Η διαρροή υγρών στο rebuildable atomizer τείνει

Η διαρροή υγρών στο rebuildable atomizer τείνει

Η διαρροή υγρών στο rebuildable atomizer τείνει να γίνει νούμερο ένα ζήτημα, ποιες είναι οι λύσεις που σας προτείνουμε.


Η εξέλιξη του προβλήματος ξεκινά ήδη από την πρώτη ημέρα χρήσης, ανεξαρτήτως τιμής του προϊόντος, όσο για τους newbies που συναντάνε αυτό το ζήτημα για πρώτη φορά, θα ήθελα να τους καθησυχάσω λέγοντας πως είναι το συχνότερο φαινόμενο στο vaping, οπότε μην πανικοβάλλεστε διότι υπάρχουν εναλλακτικές.

Θα ρίξουμε το βάρος εξηγώντας πως μπορεί να αποφευχθεί το πρόβλημα, ετούτη η κατάσταση συνυπάρχει και σχεδόν όλες τις μάρκες ανεξαρτήτως κατασκευαστή, ακόμα και στα φθηνότερα clearomizers.

Όσοι έχουν εντρυφήσει βαθιά στο χώρο του ατμίσματος ταλαιπωρούνται διαρκώς, επειδή λερώνονται ανά πάσα στιγμή από διαρροές, κατά την στιγμή του γεμίσματος, την υπερπλήρωση της δεξαμενής παραπάνω από το όριο, όταν έχουμε σε πλάγια θέση το αντικείμενο κτλ.

Οι περισσότεροι από εσάς ίσως να τα γνωρίζουν όλα αυτά, αλλά θα μπορούσε να βοηθήσει τους αρχάριους να τους αποτρέψει από την εγκατάλειψη του vaping σε πρώιμο στάδιο.

 

  •  Όταν αγοράζετε ένα νέο ατμοποιητή μην υποθέσετε ότι είναι σωστά συναρμολογημένο – το πρώτο πράγμα που ενδείκνυται να κάνετε, είναι να τον αποσυναρμολόγησετε εντελώς, μετά  ελέγξτε όλα τα σιλικονένια δαχτυλίδια (o’rings) αν κάθονται σωστά,

 

  • Προβαίνετε εξ αρχής ή η μεταγενέστερα, πάντα σε ένα καλό πλύσιμο, απομακρύνεται όλα τα ίχνη της διαδικασίας παραγωγής που έχουν συσσωρευτεί και μεταλλαχθεί σε κατάλοιπα, ενδελεχή καθαρισμό σε όλα τα μέρη και στη συνέχεια τον δένουμε εξασφαλίζοντας ότι όλα είναι καλά (αλλά όχι υπερβολικά) σφιγμένα. Αυτό ισχύει επίσης για τον καθαρισμό με την διαδικασία καψίματος dry burn ή αλλάζοντας την κεφαλή ατμοποιητή.

 

  •  Να είστε προσεκτικοί μην το αναποδογυρίζεται χωρίς λόγο και αιτία, δεδομένου ότι μπορεί να να πλημμυρίσει επάνω σας.

.

  • Κατά τον ανεφοδιασμό χρησιμοποιείται πάντα μπουκάλι με καπάκι βελόνας ή μια σύριγγα και μη το γεμίζετε πάνω από τα 3/4 του μέγιστου επιπέδου  αυτό εξυπηρετεί στο να αποφύγετε τα υγρά αναπλήρωσης να μην βγαίνουνε εκτός τρύπας τρύπας.

 

  • Δεν κουνάμε ποτέ, ούτε ολόκληρη την συσκευή ή την ξαπλώνουμε κάτω – όταν δεν επιθυμούμε να κάνουμε χρήση το αφήνουμε να στέκεται όρθια σε ένα σταθερό μέρος. Αγοράζουμε ειδικά κορδόνια που διατίθενται στο εμπόριο για να το κρεμάσουμε στο λαιμό μας ενώ βρισκόμαστε εν κινήσει  αυτό ισχύει κυρίως για τις μπαταρίες στυλ eGO που είναι δύσκολο να ισορροπήσουν όρθια.

Ελπίζω αυτές οι συμβουλές δεν ήταν απλά συγκαταβατικές, αλλά σας βοήθησαν να μάθετε κάτι παραπάνω.