Γιατί να επιλέξω χαμηλό επίπεδο νικοτίνης

Γιατί να επιλέξω χαμηλό επίπεδο νικοτίνης

Γιατί να επιλέξω χαμηλό επίπεδο νικοτίνης; Ποιος ο λόγος να αποφεύγω υψηλή συγκέντρωση mg στα υγρά αναπλήρωσης;

Ο ρόλος μας είναι να βοηθάμε συνανθρώπους χωρίς να περιμένουμε κάποιο αντάλλαγμα ή έστω να μας επισκεφτούν ξανά για τον κόπο που καταβάλλουμε προσφέροντας στους άρτια ενημέρωση, λειτουργούμε με ανιδιοτέλεια και το γνωρίζουν όσοι είναι αναγνώστες μας.

Ο σκοπός επιλογής χαμηλής νικοτίνης.

Αν κάναμε αυτή τη συζήτηση πριν λίγα χρόνια τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά και θα είχαμε άλλη βάση εκκίνησης, σήμερα όμως που οι συσκευές έχουν γίνει ισχυρές λόγω της σωστής προσέγγισης των κατασκευαστών, έχουν την ιδιότητα να καταναλώνουν πολλά ml υγρού αναπλήρωσης εντός ολίγων λεπτών.

Ακόμη και τα φθηνότερα ηλεκτρονικά τσιγάρα, αν μεγιστοποιήσουμε την ισχύ τους, θα μεγαλώσει η διανομή που στέλνει στην αντίσταση ξεπερνώντας κατά πολύ το όριο. Οπότε βάσει αυτών των στοιχείων, ο καταλληλότερος τρόπος είναι να επιλέγουμε επίπεδο νικοτίνης περίπου 6mg, ώστε και αν  ξεφύγουμε κάποια στιγμή, η ημερήσια πρόσληψη να βρίσκεται στο ελάχιστο δυνατό.
Για όσους ενδεχομένως δεν γνωρίζουν την κατάλληλη συνιστώμενη αναλογία ml σε τσιγάρα διαβάστε εδω.

Λοιπόν, δουλεύοντας ένα μοντάκι στα 30 βατ με ωφέλιμη χρήση 60 λεπτών συνολικά, υπολογίζουμε ότι ξοδεύει 25 – 35ml, τεράστιο νούμερο αν αναλογιστούμε που κινείται ο μέσος χρήστης, δεν ακούγεται ωραίο σαν μεμονωμένο περιστατικό αλλά η πραγματικότητα δείχνει πως  λειτουργούμε μαινόμενη αψηφώντας τους κανόνες.

Η προσαρμογή στην πραγματικότητα.

Από τη μεριά μας οφείλουμε να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα, δίχως να αναμοχλεύουμε καταστάσεις, μη γνωρίζοντας που θα μας οδηγήσει ετούτη η στρατηγική. Η αλήθεια δεν είναι όμορφη, συνήθως στεναχωρεί,

Ακούστε προσεκτικά τι θα συνέβαινε αν έγώ άτμιζα 25 ml υγρού αναπλήρωσης συνολικά την ημέρα για ένα χρόνο με τέρμα τα γκάζια του mod και ατμοποιητή, Επειδή είμαι νέος και έχω δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα, κάνοντας σωστή διατροφή και συνάμα γυμναστική 7 ημέρες την εβδομάδα, οι πιθανότητες λένε ότι είμαι αντιμέτωπος με καρδιακό επεισόδιο, αλλά με προστατεύουν οι λόγοι που προανέφερα.

Αν σε περίπτωση, ό μη γένοιτο προκληθεί ανακοπή καρδιάς στον εαυτό μου, λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης σε mg, η ιατρική γνωμάτευση θα εξηγεί μεν τους λόγους, αλλά επειδή δεν θα ξέρει ότι έκανα κατάχρηση, θα αναφέρεται σε γενικολογίες. Καταλαβαίνω δεν είναι αρεστά τα λεγόμενά μου, όμως ο φόβος μας κρατάει στη ζωή, προστατευτείτε για να απολαύσετε το άτμισμα.

Καπνικά είδη.

Όσον αφορά τα καπνικά είδη, μέσα σε όλη την αρνητική επίδραση που επιφέρουν, έχουν ένα θετικό, αν ξεπεράσουμε τα 5 πακέτα την ημέρα, θα μας έρθει ίλιγγος ή τάση για εμετό, το οποίο σημαίνει προειδοποίηση πώς κινδυνεύουμε άμεσα, κάτι που ίσως να μη συνέβαινε στο  ηλεκτρονικό τσιγάρο σύντομα.

Εύλογα θα αναρωτηθούμε, πώς γίνεται ένας άνθρωπος να καπνίζει 20 χρόνια και να την γλίτωσε; υπάρχουν αρκετές θεωρίες όχι όμως σαφής απάντηση, αν μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτόμαστε πως αυτός με τόση κατάχρηση την σκαπουλάρε, αυτόματα χάνεται η αξία της ανθρώπινης υπόστασης και γελοιοποιούμε την σοβαρότητα της υπόθεση.