πίεση, η συνήθεια είναι το κλειδί που εναρμονίζει επιτυχώς όλες τις συνήθειες αισθήσεις, εφόσον δεν προκύπτει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ασθένειας για να τα διαλύσει όλα.

Το e-cigarette δεν απαιτεί γνώση επιστημονικού επιπέδου, αλλά δεν μπορούμε να προσπεράσουμε αψήφιστα τις τεχνικές δυσκολίες, αν δεν έχουμε εφοδιαστεί με την απαιτούμενη διδασκαλία που ορίζουν οι κανόνες, για αντιμετώπιση πολύπλοκων θεμάτων που θα συναντάμε κάθε φορά που εκσυγχρονίζεται όλο και περισσότερο το vaping, πιθανόν να είμαστε καταδικασμένοι να αποτυγχάνουν οι προσπάθειές μας σε μία απλοϊκή αντίσταση που θα μας δίνει τη γεύση καμμένου.

Η πρόοδος εμπίπτει συνδυαστικά σε πολλούς παράγοντες, η προσαρμογή απαιτεί ισορροπίες, για να γίνω κατανοητός θα σας δώσω το παράδειγμα: δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε να διαβάζουμαι ένα βιβλίο από την τελευταία σελίδα προς την πρώτη, θα υπάρξει μία πλήρης σύγχυση, που αντί να μας βοηθήσει θα σταθεί εμπόδιο να εμπεδώσουμε το νόημα που αναζητούμε.

Έτσι και ένας newbie, είναι ακατόρθωτο να ξεκινήσει απευθείας από τα δύσκολα περιμένοντας αυτή η τεχνική να αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, μάλλον πλανιέται πλάνην οικτρά αν πιστεύει κάτι τέτοιο, γιατί θα τον διαψεύσει ο ίδιος του ο εαυτός με την πάροδο των προσπαθειών, εκτός και αν είναι ξεροκέφαλος και πειραματίζεται έχοντας ψευδαισθήσεις για το ανέλπιστο.

Αν εξαναγκάσουμε τον εαυτό μας, να σκέφτεται κάτω από συνθήκες δυσκολίας, χωρίς να του δίνουμε την δυνατότητα να ξεκουραστεί, ώστε να καθαρίζει από λανθασμένες σκέψεις που εμποδίζουν την δημιουργικότητα, θα κάνουμε επαναλαμβανόμενους κύκλους, έχοντας διανύσει απεριόριστα χιλιόμετρα όμως θα βρισκόμαστε διαρκώς στο ίδιο σημείο, χωρίς να αντιληφθούμε τα αίτια και θα επιρρίπτουμε τις ευθύνες στην ριμάδα την τύχη.

Γηράσκω αεί διδασκόμενος, κάτι παραπάνω θα γνώριζαν από εμάς οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, η εξοικείωση αποκτάται και με ελάχιστες προσπάθειες αρκεί να έχουμε αυξημένα αντανακλαστικά που θα μας ανοίξουν τις πόρτες της γνώσεως.