Hexohm v3 150W Box Mod παρουσίαση

Hexohm v3 150W Box Mod

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το Hexohm v3 150W Box Mod, είναι ιδιαίτερα ισχυρό-δυναμικό εργαλείο, για να καλύψει σε ισχύ και τον πιο απαιτητικό.

Το παρόν προϊόν μας το έστειλαν απευθείας από το διαδικτυακό κατάστημα του Gearbsest.com, το συγκεκριμένο μοντέλο μπορείτε να το βρείτε στα 31€. Επειδή σε τόσο χαμηλή τιμή  μοντάκι, είναι απίστευτα δύσκολο να βρεθεί παρόμοιο με ίδια χαρακτηριστικά, θα έλεγα απλά ότι είναι τέρας, κυρίως λόγω βάσει τιμής και απόδοσης.

Το GearBest.com προσφέρει όλων των ειδών και όλους του τύπους ηλεκτρονικά τσιγάρα και αξεσουάρ σε λογικές τιμές με δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο, Επικεντρώνονται να διαθέτουν στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής ποιότητας στην ατμιστική κοινότητα και είναι πάντα δίπλα μας οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουμε άμεσα με ηλεκτρονική υποστήριξη . Μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές και τα τελευταία νέα εκεί, καλωσορίζοντας κάθε μέλος που θέλει να έρθει σε επαφή μαζί τους με ειλικρίνεια στην υπηρεσία τους.

Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν Hexohm v3 150W Box Mod εδώ στα 31 ευρώ.

Εδώ μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο GearBest.com

Μπορεί να φτάσει από 150 έως 180 watt, αλλά δεν θα σας συνιστούσα να το επιχειρήσετε αν δεν έχετε ποιοτικές μπαταρίες τουλάχιστον 30A αμπέρ, σε τέτοια μηχανήματα απαραίτητη προϋπόθεση και σύσταση από τον κατασκευαστή είναι να γίνει χρήση της sony vtc για να ανταπεξέλθουν στο μεγάλο ενεργοβόρο έργο που καλούνται να προσφέρουν.

Από πλευράς εμφάνισης, κατά την προσωπική μου άποψη, οι στυλιστικές του γραμμές με εντυπωσίασαν θετικά, κεντρίζει τα βλέμματα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, η κατασκευάστρια εταιρεία cravingvapor δημιούργησε ένα κομψοτέχνημα.

 

πρόσοψη

 

 

πρόσοψη
κουτί

 

 

κουτί

 

σπείρωμα 510 του Hexohm v3 150W Box Mod
το εσωτερικό του Hexohm v3 150W Box Mod

 

Πώς λειτουργεί.

Εφόσον τοποθετήσουμε τις 18650 μπαταρίες στο mod, λειτουργεί κατευθείαν με το πρώτο πάτημα του κουμπιού που θα πυροδοτήσουμε με την έναρξη, είναι τελείως απλό και ενδείκνυται για ανθρώπους που δεν επιθυμούν προσαρμοσμένες λειτουργίες που το κάνουν πολύπλοκο. Όταν επιθυμούμε να αυξομειώσουμε την ένταση των βατ για παράδειγμα από 15 σε 20, αυτό επιτυγχάνεται μόνο με ένα βελάκι το οποίο κινείται χειροκίνητα στο κάτω μέρος τις βάσης

Η οθόνη του είναι ψηφιακή, εμφανίζει μόνο την ένδειξη μπαταρίας σε βολτ στα οποία βρισκόμαστε εκείνη τη στιγμή, για να είμαι ακριβοδίκαιος δεν φέρει καμία άλλη ένδειξη εκτός από volt, δεν έχει έλεγχο θερμοκρασίας, οπότε αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε σύρματα όπως ni200, ss, titanium, δεν είναι καλό να λειτουργούμε τέτοιου είδους wires σε μεταβλητή ισχύ.
Είναι μία στιβαρή κατασκευή, που στο κούνημα του δεν ακούγονται κουδουνίσματα από το εσωτερικό του.

Κύρια χαρακτηριστικά.

  • Σταθερή ροή ισχύς στα 150W, μέχρι 180W ανώτατη ισχύς εξόδου.

 

  • Μεταβλητή τάση: 3-6 volt.

 

  • Απαιτείται 2 μπαταρίες 18650 για να λειτουργήσει, (δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία).

 

  • 510 σπείρωμα σύνδέσης.

 

  • Υλικό κατασκευής: κράμα ψευδαργύρου.

 

  • Συμβατό έως 0.2 – 3.0 ohm αντίστασης του ατμοποιητή.

 

  • Διατίθεται σε 4 χρώματα Μπλε, Ασημί, Μαύρο, Κόκκινο.

 

  • Περιεχόμενα συσκευασίας: 1 x Mod, Ένα εγχειρίδιο χρήσης στην αγγλική γλώσσα.