Η Κινέζικη εταιρεία kimree που δραστηριοποιείται

Η Κινέζικη εταιρεία kimree που δραστηριοποιείται

Η Κινέζικη εταιρεία kimree που δραστηριοποιείται στο χώρο e-cig και eliquids εγκαινίασε πρόσφατα μια νέα μονάδα με βάση ένα χυμό που σύμφωνα με τις προκαταρκτικές δοκιμές, μπορεί να ενισχύσει την αρρενωπότητα των ανδρών.

Αυτή το ειδικό υγρό που δημιούργησαν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, περιέχει δραστικές ουσίες πού προέρχονται από ένα εργοστάσιο της Μαλαισίας που ονομάζεται Tongkat Ali, όπως και το βότανο. Αυτό το βότανο είναι σε μορφή άγριου θάμνου, που αναπτύσσεται σε αμμώδη εδάφη των τροπικών δασών γύρω από την Νοτιοανατολική Ασία, έχει μια φήμη για την ενίσχυση της ανδρικής λειτουργίας.

Οι άνδρες της Μαλαισίας πίνουν αυτό το εκχύλισμα προσθέτοντας το στον καφέ και το τσάι για αιώνες, η σύγχρονη ιατρική έχει δείξει ότι ιδιαίτερα η ρίζες του περιέχουν πολλά φυτοχημικά συστατικά που μπορούν να ενισχύσουν φυσικά την παραγωγή τεστοστερόνης. Το δημοσίευσαν περιχαρής πρόσφατα στο ανακοινωθέν τύπου της ιστοσελίδας τους θέλοντας να δημιουργήσουν ένα μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά τους.

Ορισμένοι καλοθελητές έσπευσαν να δηλώσουν πως πρόκειται για φυσικό viagra του ηλεκτρονικού τσιγάρου, περιέχει καθαρά φυσικά εκχυλίσματα Tongkat Ali, τα οποία εισέρχονται γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος μέσω της αναπνευστικής οδού και των πνευμόνων, η Kimree ισχυρίζεται ότι αυτό το σύστημα παροχής λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα από ότι άλλα φαρμακευτικά προϊόντα, το οποίο μπορεί να διαρκέσει έως και 30 λεπτά και τίθεται σε ισχύ άμεσα.

Επίσης η εταιρεία ανάφερε σε δελτίο τύπου, πως οι προκαταρκτικές δοκιμές έχουν δείξει ότι η χρήση του υγρού σε σταθερή θερμοκρασία στο ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα των εκχυλισμάτων Tongkat Ali.

Εγώ προσωπικά δεν είχα ακούσει ποτέ για την ύπαρξη Tongkat Ali πριν από το σημερινό γεγονός, δεν σημαίνει βέβαια πως δεν ισχύουν τα παραπάνω, αλλά για να επιβεβαιώσω το λόγο του αληθές έκανα μία γρήγορη online έρευνα και διαπίστωσα ότι πράγματι έχει μια διαδεδομένη φήμη και θεωρείται ως επί το πλείστον αφροδισιακός ενισχυτής, το βρήκα στο Ελληνικό wikipedia ώς Ευρυκόμη η μακρόφυλλος.

Υπάρχουν στην πραγματικότητα δεκάδες συμπληρώματα Tongkat Ali που πωλούνται σε διαδικτυακά καταστήματα κυρίως του εξωτερικού, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για την αποτελεσματικότητά τους, διότι δεν τα δοκίμασα και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Τώρα αν είσαι μεσήλικας και δεν σε κάνει κου κου, μπορείς κάλλιστα να το βάλεις στη πρίζα παρά να δοκιμάσεις αυτές τις αηδίες που έχουν καθαρά κερδοσκοπικό χαρακτήρα, έχουν φλομώσει τον κοσμάκη στις ανοησίες με οποιοδήποτε προϊόν κυκλοφορεί για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των ανθρώπων.